Професионални серии за коса - тема 96

• 51 012
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia, Bulgaria

3.Матрих с индийската амла(старата опаковка)

Понеже амлата втвърдява косата, ти усещаш ли такова нещо с това олио?
Не, като я изправя с сешоар ,я усещам по жива и плътна,след като пробвах първо при фризиорката си го взех от нея

# 61
  • Пловдив
Благодаря за прекрасната тема, както винаги  Simple Smile

1.”Топ 3” любими олио финиши?

Не мога да изброя топ 3, защото досега съм ползвала само 3, но не бих казала, че са топ за моята коса.
Аргановото на Наши ползвам в момента, не ми утежнява, дава блясък и мекота.
Олиото на Макадамия - за него мога да кажа, че намаляше времето за сушене със сешоара поне с 1/3
Имам сега мостра от Кенди олиото, също не е лошо, но прави същите неща като останалите.
Много искам да пробвам маслото Chronologiste

А, да, и и Микромиста на Алтерна - не го усещам изобщо, наистина е като Мист  Simple Smile Все едно нищо не съм сложила.

2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас?

Имам малка опаковка от грижата на Алтерна. Снощи я сложих, честно казано не знам, дали имаше някакъв ефект. Всъщност след измиване косата ми е двойна, не знам на какво се дължи. Не съм използвала някакви специални шампоани.

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?

Имала съм:
Лис Ънлимитед серията (Ш + М + олио)  - най-отвратителната серия, правеше косата ми сплескана.

Шампоан и маската Липидиум ми беше добре за известно време, но напоследък ми утежнява, така че съм си дала почивка от нея.

Имам мостра на Про файбър бяла ампула и шампоан и балсам на червената серия-още не съм я пробвала

Ботокс - веднъж са ми правили терапията в салон, имаше сериозен ефект при мен, но доста ми пресуши косата.

Ампула Аминексил -доста ми намаля косопада, трябва пак да направя един курс.

Серията Витамино Колор - използвах я преди 2-3 години, много лека и неутежняваща серия, много ми харесва, но скоро не съм купувала.

Про Кератин я пробвах от мостра преди време, не ми хареса, отнемаше ми от обема.

Следващата ми покупка ще бъде двойния серум Липидиум.

Харесвам лаковете за коса. Мъжът ми се мие със зеления енергизиращ шампоан, харесва му.

# 62
  • Sofia, Bulgaria
Някой да е ползвал Серум за запечатване на цъфтящи краища Alterna Caviar,че му се чудя,нямам цъфтежи,но търся превантивни мерки  newsm78

# 63
Фрийк Олиото на Маракеш го имам от проба и много го харесах. Аромата е силен, но на мен ми допада. Не е толкова тежко, колкото очаквах и не утежнява въобще.
Имам проба, но току що сложих олиото на Наши обилно и ще оставя това за другия път. Заинтригувах се много.

# 64
Фрийк Олиото на Маракеш го имам от проба и много го харесах. Аромата е силен, но на мен ми допада. Не е толкова тежко, колкото очаквах и не утежнява въобще.

Благодаря, Magnollia!  bouquet
Densi, ще очаквам и твоите отзиви!   Hug

# 65
  • София
Серума за запечатване на цъфнали крайчетата аз съм го ползвала. Всъщност сега го ползвам. Той си е точно за превенция,  но не съм го ползвала много време за да кажа дали има ефект. Но на мен не ми цъфти косата, така че не знам дали съм коректна, е с изключение на предните кичури с остатъци от омбре. Следващата седмица съм на фризьор за подстригване и мисля да скъсявам доста, докато махна всичко грозно, което ме дразни. След това може да тествам за ефект този серум, но ще отнеме време за да дам окончателно мнение. Мисля, че най-добре ще е, ако се започне използването точно след подстригване за да се предпазят крайчетата.

# 66
  • Враца
Днес за първи път измих с ДПШ на Лейбъл М. В сравнение с предишния, който имах ми хареса много.
 Не заплете косата и не преми. Комбинирах с хидратиращата маска на Марокан и мисля, че това ще стане една от любимите ми комбинации. Пръснах само малко от термото Секси Хеър и уаууу косата е перфектна  Heart Eyes

# 67
Момичета , нужна ми е помощ  Praynig . Мия си косата с Ф.К. Екстремния шампоан , след това хидратираща маска на Марокан , л2 , термото дисциплин и двуфазния на Лореал , друг път вместо хидратиращ го сменя с протеинов шампоан на Редкен , обаче винаги косата трудно се реши и то накрая към връхчетата . Среша я и на другия ден все едно не е решена , отново затруднение  Outta Joint . Не знам това от какво се получава , краищата ги резах преди 3 месеца , дали не е от гребена или пък да е нужен продукт за разресване  ( ако можете да ми препоръчате нещо )   Praynig

# 68
Миналата година, за да допълня поръчка от ФЮ поръчах Joico k-Pak color therapy restorative styling oil.
Много ми харесва не ми утежнява или омзнява косата. Като го свърша ще си го взема пак.
В момента имам коприната на Чи и пробичка от Кенди олиото.
С коприната внимавам да нанасям само по крайщата, че веднъж се отпеснах и намазах по дължините и ми мазнееше.

По вторият въпрос не понасям да имам нещо на лицето или косата и да преспивам.

Първата ми покупка от проф.козметика за коса беше Витаминоколор на ЛП. Не беше лош, но не и нещо специално, за да повторя.
От скоро имам двойният серум Липидиум, но нямам впечатления още от него.

Благодаря на момичето, което сподели, че тубичките за навиване на коса се ползват като се навива от горе на долу.

Вчера се измих с ш+б на Редкен Екстрийм и след това сложих Керастаз цимент техник. Никакъв обем, косата ми е гладка, хлъзгава, лигава. За втори път ми прави същият номер цимента. Изразходвала съм 4-5 тубички от него.
Не се стърпях и я измих с Редкен ш и после двуминутнуя реконструктор на Афоджи. Без термозащита суших и по крайчетата от олиото на Джойко. Ако не бъркам от протените косата стои по суха или клечеста Simple Smile.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 21:48 от cloè

# 69
Здравейте на всички!  Simple Smile
Много моля за съвет - посъветвайте ме какъв шампоан да си купя!!! До сега съм ползвала само обикновени марки, но сега реших да си взема нещо по специално и качествено. Да обаче не знам какво???
Имам много мазни корени, сухи краища, цъфти жестоко, косопад, постоянно ме сърби главата... Как да си избера продукт? Искам шампоан, балсам, маска, олио или кристали - общо взето всичко, а не знам на какво да се спра....
Ако ми дадете съвет, ще съм изключително благодарна!

# 70
  • Варна
Благодаря за новата тема  bouquet

1.Олео релакс флуид на Керастас
 2.Хрома рич флуид
 3.Серум за ултра блясък на Йожен Перма

Преди време ползвах нощната на Керастас и бях доволна.Сега много рядко слагам някоя ампулка на Вела СП или олиото на Нукс.Последно преспах с Ликуид хеър терапията на Вела.Не виждам разлика в резултатите ако преспя с нещо,правя го ако много ми се спи и не ми се занимава да суша и изправям.

3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Повечето продукти съм ползвала,понасят ми добре.Любими са ми Иноа ш+м,Витамино колор ш+б/м ,ампули Реню Ц,стария серум Абсолют,Шайн блонд и Лумино контраст шампоани,маска Интенз рипеър.

Искам да похваля Caviar Repairx на Алтерна ш+б.Истински действащи продукти,много добра серия,за разлика от хидратиращата.Отрази ми се чудесно,косата ми е преобразена и напълно възстановена след 4 поредни измивания.Жива,лъскава от корените до връхчетата,не може да седи на опашка,ластикът се хлъзга.Измести досегашните ми протеинови фаворити на Керастас,с които постигам този ефект след доста по-продължително ползване+допълнителна хидратация.При Алтерна сухота и заплитане не усетих и при 4-те миенета.Косата разбира се беше добре хидратирана предварително и имаше нужда от протеин в този момент.

Положителен отзив и за лилавата маска Секси хеър.Трябваше да взема и шампоана от серията.Досега ползвах с Вела енрич,Кюн витал нутришън и Вела шайн.Благодарности на момичетата,които я препоръчаха.Идеална хидратация,изглажда,косата има блясък,мирише на кокос,с малко фантазия и на дъвки Турбо  Laughing

# 71
  • София
Диана може би имаш себорея, щом има пърхут и сърби ...

# 72
Алта мода арганово олио , и марокан ойл лайт версията.

Не , скоро обаче мисля да пробвам нощната грижа за коса на Living Proof .Спрях се на нея след положителните отзиви които прочетох в руските блогове .

На Лореал съм използвала малко продукти .
Първия шампоан който си взех беше
Liss Unlimited нямам спомен вече как се отразяваше на косата ми.Мисля ,че стоеше по пригладена с него . Използвах само половината и след това си взех Loreal Mytchic Oil и сега имам от него още.Винаги гледам да имам от него.Много харесвам тази серия за коса шампоана и маската ми правят косата много приятна а аромата им ми е любим .Най вече през лятото ги ползвам тогава ми се отразяват идеално.Поне това лято беше така и това ще се спра на тях Simple Smile .Много харесвам и термо крема от същата серия.Свърши ми и за сега не съм подновявала покупката .
Другото което използвам в момента е Шампоан без сулфати за боядисана коса на Loreal Vitamino Color.Не мога да се оплача добър е шампоана .Използвам го заедно с маската от същата серия.Допада ми аромата на маската на малини го оприличавам.Сладък , приятен и лек не се задържа върху косата много.Маската обаче е като балсам за коса не е особено силна.След тях слагам Спрей 10 в 1 Loreal Vitamino Color не съм очарована.Косата ми след него е една твърда и матирана .На дъщеричката ми на косата обаче и се отразява много добре .
Имам и Двоен запечатващ серум за силно изтощена коса и цъфнали връхчета - L`Oreal Professionnel Absolut Repair Lipidium за сега не слагам от него защото косата ми става твърда и на клечки при връхчетата  newsm78 някой може ли да каже на какво се дължи това ?

И да попитам крема за блясък Alterna Bamboo ще е съвместим ли след шампоана и балсама на Medi?
Много искам да си го взема.Някой който го използва ще се радвам да изкаже мнение.Отежнява ли косата и как се отразява на косата .Също така серията Bamboo shine на Алтерна намерих стар пост на Магонолия в която е описала всички серии на Алтерна много хубаво и подробно както само тя може да го напише Simple Smile .И знам ,че е лека серия добре ли ще се отрази на косата която не е толкова изтощена? Само я боядисвам и използвам сешоар .Притеснявам се ,че ще ми дойде лека  и косата ми ще започне да цъфти доста.Основателни ли са ми притесненията или да поръчвам смело ?

# 73
Много хора писахме специално за серията за блясък на Алтерна в темите напоследък...Лично при мен са балансирана серия, усещам бамбука доста добре като протеин, имам обем, но в комбинация и с крема косата остава по - суха отколкото ми се иска.

И понеже Фрей ми напомни за трика на Дивианка с малко масло под маската, днес ще мия с бамбуците за блясък, като преди балсама ще сложа малко алое вера инфузия, за да видя до колко ще ми подобри ефекта от серията. Все пак алоето хидратира особено добре, имам големи надежди за резултата. Crazy

# 74
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

По въпросите:

1.”Топ 3” любими олио финиши? - Досега съм ползвала само Митик Оил, време е да разнообразя. Имам на Матрикс, мостра на Наши, мостра и на Морокан. Ще пиша тепърва как се отразяват на косата ми.
2.Използвате ли нощна грижа за коса? Каква и какъв е ефектът и при вас? - Не съм използвала никога нощна грижа за косата. Не ми остава време.
3.Кои продукти/серии на Loreal Professionnel сте ползвали и как се отразяват на косата ви? много неща съм ползвала на Лореал, Витамино Колор, Fiberceutic, Форс Вектор, PRO KERATIN, ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM,   ДПШ PURE RESOURCE, Митик Оил, сега си взех ампулите Aminexil. Мога да кажа, че страшно доволна бях от протеиновата серия Форс Вектор, но я спряха от производство. Харесва ми и Абсолют Рипеър Липидум серията. Витамино Колор за мен беше едно нищо. Въобще не ми хареса. Митик Оил класическото олио го ползвам отдавна, но няма никакъв ефект върху косата ми. Peace

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 10:57 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт