Професионални серии за коса - тема 96

• 50 989
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Много хора писахме специално за серията за блясък на Алтерна в темите напоследък...Лично при мен са балансирана серия, усещам бамбука доста добре като протеин, имам обем, но в комбинация и с крема косата остава по - суха отколкото ми се иска.

И понеже Фрей ми напомни за трика на Дивианка с малко масло под маската, днес ще мия с бамбуците за блясък, като преди балсама ще сложа малко алое вера инфузия, за да видя до колко ще ми подобри ефекта от серията. Все пак алоето хидратира особено добре, имам големи надежди за резултата. Crazy
M да но от целия водопад от мнения и бързината с която се изписват темите съм пропуснала да прочета за мненията ви за бамбуците за блясък Simple Smile) .

# 76
Ами ето ти едно Peace
По мой спомен Вив, Бубка, Бисквитка, сити също я ползваха.

# 77
  • София
......Имам много мазни корени, сухи краища, цъфти жестоко, косопад, постоянно ме сърби главата...
Възможно е да ти чувствителен скалпа и да реагира на това, което ползваш. Имах проблем със сърбящ скалп, дори при току-що измита коса, но откакто ползвам шампоана без аромат на ФК не съм имала този проблем. Опитай с нещо по-нежно към скалпа.

# 78
Ами ето ти едно Peace
По мой спомен Вив, Бубка, Бисквитка, сити също я ползваха.
Simple Smile) Благодаря за което.
И аз съм пробвала от мострички , но друго е когато се ползва по дълго време .

# 79
МОМИЧЕТА,НЯКОЯ ОТ ВАС ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ КОГА И КЪДЕ ЩЕ ИМА НОВО ЗАРЕЖДАНЕ НА NASHI ARGAN?!

# 80
  • Sofia, Bulgaria
Мagnollia,благодаря  Peace

# 81
МОМИЧЕТА,НЯКОЯ ОТ ВАС ИМА ЛИ ИНФОРМАЦИЯ КОГА И КЪДЕ ЩЕ ИМА НОВО ЗАРЕЖДАНЕ НА NASHI ARGAN?!
Арлен имат всичко налично, може да им пишеш или да звъннеш  Peace

# 82
Арлен имат всичко налично, може да им пишеш или да звъннеш  Peace

Съжалявам,но не мога да открия нищо на сайта им,а и звънях на телефона и никой на вдига.
Би ли ми дала линк,ако може?

# 83
Няма ги в сайта, полиртика на фирмата. Писах им във фейсбук и се разбрахме  Peace

# 84
Няма ги в сайта, полиртика на фирмата. Писах им във фейсбук и се разбрахме  Peace

Как се казва страницата им във ФБ?

# 85
  • София
Ето Фейсбука на Арлен - https://www.facebook.com/FriziorskiSalonARLEN/?ref=ts&fref=ts

Чаровна, бамбуците са хубави, балансирана, към протеинова серия, ако косата ти харесва повече хидратация, ще ти я втвърдяват и изсушават. Бамбуковия крем аз лично не го харесвам и не го препоръчвам.

# 86
Хайде още едно мнение за бамбука за блясък та съвсем да те ошашкаме  Mr. Green Моята коса става ултра обемна и много мека от шампоана,балсама и крема за блясък!Боядисана и леко суха е, с фин косъм Grinning Освен това страшно готино и продължително мирише цялата серия  Heart Eyes

# 87
  • Чукарландия
Вивиан: "На мен новия сайт на Наши не ми е симпатичен". Дай моля те линк на новия сайт на Наши, загубих го някъде в отметките си. Praynig

# 88
Хайде още едно мнение за бамбука за блясък та съвсем да те ошашкаме  Mr. Green Моята коса става ултра обемна и много мека от шампоана,балсама и крема за блясък!Боядисана и леко суха е, с фин косъм Grinning Освен това страшно готино и продължително мирише цялата серия  Heart Eyes
Oх!Ще се побъркам.
Искам да си взема всичко на момента  Joy .
Няма как да стане разбира се.
Ето сега изникна масичка малка и столчета за децата.Отиде ми част от поръчката  Joy .
http://beautyshop.bg/product/10107/tigi-bed-head-balsam-za-elast … trengthening.html мнения за тази серия на Tigi не откривам много отзиви за тях .

# 89
Случайно се порових в сайта на Sexy hair и видях, че лилавата серия е приглаждаща, а аз мислих, че е хидратираща  ooooh!
Хидратиращата е тази (за съжаление май не съм я виждала в Арлен) https://www.sexyhair.com/products.html?hair_collect=53
А аз се чудя защо, дори вече след няколко ползвания, не получавам тази ударна хидратация, за която говорите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт