Професионални серии за коса - тема 96

• 52 133
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Оригиналното олио на Маракеш мирише на захарен памук, на горена захар. На много хора тази миризма няма да се хареса, защото е супер тежка и плътна. Ще се върже невероятно готино с парфюма Флауър Бомб на Виктор и Ролф ЕДП и Интенз варианти. Обаче това с лайм и кокос ох....ммм...

# 556
Скрит текст:
Скрит текст:
Момичета, дано не сте ме разбрали погрешно, нямам намерение да се заяждам или споря умишлено в темата. Напротив, безкрайно ми е уютно и хубаво тук с вас! Затова уважавам смислените дискусии и се старая  да зачитам чуждото мнение.

Тузарка, в мнението си визирах по-скоро агитацията на самата статия за закупуване на продукти на определена стойност (и от определени марки), но действително визирах и твоето изказване, което не съм цитирала точно, моля да ме извиниш! За снобария и гевезлъци не съм си и помисляла от твоя страна, но  исках да напомня, че всеки се разпростира според собствените си възможности и понякога се случва така, че хората с по-големи такива, волно или неволно забравят, че темата се чете и от потребители с по-ограничени средства, за които отричането на не-непременно-скъпи продукти е  не само безполезно, но и демотивиращо с оглед на по-нататъшно участие в темата. А темата е богата именно заради различните обсъждани продукти и различните гледни точки спрямо тях.

В тази връзка искам да кажа следното – не вярвам в съществуването на щадящи преси за коса (изключвам терапевтичните), но вярвам в това, че една преса може да бъде повече или по-малко качествена. И тъй като, ограничаването на горенето на косата не зависи, според мен, от самата преса, то аз, при определянето на избора си, се ръководя основно от неща като покритие, улесняващо плъзгането, за да не се стига до накъсване на косата, издръжливост на уреда, бързина и поддържане на загряването и други. Та в този ред на мисли, не мога да се съглася, че не съществува качествена по моите критерии преса в диапазона 100-200 лв., да не говорим за 250 паунда. А относно уврежданията на косъма, мисля, че те зависят най-вече не от пресата (защото при 200 градуса косъмът се „пържи“ в еднаква степен, както от Remington, така и от GHD или която там се счита за върхът на пресите), а от цялостната грижа за косата и термозащитата, а и от нейните генетични дадености.

Денси, Епона, Дели, всички съм ви изпуснала…  Sad Бъдете добри, покажете се пак! Wink

О, също така, преди време беше пускан един сайт с продукти на Марокан ойл, различен от Арлен и Енцо, но не го намирам. Може ли линк и мнение дали и там вече почти всичко е изчерпано!  Blush

Оригиналното олио на Маракеш мирише на захарен памук, на горена захар. 

Ооо, само това ми трябваше да чуя... Crazy И без това вече получавам пореден хубав коментар за олиото...

# 557
Здравейте! Тъй като нямам време да чета много назад ще попитам направо тук.
Косата ми е изтощена от изправяне и косопад, сега я подстригах късо и съм решила да почна да се грижа за нея, за де се възстанови и да израсне отново здрава коса. Може ли да ми препоръчате някакъв качествен шампоан и маска, професионални, за изтощена коса? Цената не е от значение. Благодаря Simple Smile

Четох за продуктите  на Kerastase и Davines, мнения?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 20:06 от Rainboww_

# 558
Аз на Маракеш от мостра пробвах еликсира с конопено и арганово масло, ужасяващ аромат /според моя нос/, много силен, подправков, сладникав,ама много сладникав и подправките се усещаха наситено и отчетливо. Даже не изразходвах мострата, иначе самото олио много бързо попи и не утежни изобщо, но миризмата ме отблъсна.
Rainboww, а с кои продукти работи фризьорът ти? Ако резултатът ти е харесал, може от същата марка да предложим...
Хубаво е и нещо за растеж и здрава коса да вземеш, на мен любим ми е Инициалист http://www.arlen.bg/category/67/initialiste-eliksir-za-rastezh-n … -zdrava-kosa.html , има много продукти с такава насоченост, ако предпочиташ Лореал или Алфапарф като марки, те също имат ...
За изтощена коса на мен най любимата серия ми е Редкен екстрийм, това е маската http://www.arlen.bg/product/2491/intenzivno-ukrepvashta-maska-za … r-plus-250mm.html и шампоанът от серията.

# 559
  • Варна
Линде  Hug
изпуснала съм го това за Алт.за блясък.

Преса,която след 5 поредни изправяния причинява експлозии и цъфтеж не е качествена.
да разбирам ли че според теб експлозиите и цъфтежа се получават от третиране с висока температура?
Главен причинител със скоростта на светлината  Laughing
Причините са много и тази е една от тях.

РуСа-Мамма,не знам какво трябва да е покритието,не се интересувам особено.Важно ми е само да не гори,което проличава малко късничко за съжаление.То още след следващото миене проличава де,но само ножицата оправя нещата,което си е късничко  Laughing

JLo,дай имейл на лични и ще ти пратя.

Бубка,а сега откъде да намеря снимки на русалки и слънчеви водопади,м?  Laughing

Титинка,да,аз така правя.Задължително ползвам балсам и/или балсам без отмиване за затваряне на косъма.Изплаквам със студена вода накрая.

FreakOnALeash,разбрах те  Hug

# 560
Оригиналното олио на Маракеш мирише на захарен памук, на горена захар. 
Ооо, само това ми трябваше да чуя... Crazy И без това вече получавам пореден хубав коментар за олиото...
Задължително пробвай обаче, защото ми дадоха да мириша някакво олио, мисля оригиналното, отпред на стелажа им е в Рибата и то миришеше така на горена захар, да не стане някакво объркване кое точно е това олио.

# 561
На мен любият ми аромат е този с лилавия етикет, влюбих се в него, а олиото е наистина добро-поне за моята коса-веднага попи,омекоти и определено не утежни...

# 562
Рейнбоу, подкрепям мнението на Сетони за Редкен Екстрийм. Разкошна серия. Обаче, ако искаш да приложиш подходяща  грижа за косата си, ще трябва да намериш време да четеш. Като начало кажи повече за косата си. Например третирана ли е с изрусяване, боядисване, къдрене? Дебел или тънък е косъмът? Къса ли се, цъфти ли? Мазна или суха е и т.н. Казвам го с най-добри чувства, за да можем да помогнем. Peace

# 563
Кода е   KOL25  ,валиден до 19 януари
Само при мен ли не работи кода?Специални условия ли има?

# 564
  • Чукарландия
Кода е   KOL25  ,валиден до 19 януари
Само при мен ли не работи кода?Специални условия ли има?

Важи само за бои Вела Колестон. Peace

# 565
Oф  ясно  ooooh!

# 566
  • Враца
Трудно успях да наваксам изписаното днес   #Crazy
Като видях, че Руса-Мамма е писала за хининовия шампоан на Клоран се сетих, че преди години съм го купувала и останах очарована. Имах слаб косопад, с който шампоана се справи много бързо, косата растеше по-бързо и беше много хубава. Една жена ми го препоръча в аптеката, беше с уникална коса и каза, че от години го ползва и благодарение на него косата и е толкова хубава  Rolling Eyes

# 567
Момичета, професионалните продукти за коса в Enzo истински ли са? По-евтини са от рибката. Веднъж съм поръчвала на Loreal от там и т.к. съм нямала преди такъв продукт, не мога да сравня  newsm78

# 568
Момичета, професионалните продукти за коса в Enzo истински ли са? По-евтини са от рибката. Веднъж съм поръчвала на Loreal от там и т.к. съм нямала преди такъв продукт, не мога да сравня  newsm78
Да, оригинални са.

# 569
Да, оригинални са.

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт