Професионални серии за коса - тема 96

• 50 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Inked mom, браво адмирации за постигнатите резултати Hug

Аз мия през ден или всеки ден ако тренирам, защото косата ми след това е в много неугледно състояние,  а и си чувствам скалпа нечист и ми е неприятно. Не си суша косата със сешоар, така или иначе от отоплителните тела въздуха е топъл и сух и спомага в зимните условия, а лятото съхне още по-бързо, имам преса на Solingen Tondeo, (някой има ли техен уред), която ползвам много много рядко, но пък съм много доволна от нея косата е мека и с много блясък. Често ми се налага да излизам с мокра коса или с омазана с маска коса, но слагам шапката и си правим разходката(имам кученце). И в тази връзка така една вечер се замотахме повече от час навън и се бях наклепала стабилно с Мароканската хидр.маска и ми утежни. Косата ми мазнееше на места. Но това е единственият случай в който ми е утежнила.

# 151
Сега се сетих да добавя че на ЛП ползвах серумът за скалп Митик ойл-доволна бях,приятно хидратира,при мен не омазняваше,за ефект за растеж не мога да съм категорична защото ползвах половин шише,после Инициалиста,сега довърших втората половина.Не бих повторила покупката защото Инициалиста ми харесва повече а и мисля че е по-икономичен.
Мия 2-3 пъти в седмицата,винаги суша,преса напоследък веднъж в седмицата.

Вчера си взех един серум за връхчета непрофесионален,в тази връзка ми е интересно ползвате ли и друга козметика за коса освен проф.? Аз от 2 години не бях купувала.

# 152
По въпроса на Епона за миенето на косата зависи.Най много ми се събират 3 пъти миене седмично .Ако съм използвала хидратираща серия косата съм забелязала ,че ми се омазнява и сляга доста по бързо .Ако съм използвала протеинова серия се мия два пъти седмично .
Примерно със шампоана на меди косата ми 4 дни си е перфектна и няма нужда от ново къпане ама по навик влизам да я измия .
Сега ще пробвах и тяхната маска медицинската серия да видя как ще се отрази и дали все още косата 4 дни ще е толкова свежа .
За сешоар винаги суша със сешоара зимата, пролетта а дори и лятото го използвам .
И аз като Фрея не суша краищата а косата ми е къса.Оставям косата леко влажна винаги .

По въпроса на  michelle_ma_bell не използвам друга козметика но нямам нищо против да си взема.Заглеждам маската http://www.syoss.bg/syoss/bg/bg/home/hair-care/product_overview1 … tion-restore.html тази серия на syoss и по конкретно маската флуид която може да се използва преди измиване на косата.Ще ми е интересно да я изпробвам.Четох доста добри отзиви за нея .
Би ли споделила кой серум за връхчета си взе ?

# 153
Момичета,вчера ми дойде поръчката от Арлен на цялата серия на Nashi Argan-Ш+Б+Маска без отмиване+Олиото.

Имам един въпрос обаче към всички дами,които са използвали Nashi Phyto Repair...

Коя от двете разновидности така да се изразя сте използвали?

Професионалната,тази от ляво-(1,2,3) или другата от дясно?

# 154
  • Чукарландия
балсам без изплакване на Милкшейк

Епона, за Milkshake Leave In Conditioner ли говориш? Hug

Подобен на Л2 продукт ли е? Hug

# 155
d lady, тази отдясно е обикновената серия, за вкъщи, нея имаме. Peace
Другата е терапия, за употреба в салон, макар че ако имаш необходимите условия и време можеш и нея да си правиш сама у дома.

# 156
  • Бургас/Пз
Скрит текст:

Аз взех отливки от професионалната и от трите стъпки и смятам да си  я направя в къщи. Тази от дясно , която е за домашна употреба смятам да ползвам за поддръжка. Обясниха ми , че ако направя професионалната терапия, ампула е добре да ползвам най-рано след три седмици или дори след месец иначе просто нямало никакъв смисъл от ампулата, защото реално косата нямало да има нужда от нея.  Терапията е добре да се прави в зависимост от нуждите на косата , а не през определен период от време.

Аз да ви попитам на средно дълга коса какво количество от Олиото на Наши слагате? Пръскате ли го направо върху косата или го слагате първо в ръката?

# 157
ani_d всяко олио слагам в ръката си.Не знам до колко е правилно .Загрявам си го и чак тогава го нанасям на косата .

# 158
Скрит текст:

Аз взех отливки от професионалната и от трите стъпки и смятам да си  я направя в къщи. Тази от дясно , която е за домашна употреба смятам да ползвам за поддръжка. Обясниха ми , че ако направя професионалната терапия, ампула е добре да ползвам най-рано след три седмици или дори след месец иначе просто нямало никакъв смисъл от ампулата, защото реално косата нямало да има нужда от нея.  Терапията е добре да се прави в зависимост от нуждите на косата , а не през определен период от време.

Аз да ви попитам на средно дълга коса какво количество от Олиото на Наши слагате? Пръскате ли го направо върху косата или го слагате първо в ръката?

Олиото си го слагам задължително на ръката ,за да мога да контролирам количеството и да го разнеса по-равномерно,но маската я пръскам смело,което води първоначално до сплескване и мазни участъци,но след стилизиране всичко става чудесно.

P.S.Скоро ще споделя впечатленията си след половин година използване на серията Pro Fiber na Loreal и едномесечните ми наблюдения върху продуктите на Percy and Reed.

# 159
Непрофесионална козметика не съм използвала от доста години - поне 7-8. Това и за коса и за лице. Всички членове на семейството, включително детето, също ползват професионална козметика. Но ако има нещо интересно непрофесионално, казвайте Mr. Green

Ди Лейди, ще ми е много интересно да прочета за Про Файбъра след толкова дълга употреба. Peace

# 160
Лейди, аз имам тази за домашна употреба, на заглеждам и салонната терапия от известно време и много й се каня, пък да видим.
Бела, да, точно този е. Запечатва косъма като Л2, но ароматът за мен е вълшебен, а и ми хидртира по-добре.

# 161
Да дам един положителен глас за Keune Vital Nutrition- Ш и Б. Косата ми една такава витална, лека, но същевременно и с лек обем, мирише страхотно и лесно се разреса.

# 162
Чаровна на Глис взех един серум (че нещо трябваше да си купя  Mr. Green ) обаче няма да разводнявам темата с марки и продукти -за непроф.си има друга тема.Ако се окаже добро серумчето-ще докладвам,харесах и едно кремче с кокосово масло но още не съм го взела.Просто се чудех дали и други хора съчетават проф. с непроф.козметика?

Епона ти откъде мислиш да взимаш терапията за салон на Наши-аз никъде не я виждам да се продава, в Енцо втората стъпка (която е нещо като ампулите Фито) отдавна не е налична  newsm78

# 163
И аз имам Фито за дом.употреба.
Момичета,може ли да ми кажете каква е цената на този комплект:
http://arganpro.bg/product/916/komplekt-programa-miracle-repair.html
И на този: http://arganpro.bg/category/236/pure-keratin.html
Не искам да се регистрирам само за да видя цените.Много тъпо направено  ooooh!
И колко им е доставката?Имат ли безплатна?

# 164
  • Пловдив
И аз имам Фито за дом.употреба.
Момичета,може ли да ми кажете каква е цената на този комплект:
http://arganpro.bg/product/916/komplekt-programa-miracle-repair.html
И на този: http://arganpro.bg/category/236/pure-keratin.html
Не искам да се регистрирам само за да видя цените.Много тъпо направено  ooooh!
И колко им е доставката?Имат ли безплатна?

Първият е 225 лв., а при втория линк излиза обща страница, но ако си имала предвид комплекта отново с пресата е 236лв.

Доставка - за София 2.50, а за страната - 5.00

Общи условия

Активация на акаунт