Пазаруване от Enzo.bg - 6 тема

• 115 352
  • 722
  •   1
Отговори
# 660

Вече може да пуснете и 7- ма тема НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ СКЪПА КОЗМЕТИКА ОТ ЕНЗО! В повечето случаи ще бъдете разочаровани!

Аз предлагам ти да я пуснеш. Така ще има 2 теми - за доволните и недоволните, ще направим състезание коя ще се изпише по-бързо. Laughing

# 661
Аз съм пазарувала скъпа козметика - бяла и декоративна на Clarins, Payot, Lierac и Нюкс например, а и на други марки от високия клас.
Не знам, явно имам голям късмет, досега ментак или застояла стока не са ми пращали никога. Всички продукти, които съм купувала от тях, съм ползвала преди това и съм си ги вземала от аптеки, Дъглас или БЗ, Сефора. Няма разлика, същите продукти са си, но на доста по-изгодни цени.

Виж ценовата им политика е повече от дразнеща, но пък като не ми харесва не пазарувам и това е.

# 662
4 години поръчвам от сайта, и то много редовно и един път не съм получила стока, за която да имам съмнения относно качество, скрок на годност и тн.
Всичките продукти, които си купувам ги взимам редовно и от летища, салони, Сефора, Дуглас и тн. и няма начин да се заблудя точно на тема козметика/парфюми или грим.
Не знам защо толкова често излизат негативни мнения с които се отсича категорично, как едва ли не всичко там е менте.
 Naughty

# 663
  • Чукарландия
Говорих с една моя бивша колежка и тя ми каза, че си купила някакъв фон дьо тен на Виши, който бил стар. произведен 2012 година!!!! Shocked Не ѝ се разправяло да го връща.

Кога го е купила? От датата на производство 3 години след това, продуктът е в годност, ако не е отварян преди това. След отваряне си има срок, през който трябва да се ползва. Peace

# 664
  • София
Аз съм си поръчвала спирала на Лореал и си бише наред.Досега не са ме разочаровали.

# 665
  • София
4 години поръчвам от сайта, и то много редовно и един път не съм получила стока, за която да имам съмнения относно качество, скрок на годност и тн.
Всичките продукти, които си купувам ги взимам редовно и от летища, салони, Сефора, Дуглас и тн. и няма начин да се заблудя точно на тема козметика/парфюми или грим.
Не знам защо толкова често излизат негативни мнения с които се отсича категорично, как едва ли не всичко там е менте.
 Naughty
+1

# 666
  • Враца
Аз нямам много поръчки от ензо, но до сега никога не съм имала проблем. Доволна съм както от парфюмите, така и от козметиката.

# 667
Пазаря дълго от Ензо! Купувала  бяла козметика на Герлен - цели серии  нощен дневен серум, шампоани и маски на Керастаз , нямат никакъв проблем!
Но поръчах парфюм, пълно менте е, парфюма няма нищо общо с  оригинала, мирише на спирт, за трайност   дума не може да става, само опаковката са я докарали !
Така че  явно определени продукти са добри, а други не са...

# 668
Много ще съм благодарна ако някои има излишен код за намаление..
Трих, регистрирвах - ни код, ни нищо.. Sad

# 669
MMA-37ESB
код за 5%, над 40 лв., валиден до края на април, еднократен.
Ако имам време утре ще направя още.

# 670
 Naughty
+1

+1

# 671
На мен ми пратиха парфюм с отворен целофан и странно залепен. Страничния баркод беше изрязан и отгоре залепен друг. Проучих в нета и разбрах, че не отговаря на много условия на оригиналния продукт.
Свързах се с тях и ми се оправдаха, че явно доставчика им ми е предоставил дефектна стока. Пълни глупости, само гледат дали ще мине номера. Ако вие сте имали късмет с оригинали, то някои хора наистина сме получили пълни ментета.

# 672
Код за 5 %:

MMA-3U47E

Изтича към 7 или 8 април, забравила съм че го имам, ползвайте бързо.

# 673
Смятам, че би било изключително полезно да се публикуват в темата снимки на получени неоригинални парфюми.
Независимо дали е детайл от шишето, самата му течност или нещо в картонената опаковка, което ви смущава.
Така други потребители ще могат да си имат едно наум за конкретния продукт.

# 674
  • Чукарландия
Смятам, че би било изключително полезно да се публикуват в темата снимки на получени неоригинални парфюми.
Независимо дали е детайл от шишето, самата му течност или нещо в картонената опаковка, което ви смущава.
Така други потребители ще могат да си имат едно наум за конкретния продукт.

+1. Peace

Общи условия

Активация на акаунт