София, жк Младост - тема 26

• 104 482
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,някой да даде мнение за 70 ОДЗ Пролет?
Детето ми посещава яслата миналата година. С добро впечатлние съм от тях, но го преместих, защото ми беше далече..

# 121
  • София
Благодаря!

# 122
  • София
Т-маркета срещу либийското посолство затвориха ли го? И на мен ми казаха, че затваря от 9-ти, но тогава си работеше. После не съм ходила.
Крайно време е на мястото на Пикадилито да направят читав магазин.
А от идеята за платен паркинг около пазара съм в потрес ooooh!. При тия големи блокове с мижави паркинги точно по ъглите на пазара #2gunfire #Crazy

# 123
  • София
Здравейте,някой да даде мнение за 70 ОДЗ Пролет?

Моята дъщеря е в тази градина 1 група, много съм доволна. Яслата я изкара в 26 ОДЗ и там не беше зле, преместих я за да ми е по-близо. 70 -то е по-добро.

# 124
  • София
Надявам се да приемат сина ми там.В момента е в списъка на чакащите и е 11.Дали има шанс?

# 125
Надявам се да приемат сина ми там.В момента е в списъка на чакащите и е 11.Дали има шанс?
Кой набор е, за колко места се бори, колко деца имат равен брой точки на вашите? Детето ти може да е на 3то място в списъка за 3 места например, но ако 20 деца като него имат същият брой точки шансът ви е 5 %

# 126
А лесно ли става прехвърлянето? Питам, защото 70 ОДЗ няма първа яслена група, а директно втора. Съответно ще трябва да се запишем в друго ОДЗ и после да я прехвърля, защото градината е до нас.

# 127
  • София
До колкото съм запозната прехвърляне може да стане само ако си намерите с кого да се размените от същата група. Няма как да ви приемат в една ОДЗ и да прехвърлите след това в друго. Или кандидатствате пак за желаното ОДЗ и като ви приемат се отписвате от това в което сте или си намирате детенце прието в желаното, което по някаква случайност пък иска да е повече във вашето ОДЗ.

Под кой номер сте в списъка не дава никакъв ориентир дали ще сте приети...списъка е по-брой точки, а тези с еднакъв брой са наредени по азбучен ред. Важно е колко места ще пуснат за съответния набор и после гледаш какъв ти е шанса с броя точки с който си - колко имат същия и т.н. Преди да обявят местата нищо не се знае....

# 128
  • София
Благодаря ви за мненията!Просто ще си чакаме и ще се надяваме! Heart Eyes

# 129
Къде мога да разпечатам лист два от флашка, най- удобно ми е Младост2 , но всяко предложение в Младостите ми е добре дошло , че Студентски град ми е малко далеко.

# 130
Разпечатват в Офис 1, който е в Кондора в Мл. 3 зад поликлиниката.

Astined, благодаря ти. Ще видя като наближи момента, струва ми се, че това с намирането на друго дете е труден вариант.

А къде в Младост може да се пробият уши на малко дете? Питам за проверено и хубаво място.

# 131
Къде мога да разпечатам лист два от флашка, най- удобно ми е Младост2 , но всяко предложение в Младостите ми е добре дошло , че Студентски град ми е малко далеко.

Office 1 - книжарницата до поликлиниката в Младост 3.

# 132
много благодаря bouquet

# 133
  • София
За разпечатване има принтер и на пазара Младост 1. В магазинчето за компютърни джаджи.

# 134

В РУМ-а на 2 ет. във фотото

Общи условия

Активация на акаунт