Професионални серии за коса - тема 96

• 50 971
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Може и без бустер. Добре е да го сипеш в шишенце с пулверизатор.

С пулверизатора се пръска по дължините ли? Отмива ли се? На измита коса ли се слага, влажна или суха? Praynig
Много станаха въпросите ми, но никога не съм ползвала концентрати и бустери. Blush

Да, пръска се по дължините, върху измита влажна коса, с отмиване.

# 121
  • Чукарландия
Serpentine,  bouquet

# 122
  • Бургас / София
А след шампоан ли идва ред на концентрата или преди шампоанът ? И аз поръчах този за уплътняване  Sunglasses

# 123
  • София
След шампоана.

# 124
  • Бургас / София
Благодаря за разяснението  bouquet

# 125
  • София
Не можах да се престраша да си поръчам шампоан на Алтерна без проба.
Поръчах си само концентрат и бустер Денсифик от старите. И една ампула Наши Фито рипеър за проба. От миналата седмица искам нещо да си купя за косата  Joy
Исках и зелен концентрат от старите, но в Арлен няма нито концентрат нито бустер, а в ЗР само бустери има.
Сега тамън ще видя каква е разликата при ползване само на концентрат Денсифик и същия концентрат но с бустер. Да видим дали ще се уплътня максимално.

Като се изчерпат старите концентрати и бустери, май щем не щем ще трябва да затворим пари в новите големи бустери, или пък да си ползваме концентратите без бустер  newsm78

# 126
Фрея, благодарности за прекрасната тема  bouquet

Да благодаря и на момичетата, които ми бяха отговорили в предната тема, но докато влезна вие сте я изписали  Mr. Green  

1.”Топ 3” любими олио финиши?
1. Орофлуидо Сахара
2. Висококонцентриран възстановяващ серум против цъфтеж на косата на Кюн
3. Митик ойл за всеки тип коса - използвам го предимно лятото, но едва ли бих го купила след като го приключа  Thinking

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?
Имам тази на Алтерна, но все още не съм я пробвала  Whistling

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
1. Серия Волюметри - ш+б+спрей - при мен никакъв ефект, но майка ми се изми веднъж с тях и остана доволна и онзи ден и ги подарих  Flutter
2. Серията Митик ойл - ш+м+б, олио и лосиона за растеж. Не бих си взела олиото и балсама
3. Шампоан за уплътняване - шампоана, който винаги ще имам наличен  Heart Eyes Обем, плътност без пресушаване .
4. Ампули Аминексил за косопад - винаги имам по 1-2 налични
5. Ампула Абсолют рипеър - харесва ми, определено ефекта е видим и след една ампула при мен
6. Лак за коса
7. Шампоаните Енергизиращ шампоан за мъже с мента и женшен и Шампоан против пърхот за мъже - на  ММ повече му хареса Енергизиращия  Blush
8. Ботокс ампула - не мога да кажа че съм възхитена, имам и ботокс маската ама не съм я ползвала  hahaha
9. Имам мостри на Про Файбър Реконструиране,искам да пробвам и другите 2 серии, а съм си набелязала за взимане Запечатващ двоен серум Loreal Professionnel Absolut Repair , Спрей 10 в 1 Loreal Vitamino Color A.OX, Ампула за боядисана коса Loreal Professionnel Vitamino Color , Грижа преди шампоан Loreal Professionnel Mythic Oil
10. Пробвах Подхранващо термо крем-олио с черен кимион Loreal Professionnel Mythic Oil, но определено не ми допадна - твърде тежко и утежняващо за мен  Sick

връщам се да наваксам  smile3529

Редактирам се
по въпроса на Епона : мия се 1-2 пъти седмично, рядко 3  Flutter  Почти винаги суша със сешоар и оформям с четка, по-рядко минавам с преса. Нямам навика да я оставям да изсъхва сама, тъй като се мия по-често сутрин преди работа, а и не си я харесвам в повечето случаи ако е изсъхнала сама  Peace  

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 16:01 от Мис Облаче

# 127
  • Бургас/Пз
да отговоря и аз на въпроса на Епона  Hug

Мия два пъти седмично. През зимата суша всеки път със сешоар, а през лятото почти не ползвам. Преса ползвам най-много 3-4 пъти месечно. Когато обаче я оставя да съхне сама, хич не ми харесва резултатът след това Sad

Да дам един положителен коментар за Серията за боядисана коса на Вела Брилянс за тънка коса http://www.enzo.bg/wella-professionals/brilliance-shampoan-za-fi … -bojadisana-kosa/. И маската , и шампоана се отразяват страхотно на моята коса. Лъскавината е най-вероятно от боята , но толкова жив и гъвкав косъм, отдавна не съм имала.  Peace Надявам се в някоя от следващите теми да обсъдим и продуктите на вела, защото смятам, че и тя като ЛП е доста достъпна марка.

# 128
  • София
Два пъти седмично миене, винаги суша със силен изправящ сешоар. Не ползвам преса от години. На L'Oréal professional съм ползвала и харесвам Липидиум серията, много отдавна Витамино колор, но сегашната версия още не съм. Май не съм ползвала толкова много неща на марката, колкото си мислех.

# 129
  • София
От старите концентрати и бустери на Керастаз съм пробвала най-различни комбинации и аз не видях разлика когато ползвам само концентрат и когато е с бустер, така че многократно съм слагала само концентрат. Сигурно ще се изкуша да взема и от новите да ги видя дали са подобрени.  Peace

# 130
Аз също мисля, че лилавата серия на Секси Хеър е хидратираща. Определено дава богата и силна хидратация. Обаче пак казвам, че маската трябва да се изплаква добре, характерно е за нея.

По отношение миенето на косата - най-често мия през ден. През лятото оставям понякога косата да изсъхне сама, но в хладните и студени месеци задължително ползвам сешоар, защото моята коса съхне бавно. Преса и маша - един-два пъти месечно.

Сетони, правилно ли те разбрах, че златната коприна на Чи ти идва по-лека от класическата с червената капачка? При мен е обратното. Thinking

# 131
Да, по-лека я чувствам, вкусове, усещания и коси различни   Hug .Иначе и двете поддържам налични, но златната ми е по-любима.
Пристигна ми пратката от Фю /още сутринта имах известие, но чак сега ми е в ръчичките/, много  й се радвам, нищо непознато нямам, но Редкен поръчвах и четка подарък имам от тях, а и още неща, супер  newsm68 .

# 132
Мия косата през ден, сешоар изпилзвам след всяко миене, винаги!Преса за коса 2 пъти в седмицата, като най-често "дърпам" само връхчетата.

# 133
Мерси на всички, които се включиха по моя въпрос. И на още мнения ще се радвам.  Mr. Green

Аз преди суших със сешоар, но сега нямам физическата възможност. Но се чудя дали да не се пробвам, защото преса/маша не ми се иска всеки ден, а опредлено като е оформена изглежда по-добре.

Аз днес направих лилава Сексихеър серия. Шампоанът поределено си ми мирише на дъвка Турбо, много осезаемо. Маската мирише по-скоро на кокос. Минах я с терапевтичната преса. За финиш: Анаген Пост ампула за скалпа и балсам без изплакване на Милкшейк, Ноу Инхибишън Глейз, Сексихеър анти-фриз серум. Косата е още леко влажна, но мога да кажа, че стана супер: яка хидратация, но и плътност и обем в корена, тежко падаща в дължините, мноооого блясък.  Heart Eyes

Относно коприната: класическата я усещам запечатваща, със златната капачка - протеинова, аргановата - хидратираща.

# 134
Относно коприната: класическата я усещам запечатваща, със златната капачка - протеинова, аргановата - хидратираща.
Много точно, кратко и ясно описание  bouquet , точно такива са като ефект, запечатваща и протеинова. Аргановата не съм ползвала. А тази с моринга пък ми е свръх неусещаща се на моята коса  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт