Професионални серии за коса - тема 96

• 50 975
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
Случайно се порових в сайта на Sexy hair и видях, че лилавата серия е приглаждаща, а аз мислих, че е хидратираща  ooooh!
Хидратиращата е тази (за съжаление май не съм я виждала в Арлен) https://www.sexyhair.com/products.html?hair_collect=53
А аз се чудя защо, дори вече след няколко ползвания, не получавам тази ударна хидратация, за която говорите  Laughing

И Лилавата е хидратираща. Може би косата ти в момента няма нужда от хидратиране, затова да не я чувстваш толкова хидратираща. Peace

# 91
Freya,благодаря за чудесната тема  bouquet
Скрит текст:
По въпроса с хранителния режим, за съжаление знам доста, (10 год. съм живяла с треньор спортист), но на този етап от живота си не можах да приложа правилно всичко и реших да пробвам друг път, чрез който свалих 22 кг за тази близо 1 година. МСМ пия от скоро, дано наистина ми помогне малко, въпреки че се шокирах защо намалява растежа точно от когато започнах да го пия. Вече свалих нужните кг ( 177 см съм, четох че и ти си от нас височките  Grinning), ще се опитам да приложа добър хранителен режим, хем да задържа сваленото, хем да набавя нужното на организма да функционира правлино. Пък ще видя до къде ще я докарам  Laughing
Епона, страхотна коса, чудо  Heart Eyes Благодаря и за съвета. Стреса наистина е наличен, а хранителния ми режим-под всякаква критика  Tired  Hug
Бубка, толкова се смях на твоя коментар с избухването на пролет, че ми оправи настроението за дни наред  Joy Joy Joy А дано да е така  Mr. Green Hug
Руса мама, благодаря за насоките  Hug Дано наистина като овладея косопада напълно, да започна да избухвам от към коса и се усили пустия растеж Mr. Green
Valkirja,зареждащите ми дни са на 4 дена  Grinning Не мога да издържа до 7-мия, но и така преборих над 20 кг  Blush Благодаря за съветите  Hug

1.”Топ 3” любими олио финиши?
1. Макадамия класическото
2. Кенди Алтерна
3. Коприната Чи с червена капачка
4. Абсолют Липидиум серума

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?

Не. Преспивала съм само с кокосово масло. Не ме привличат тези нощни грижи  Mr. Green
3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Абсолют Липидиум Имам всичко без балсама, харесва ми много серията, но шампоана е сулфатен и много ми сваля цвета. Иначе ампулите и термо-крема са ми любими  Heart Eyes
Ботокс ампулите и запчеатваща маска- в началото имах уау ефект, но косата ми бече много изтощена. Сега е в по-добро състояние и ефекта вече не е уау, но т.к имам цяла кутия, все ще ги измажа с времето.
Лисс Ънлимитед шампоан. Прилично посмачкваше обема на косата на дъщеря ми, но това е търсен ефект, така че го броихме в графа "доволни"  Grinning
Митик Ойл серум за боядисана коса- много лекичък и приятен, хубав блясък, но недостатъчен за самостоятелно нанасяне. Винаги мажа някакво друго олио и с него "запечатвам"  hahaha Термо-крема с черен кимион, много приятен, чудесен бюджетен термо-протектор.
Dual stylers Bouncy and tender жълтият двоен гел-крем. Първоначално не го харесах, но после го използвах с дифузера на доста влажна коса и много, много го харесах. Блясък, плътност, хубави къдрици.  Heart Eyes

# 92
В тази хидратиращата има Арган, какаово масло и глицерин, соево масло и соев протеин. Зависи дали тези съставки или кокосовото масло ти действат по-хидратиращо. Ако косата ти е чувствителна на протеин, ще го усетиш.
Има варинат да ти е слаба, или както Бела пише да няма нужда косата точно от това в монета, но може и да ти идва в повече. При мен примерно прекомерно хидратиране, макар и рядко да ми се случи, се израчява именно в едно разхвърчавне и бухналост.

И понеже не мина за запис моят въпрос, а ми е интересно:

Колко често оставяте коста да изсъхне сама? Колко често стилизирате със сешоар, преса, маша, четка с горещ въздух?

Аз мия 5-6 пъти седмично, от които около два пъти стилизирам с преса или маша. Другите пъти изсъхва сама.

# 93
И аз в новата тема  bouquet

1.”Топ 3” любими олио финиши? - не ползвам, от пролетта имам един, но не е професионален продукт.

2. Нощна грижа съм имала само една - Nogtogenist на Kerastase. Не си заслужавеше парите.

3. На Loreal Professionel съм ползвала шампоани и маски от сериите Интес Рипейр (много пъти съм я подновявала, а от почти година я имам винаги в банята). Блясък, доволен обем, мирише много хубаво.
От Митик Ойл също бях доволна. Витамино колор е друга серия, която в мемента ползвам поне за втори път.
Абсолют в стария си вариант ми беше много добре, в новия косата ми остава мазна като неизмита.
Много хубава серия беше Age Densiforce, но след като премениха формулата също не ми хареса и ми отнемаше доста от обема на косата.

Днес съм с Витамино Колор - косата ми е като грива с толкова непретенциозна серия, а с бамбуците за блясък на Алтерна я правят за изглежда тънка  Rolling Eyes

# 94

И понеже не мина за запис моят въпрос, а ми е интересно:

Колко често оставяте коста да изсъхне сама? Колко често стилизирате със сешоар, преса, маша, четка с горещ въздух?

Аз мия 5-6 пъти седмично, от които около два пъти стилизирам с преса или маша. Другите пъти изсъхва сама.

Aз също я мия 5-6 пъти седмично- предимно всеки ден до петък, събота и неделя я оставям на мира  Mr. Green
Суша максимум 2 пъти, от както имам четката ровента, като я оставям да си съхне сама, и на влажни дъжини завъртам с нея.
Преси не ползвам, маша от време на време.

ИНК, вземи и някакви други добавки да пиеш, дори да не са само за коса. Аз от почти месец пия Омега 3(за общо здраве), Макси Хеър(за косата), Масло от вечерна иглика(това за много острия ми ПМС)  Mr. Green Витамин Ц когато се сетя.
Поръчах си и хилауронова к-на таблети  Mr. Green ще ставам млада, хубава, мирна и с лъсвка грива  Joy

Снощи мих с SACHAJUAN за суха коса.
http://www.arlen.bg/product/2681/hidratirasht-shampoan-za-suha-k … hampoo-250ml.html
http://www.arlen.bg/product/2684/balsam-za-suha-kosa-sachajuan-d … ioner-250-ml.html
Ми харесаха ми,  Laughing но няма да купувам на тоя етап. Шампоанът ми изми много добре косата, леко втвърди даже, но балсамчето оправи всичко  Heart Eyes. Като я изсуших имах супер обем и блясък  Laughing всеки косъм си беше отделно от съседните  Laughing и много мека.
Хич не ми се стори само хидратираща серията, поне не като повечето хидратиращи серии.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 13:08 от JLo

# 95
  • София
Аз мия косата 2 или 3 пъти в седмицата. Почти винаги я оставам да изсъхне сама, много рядко суша със сешоар, ако много бързам. Преса не ползвам.  Peace

# 96
  • София
Аз мия през ден, 50:50 я оставям да изсъхне сама или суша със сешоар (изправям или с дифузер). Преса и маша не ползвам. Понякога - четката Ровента.

Белла: http://nashipro.bg/

# 97
Мия на 3-4 дни, абсолютно винаги сешоар, без значение от сезона. Машата съм я ограничила до 3-4 пъти макс месечно.

JLo, започнах да пия Омега 3 (масло от сьомга на Абофарма 1000мг), отделно 2 вида за коса- допреди няколко дни Анакапс, а сега Нуво сутрин и Допелхерц вечер, МСМ, вит. Ц, Левзея  Joy, комбинирани вит. скоро не съм пила, а маслото от вечерна иглика не съм го купила, защото се съдържа в Нуво-то. Хиалуронова к-на искам да започна, но не знам коя е хубава, която мога да си купя от аптека, защото хич ме няма с поръчките от Айхърб. Ако знаеш кои са читави, ще съм благодарна да споделиш.
Благодаря и на Магнолия, която се постара и ми прати линкове към чудни добавки, но за съжаление не мога да поръчвам от там IHerb (тези пощи, митници, мито ако надвишиш еди колко си ми се струват много страшни и ангажиращи, та за това предпочитам от физически аптеки и магазини да пазарувам).

# 98
  • Чукарландия
Мия косата два пъти, много рядко три пъти седмично. Т.к. мия вечер, а много трудно ми съхне сама, я суша със сешоар, сутрин изправям с преса. Това е през зимата, когато е студено и косата не съхне. През лятото я оставям да си съхне сама макар и трудно, сутрин минавам с преса. Peace

Вивиан! bouquet

Скрит текст:
Обаче сайта http://nashipro.bg/ не отваря. newsm78

# 99
  • София
Хм ... да, и на мен не ми се отваря ... да не са го свалили?

# 100
# 101
  • Чукарландия

Ето какво ми изписа като кликнах: http://arganpro.bg/: "Oчаквайте скоро новия ни уебсайт. За поръчки позвънете на 0885111411."

# 102
Сз като кликна на този линк, който съм пуснала, ми дава всички серии. А ако съм логната, ми дава цена и опция за поръчка.

# 103
Чаровна , аз серията за блясък на Алтерна я усетих лека. Много ми хареса как приятно бамбуково мирише, шампоанът прави хубава пяна, косата ми е тънка, усетих протеиново бамбука, балсамът ми беше недостатъчен. Не видях повече блясък от нея, обем нито ми направи, нито отне, не бих си я взела, но бих я определила като приятна.
Inked Mom-аз си взех сега и пия биотин от IHerb, ако искаш ще ти поръчам и пратя, не ми представлява трудност  Hug . Иначе преди пиех цинк и биотин на Абофарма, по-малко е биотина в тях, но бях доволна и от него, има ги във всяка аптека.
И ...поздравления за страхотния резултат свалени кг.  bouquet, толкова много си постигнала, сега ще пребориш и това! Стискам палци!
Епона, аз мия косата през ден, през зимата винаги суша, през лятото рядко, защото изсъхва бързо.Правилото ми е никога да не лягам с влажна коса.

И да споделя, вчера измих с ш и б с Арган на Чи имах мини шишенца подарък от Арлен- присъединявам се към положителните отзиви за тях, прекрасна хидратация, шампоанът прави хубава и богата пяна, балсамът е страхотен, разплита и напоява, влизат ми в списъка за купуване, разкошни!

# 104
  • Чукарландия
Сз като кликна на този линк, който съм пуснала, ми дава всички серии. А ако съм логната, ми дава цена и опция за поръчка.
Да, коригирам се. Като се логнах - всичко е наред. Peace

Общи условия

Активация на акаунт