Професионални серии за коса - тема 96

• 50 973
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас / София
И аз със суперлатив за серията за блясък на Алтерна. Косата ми е трети ден и е с обем и блясък, а по принцип я мия на третият . Само добавих леко сух шампоан и е уникален резултата . Единствено не ми харесва, че прави косата доста лека, но пък за сметка на това обема си е доволен . Много повече ми харесва от бамбуковият за обем, които ми утежнява. Веднага си поръчах шампоанът, но забравих да добавя кода, дано от Арлен го добавят  Heart Eyes

# 106
  • София
Ха, значи Нашито са с нов адрес, ок, коригирам си отметката  Mr. Green Пак не са ми симпатични с новият си сайт, обичам си Арлен и това е.  Crossing Arms

# 107
Сз като кликна на този линк, който съм пуснала, ми дава всички серии. А ако съм логната, ми дава цена и опция за поръчка.
Да, коригирам се. Като се логнах - всичко е наред. Peace
Аз пък се регистрирах и при опита ми да вляза "Вашия потребител е деактивиран." с 2 имейла едно и също. КАК са цените в сайта сравнено с Арлен?

# 108
Setony, много благодаря за милото предложение  Hug  Ще потърся някаква алтернатива тук на по-високи дози Биотин и ако не намеря подходяща, ще ти пиша  bouquet
И аз пробвах да се регистрирам в сайта на Наши, но и на мен след регистрацията ми дава деактивиран потребител  Thinking

# 109
  • София
И на мен така ми даваше, но след няколко дни ми пратиха мейл, че профилът ми е създаден. Странен и неприятен сайт. Не разбирам защо цените не трябва да се виждат от всички, независимо дали имат профил или не. Ама че абсурд. Не са ми симпатични  Mr. Green
Цените са същите, като в Арлен.

# 110
На въпросите от темата:

1.”Топ 3” любими олио финиши?
1. Коприната на Чи със златна капачка, от кератиновата серия -по-лека, но и много по-приятна като аромат и действие ми е от класическата им с червена капачка. Пасва ми идеално!
2.Олео релакс- пристрастена съм към аромата, подхранващо го усещам.
3.Кенди олиото на Алтерна -отскоро го ползвам от тестери и съм очарована, при мен не утежнява и много, много ми харесва!В списъка ми за бъдещи покупки е.Доста подобно ми е като ефект на олиото на Джойко от серията за боядисана коса, него също харесвам.

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?
Ползвала съм преди на непроф.марка и не ми хареса. Сега предстои да си взема тази на Living Proof и ще споделя как я чувствам.
Иначе често вечер нанасям от реконструктора без отмиване на Джойко или серумчето Олео Релакс и на сутринта косата е изпила продукта.

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
-Абсолют рипеър :
- старите ш и м /не липидиум/ -утежняващи ми бяха, това е серия за много изтощена коса и я усетих тежка. Аромата го харесвах много, но особено маската правеше косата ми да изглежда мръсна, вяла и изобщо -много неприятни ми бяха.
-ампулката в стъклено шишенце -прекрасно ми съживява косата, харесва ми;
-праймъра - ужасно мазен и утежняващ ми беше;
-двуфазният серум- утежняващ, омазняващ, неприятен, не ми попиваше и косата стоеше като мръсна.
-Интенс Рипеър- -любими,
-прекрасни са ми и шампоанът и маската, рядко оставам без тях, усещам ги хидратиращи, но не правят косата хвърчаща, а дават и плътност и обем, обичам ги.
-двуфазното хидратиращо спрейче от серията ми беше леко, не ми допадна.
-Серията за обем-от нея само ампулката съм ползвала, остъргваща и неприятна ми се стори, с усещане, че не е отмита добре.
-про кератин ампулката -също не ми допадна-пресуши ми косата.
-Денсити шампоанът за уплътняване -  -не ми допадна аромата,билков, леко лекарствен. Като ефект обаче е много хубав, уплътнява приятно, също открих, че е страхотен за преди всякакви ампулки, с ботокс ампулата след него ефекта беше отличен.
-ботокс ампулката -любима ми е, дава ми едно полиране, което само с нея усещам.
-аминексил ампулки - не оставам без поне една, действащи.
Допълвам, за малко да пропусна Про Файбър
-Лилавите - харесаха ми много, но ми дойдоха силнички сякаш. Аромата е прекрасно сладникав, ванилено, бадемово, май и шоколад малко имаше...
-Червените Про Файбър, благодарение на Лекси  Hug опитах серумчето и веднага ги пожелах, взех си шампоан и серум, шампоанът като действие ми напомня Денсити, серумчето пък добавя много блясък и има стабилна термозащита, харесва ми серията!
-Витамино Колор- чудесна лека серия, шампоанът прави много пяна, маската прави косата витална, косата има обем, цвета също е запазен.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 15:25 от setony

# 111
  • Велико Търново
Аз мия косата 2-3 пъти седмично, обикновено оставям да изсъхне сама, рядко използвам сешоар; четката Ровента - веднъж седмично, маша и преса нямам Peace

# 112
Мия косата си през ден,суша винаги.Преса и маша не ползвам,с изключение на няколко пъти годишно когато решавам,че искам нещо различно и отивам да ме навият или изправят в някой салон.

# 113
  • Бургас / София
Мия косата си на третият ден . Суша леко със сешоар  Peace

# 114
Днес получих Наши Фито Рипеър ш+б, мирише много хубаво и приятно  Heart Eyes
Получих също и Концентрат за дълбоко подхранване на много суха и чувствителна коса Kerastase Oleo-Fusion
http://www.arlen.bg/product/3053/kontsentrat-za-dalboko-podhranv … fusion-12-ml.html
Трябва ли задължително да вземам и бустер? Мога ли да го ползвам самостоятелно и ако да, как точно?

# 115
  • София
1.”Топ 3” любими олио финиши?
 - Двуфазен серум Loreal Lipidium - най-доброто откритие за 2015 г.  Heart Eyes (setony  bouquet);
 - Интензивно подхранващ серум с масла от безсмъртна моринга и макадамия CHI Miss Universe Style Iluminate - най-силната хидратация, която съм получавала от олио финиш към момента, чудесно приглажда, косата не е лигаво мека, а плътна и жилава;
 - Kerastase Oleo Relax - приятен аромат, добре хидратира и приглажда.

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?
Не използвам и такъв тип продукти хич не ме впечатляват. Сутрин ставам много рано и е абсурдно да ставам още по-рано да си мия косата.
Мия косата 3-4 пъти в седмицата, предимно вечер. Абсолютно винаги суша със сешоар. Пробвала съм лятото да я оставя да изсъхне сама - измита през деня, вечер все още корените са влажни, от което следва липса на какъвто и да е обем там; дължините изглеждат много пършиви, няма никаква тежест.

Преса/маша ползвам веднъж на около 2 месеца.

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Pro Fiber - ревюто ми за продуктите е на първа страница;
Absolut Repair Lipidium - наскоро измих два поредни пъти с шампоан и маска от серията - харесаха ми, но смятам, че при продължителна употреба ще утежнят; балансирани с превес на хидратация бяха за моята коса; витална, плътна и пригладена коса;
За двойния серум от серията вече няколко пъти споменавам колко много ми харесва.;
Vitamino color Многофункционален подхранващ спрей за боядисана коса с десет действия с кокосово масло и екстракт от слънчоглед 10 in 1 - нищо не усетих от него, не ми хареса;
Fiberceutic - ботокс ампула - харесва ми, уплътнява, придава тежест на косата. Най-успешно съм запечатвала със 2 минутния р-р на Aphogee;
Mythic Oil - класическото олио съм имала - ползвах го много дълго време, супер икономичен продукт, омекотява, добре подхранва;
Термо крем-олио - пробвала съм го два пъти - коренно различни усещания остави в съзнанието ми. Първият път ми се стори, сякаш нищо не съм сложила на косата, трябваше ми доста количество. Леко хидратиране, приглаждане, но не достатъчно. Усещането от него не ме впечатли.
Вторият път (след ш+м Липидиум) косата при самото сушене се заплете и стана като гнездо - суха, груба, оплетена, едвам се разресах. След като с триста зора успях да я нареша, дължините бухната много  #Crazy
След преспиване на сутринта и през целия следващ ден нямаше и помен от тази сухота и бухналост. Косата беше приятна на допир, пригладена и много бляскава.

# 116
  • София
Може и без бустер. Добре е да го сипеш в шишенце с пулверизатор.

# 117
Inked Mom  Hug Омега3 на Абофарм трудни ли са за преглъщане?Огромни ми се виждат.Аз пия visilife omega на Витаслим от 10 дена и засега не мога да кажа нищо.Нооо,ВИТАСЛИМ БЮТИ доказано помага за спирането на КОСОПАДА!Пробвах преди няколко години+Аминексил.За съжаление се сетих за добавката чак като ми спря новия зверски косопад  ooooh! Ето затова този път аминексил не ми помогнаха...Бях забравила за Бюти то

ОТНОСНО миенето на косата.Всеки ден го правя,използвам сешоар,преса за бретона.Нямам нито един цъфнал косъм.Август-сепрември подстригах общо към 10 см,сега косата ми е до гърдите.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 15:24 от bubka:)

# 118
  • Чукарландия
Може и без бустер. Добре е да го сипеш в шишенце с пулверизатор.

С пулверизатора се пръска по дължините ли? Отмива ли се? На измита коса ли се слага, влажна или суха? Praynig
Много станаха въпросите ми, но никога не съм ползвала концентрати и бустери. Blush

# 119
Inked Mom  Hug Омега3 на Абофарм трудни ли са за преглъщане?Огромни ми се виждат.Аз пия visilife omega на Витаслим от 10 дена и засега не мога да кажа нищо.Нооо,ВИТАСЛИМ БЮТИ доказано помага за спирането на КОСОПАДА!Пробвах преди няколко години+Аминексил.За съжаление се сетих за добавката чак като ми спря новия зверски косопад  ooooh! Ето затова този път аминексил не ми помогнаха...Бях забравила за Бюти то
На мен не са ми трудни за преглъщане, големички са, но аз навремето какви хапове хранителни добавки всчкакви съм пила- огромни, негланцирани, грапави, всякакви...Тези са капсули и аз лесно ги преглъщам, но никак не са малки наистина. Относно Бюти-то ще се разровя да видя състава, благодаря че сподели  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт