Професионални серии за коса - тема 96

• 50 981
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Сетони, благодаря за отговора. bouquet Трябва пак да ги изследвам тези коприни, пък да видим. Напоследък съм ги забравила, а са много хубави. Hug Я кажи, какво на Редкен си взе, че марката ми е любима, като за пръв път използвах Екстрийм серията по твои отзиви, за които съм ти благодарна. bouquet

# 136
Феерия  Hug, нищо непознато за теб /и мен/, само попълвах свършили ми екстрийм продукти.Толкова ги обичам и аз...сега ми беше свършил шампоана и щом пак се вълнувам, че си го взех, а съм изхабила много  Joy , но си го обичам. Взех шампоанът екстрийм за мен, един мъжки за моя мъж и си взех от това за връхчетата с четката, четката е безполезна, но то е хубавко, пак от екстрийм серията
Скрит текст:
-много му се чудех дали да го купя пак, защото червеното про файбър серумче е много подобно като ефект...но все пак си го купих, да си е от екстрийм, ще го ползвам след тях.Те са ми любима марка във Фю и ползвам отстъпка за тях.Иначе четката подарък от Редкен веднага я подарих на дъщеря ми, тя обича такива и се зарадва. За себе си взех една кръгла на Sleep-In Rollers ще я пробвам близките дни
Скрит текст:
.
И се сетих да ви попитам, какви четки имат момченцата ви? Синът ми е с гъста косичка, не се поддава много на ресане  Laughing , но ми се иска някаква хубава четка или подходящ за дечица гребен да му взема...Сега е с една четка с ест.косъм, но тя е съвсем бебешка, а той е голям мъж вече /4г.и 8м./, иска ми се и за него нещо хубаво за косичката.

# 137
  • Живее на Луната
1. Ползвам само олиото mythic за краищата и съм доволна, не утежнява в никакъв случай.
2. Нощна грижа не ползвам.
3. Първата серия която си купих беше Про Кератин рефил, но не ми хареса. От мадката и термо крема косата ми стоеше като мръсна, с шампоана и балсама що годе постигнах някакъв приличен вид но косата ми бързо се омазнявате. Ползвах и ботокс ампулите - след първата наистина видях ефект неплътна коса, след това нищо. Имам и серума за уплътняване на сериоксил и от него ефект не видях. Единствено съм доволна от серията Митил Ойл, приятна лека хидрстация но не е нещо изключително. Като цяло Лореал Профешънъл не са ми любима марка и май приключих с тях.

# 138
  • София
Сетони, сподели моля те как ползваш кремчето с четчицата на Редкен Екстрийм, че аз го имам, но нещо не ми допада. newsm78

# 139
Аз не го ползвам да мажа с четчицата, тя само ме дразни...изстисквам в длан малко /колкото лешник/ и нанасям на влажна коса само по краищата и колкото е по-влажна косата, толкова по-добре ми попива и ги прави по...по-прибрани.
Не е нещо с уау ефект, но за оформяне ми допада.

# 140
Сетоничка, аз реша моя малкия с Тангъл Тийзър, защото нали при закупуване на една четка се получава и втора. Та познайте на кого я подарих... Joy

Иначе и моето момченце е с гъста косичка за щастие. Hug

# 141
Инкед, ама точно еднакви сме на ръст  Hug  А относно косата, бавният растеж е заради косопада, но косопада бъди сигурна че е от храната. Аз съм на мнение, че ако ще и шепа от най-добрите добавки да се пият, не се ли храним здравословно с качествена и разнообразна храна, е без значение за крайния резултат. Но ти си знаеш де и дано скоро се похвалиш с нови косички и фаза на растеж, които неминуемо следват след застоя  Hug

Колко често оставяте коста да изсъхне сама? Колко често стилизирате със сешоар, преса, маша, четка с горещ въздух?
Косата си мия веднъж или два пъти седмично, зависи. Омазнява се и губи обем на 5-ти 6-ти ден, затова мога да си позволя толкова рядко миене. Когато ползвам силно хидратиращи продукти губи форма по-бързо, но не повече от трети, четвърти ден. Преди години косата ми се омазняваше някъде на втория ден, себумната си секреция нормализирах с години редовни маслени маски.
Винаги изсушавам със сешоар корените си, само в жегите лятото си позволявам да не суша изобщо. От сигурно година не съм изсушавала цялата коса, защото е твърде дълга и ме мързи, а и краищата ми са склонни към цъфтеж и така ги щадя. Маша съм използвала три пъти в живота си, а преса не използвам от 2009-та година.

Редкатирам се, защото видях че сте обсъждали лилавите Секси. Сис, серията е повече омекотяваща, отколкото напояваща (за моя критерий), но се води хидратираща по всички параграфи. Повечето приглаждащи серии са точно силно хидратиращи, за да могат да отнемат от обема и да отежнят малко един вид косата.  Peace

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 22:17 от Анонимен

# 142
  • София
Аз не го ползвам да мажа с четчицата, тя само ме дразни...изстисквам в длан малко /колкото лешник/ и нанасям на влажна коса само по краищата и колкото е по-влажна косата, толкова по-добре ми попива и ги прави по...по-прибрани.
Не е нещо с уау ефект, но за оформяне ми допада.
Сигурно аз слагам много, ще пробвам както казваш.  Peace

# 143
Мия си косата два пъти седмично и винаги задължително се суша, дори и през най- големите горещини навън. С мокра, дори влажна коса не лягам и не излизам никога.
Когато съм на море или басеини задължително нося плевна шапка и вйобще не понасям и не допускам мокра коса.
Преса ползвам рядко, маши и преси за букли всякакви няколко пъти годишно.

Колежката ми е е ненадминат неук фризьор и маникюрист и ми прави уникални прически всяка седмица. На руса, дълга коса плетениците, плитките и сложните прически се личат и получават страхотно и тя постоянно има разни вдъхновения. Нося толкова сложни прически, че ме питат дали съм модел по фризьорски конкурси. Нямам нужда от изправяне или букли въпреки че харесвам, защото те така или иначе няма да си личат след ден- два, а гледам да си пазя косата от горещини.
Иначе грижите за косите ни и прическите на 10- тина колежки е страшно важна и имаме заедно събрани повече уреди от фризьорски салони и се ползват редовно.

# 144
  • Пловдив
Аз също се мия два пъти седмично и задължително се суша с четка и сешоар. Не бих излязла с мокра коса или пък ако легна така на другия ден ще съм болна.

# 145
  • Somewhere far away
1- л2 , двуфазния Липидиум и засега това са ми любимите финиши ползвам ги на всяко миене.  Mr. Green

2- не съм ползвала.

3 - на Лореал съм доволна от ш-на против косопад.
Не съм особено доволна от серията Митик оил, защото косато ми се омазнява по-бързо. ooooh! ползвам и ампулите Аминексил, не знам дали помагат но  поне не вредят. маската Интенз също съм имала и бях доволна но бързо ми омръзна.

И отново да попитам- къде мога да поръчам/да взема тази четка, в момента я няма налична никъде но аз упорито я търся и съм инат!  Crazy hahaha

http://www.enzo.bg/labelm/brush-grooming-greben-za-kosa/

# 146
# 147
  • Somewhere far away
И там не е налична- вече получих отговор от магазина. Grinning

# 148
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
1-олиото на Макадамия и спрея
2-нищо
3-зеления про файбър

# 149
Фрея,благодарности за чудесно оформената тема !  bouquet Снимките са страшни!  Heart Eyes

И аз да се включа по повод питането на Епона мия косата си на 2-3 дни много рядко 4.От както натрупах толкова продукти в банята,чакам с нетърпение следващото къпане и ми носи голямо удоволствие.Забелязах,че от няколко седмици все на 2ден мия...Мисля си,че няма да мога да ги изхабя всичките в годност ако си позволя да си мия косата на 3/4дни... Grinning Grinning Grinning Иначе в седмицата 1 път използвам преса или сешоар,през останалото време оставям косата сама да изсъхне или суша понякога само в корените,ако ми стане студено на главата.. Blush

По темата:
1.”Топ 3” любими олио финиши? Топ 3 немога да кажа,защото съм имала 3 4 до сега и не съм пробвала достатъчно,че да се спра на Топ...Имам Макадамия,Редкен алл софт,Редкен Даймънд ойл, Алтерна Анти фриз Бамбук.От Макадамията изразходих цялото шише доволна съм напояващо го усещах,даваше ми блясък,омекотяващо и приглаждащо.Редкен алл софт..усещам го доста силиконово ако трябва да съм честна в сравнение примерно с това на Алтерна бамбук,омекотяващо го усещам иначе,от Анти фриз съм много доволна супер лека консистенция, много ми допада за сега може би него ползвам най много.А това на Редкен Даймънд ойл изобщо не го харесвам,но мисля да го ползвам преди шампоан и така пише,че може да се ползва,за да мога да го изхабя..

От тези,които имам може би най много ми допадат това на Алтерна анти фриз и Макадамия.Не бих повторила покупките на този етап,тъй като искам да пробвам доста други неща,а и сравнително бавно хабя такъв тип продукт.

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?
До сега не съм ползвала специална такава.1 път съм преспивала с кокос и 2 с Еластайзъра обикновения,но ефектът за мен не е нищо особенно. Имах малък остатък от Еластайзъра и преди малко си сътворих един бъркоч  Laughing към него добавих ЯЧРМ и малко кокосово масло,сложих върху радиатора да се разтопят и смесят съставките,но стана като пресечено на вид,предполагам,че в състава Еластайзъра има вода и затова стана така,не съм гледала състава.Ама се омазах стабилно де  Grinning сложих найлонова торбичка и отгоре плетена шапка.На мен не ми е проблем,не ми е неудобно,а и го правя супер рядко.. Чудя се утре с какво да измия.Мисля с някой по-остъргващ шампоан.Денсифик,ДМО с вечерна иглика или Алтерна анти фриз Приемам предложения  Hug

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Не съм ползвала много работи на Лорел .. не ме влече някак си. 1вото нещо,което пробвах от тях беше шампоана Абсолют Рипеър старата версия,не Липидиум ами значи по-ужасно нещо никога не съм си слагала на косата,многооооо амаа многоо тежък се оказа за моята коса,няма да забравя,бях поискала съвет от Алена дали да го взема тя ми каза точно това,но аз въпреки всичко си го взех,беше на някаква промоция в Арлен (преди 2 години  Laughing Laughing ) Когато го слагах върху скалпа и масажирах и разпенвах и отмивах след това,там където слагах шампоаана винаги стоеше направо мазно и клепнало отгоре на главата иначе за дължините нямам някакъв спомен,мисля че ми напояваше косата,но определено ми идваше тежък,че и беше 500 мл  Grinning голяма промоция Grinning  и може би това ме отказа от Лореал, иначе миналата година си взех термото Митик ойл с кимион ами доволна съм напоява ми косата,не я усещам суха,аромата главно ми хареса  Grinning,ползвала съм го 2 3 пъти. Иначе след многото положителни коментари за Интенз рипеър след време мисля да я пробвам  Rolling Eyes

Поста стана прекалено дълъг май Mr. Green , извинявам се предварително !  Praynig bouquet

Общи условия

Активация на акаунт