София, жк Младост - тема 26

• 104 538
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Тия дни забелязах, че до естакадата на Млдаост 2 ще строят хотел(че) и още нещо доста голямо... някой да има идея какво ще е? дали ще е поредния блок или някой магазин/мол?

Лидл

Не съм го видяла този строеж. Някъде моста на Йерусалим ли ще е?!?

Да питам дали знаете в палаклиса, който е в Младост 2, спирката на 306, дали правят кръщенета?

# 166
  • София
Тия дни забелязах, че до естакадата на Млдаост 2 ще строят хотел(че) и още нещо доста голямо... някой да има идея какво ще е? дали ще е поредния блок или някой магазин/мол?

Лидл
Сигурно ли е?

# 167
  • София
Ако е Лидл, ще е супер. Писна ми да влача торби от Студентски град или другите Младости. Видях, че копаят нещо до кръстовището под естакадата, но не се поинтересувах какво.

# 168
  • с/у ОколоМръсТното
Да питам дали знаете в палаклиса, който е в Младост 2, спирката на 306, дали правят кръщенета?

Изминаха над 11.5г от Кръщавката на синчето в това манастирче.

ЛИДЛ ли? Аман от магазини, МОЛ-ове, блокове и т.н.
В тази си част Мл.2 вече е непроходима.

# 169
Шани, благодаря за отговора. Как ти се стори, когато го кръщавахте? Самата церемония и отношението? Ще идем на място да проверим, но искам и странично мнение.  Peace bouquet

# 170
  • с/у ОколоМръсТното
Нати, аз избрах дата, която е знакова за детето, но не беше през уикенд-а. Вскчо мина много кротко и спокойно. Най-много 2-3 възрастни жени да влязоха за свещичка... Не са ни пречили.
Другото си дете съм кръстила в Св. Неделя. Голяма лудница, голям конвейр. В манастирчето ми беше по-приятно.

Аз пък да питам: Магазини за бижута? Сребърни... за бал... Такова нещо търся...

В ХИТ, в РУМ-а съм ги видяла...

# 171
Сребърни бижута има в Младост 1 А, пътеките, но не на самите пътеки, а в търговския център зад спирката. Първия етаж, вдясно след стълбището, не е в магазин, а директно на щанд.

# 172
В подлеза на Плиска има магазин за бижута. Много често правят и 50% намаление на среброто.

# 173
Миналия септември кръщавахме дъщеря ни в този манастир, нямаше никакви хора освен нас по време на церемонията, малко неприятно впечатление ми направи свещенника, беше нещо кисел и мрънкащ, но не претупа ритуала. Жената, която е в църковното магазинче предварително ни обясни и даде списък, не се носи нищо за свещенника или манастира, както искат на много места.

# 174
  • с/у ОколоМръсТното
Сребърни бижута има в Младост 1 А, пътеките, но не на самите пътеки, а в търговския център зад спирката. Първия етаж, вдясно след стълбището, не е в магазин, а директно на щанд.

да, да... все го забравям. Мерси  Hug

зелени очи и на теб ти благодаря  bouquet

# 175
Ще се радвам ако направят Лидъл тук, ще ми е супер близо Simple Smile

И ние правихме кръщене в манастирчето през юли 2014. Дават ти списък с необходимите неща, нищо не остава за тях.

# 176
Благодаря и на теб, анимал! Ще отидем на място да проверим. Много ми се иска да е през лятото и после някъде да се почерпим навън.....ще видим как ще стане.

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, от милион години не съм се вясвала в тази тема, ама ме напира въпрос, та се донесох  Laughing

Има ли заградена кучешка площадка из Младост? Да мога да пусна звяра да се натича. То, идеално ще е да е близо до Окръжна б-ца, но чак на такова щастие не мога да се надявам.

# 178
  • София
Здравейте, от милион години не съм се вясвала в тази тема, ама ме напира въпрос, та се донесох  Laughing

Има ли заградена кучешка площадка из Младост? Да мога да пусна звяра да се натича. То, идеално ще е да е близо до Окръжна б-ца, но чак на такова щастие не мога да се надявам.
Заградена едва ли, но се сещам за поляната между болницата и пощата. Като каза да се натича, се сетих за един познат съкварталец, който се качваше на ладичката, а кучето подтичкваше отпред. Така му осигуряваше нужната доза търчане.  Mr. Green

# 179
  • Ланкър, планините Овнерог
Аха, баш натам се бяхме запътили миналата седмица и имах "щастието" да видя как галопират към нас бездомните магарета, които обитават околността около болницата  Mr. Green Добре, че моя не ги видя, а аз имах времето да го гушна и изчезна. Трябва ми заградено, защото имам не куче, а бигъл - щур и непослушен.

Общи условия

Активация на акаунт