Къната, билките и всичко останало - Тема 9

• 75 744
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Аз изобщо не държа на равномерен цвят, даже леките разлики в тона дават раздвиженост на косата и са ефектни.
О да, едноцветното ми стои много плоско и безинтересно.

# 481
Здравейте момичета, аз се престраших  Grinning . Първо да ви кажа, че ми отговориха за боята /новата на ХенаФокс/, имало забавяне.Затова смело пристъпих към къносване с тази боя
Скрит текст:
.Бях си взела 2бр, но използвах едната.По съвет на ХенаФокс разредих с малко касия /добавих 4л./ , а по моя прищявка добавих и 3л.амла. Получих този цвят
... af smile3509 Grinning.... , бях подготвена, че ще стане медно, оправда очакванията ми, харесах се  Grinning .Освен цвета ми допада и усещането за плътност, нанасянето беше лесно, не се старах особено, но няма петна и всичко е равномерно.Ще опитам и от новите като излязат, защото само 3те часа стоене не ми харесаха.

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 07:39 от setony

# 482
  • София
Получих този цвят
Скрит текст:
, бях подготвена, че ще стане медно, оправда очакванията ми, харесах се  Grinning .Освен цвета ми допада и усещането за плътност, нанасянето беше лесно, не се старах особено, но няма петна и всичко е равномерно.Ще опитам и от новите като излязат, защото само 3те часа стоене не ми харесаха.
WOW, какъв цвят, какъв блясък! Страхотен резултат!

# 483
Сет, много хубав цвят, точно такъв искам и аз, но косата ми е по-тъмна от твоята и се получават други красоти  Mr. Green а състоянието на гривичката ти е  Heart Eyes но това си го знаем де  Hug И колко е пораснала само!

# 484
Ау, Сетони, разкош, страхотен цвят   Heart Eyes
Заслужава си трите часа  Grinning
Да, усещането на косата е съвсем различно, аз за това толкова харесах тези бои.  Simple Smile

# 485
  • В полите на Пирин планина
Ау, Сетони, разкош, страхотен цвят   Heart Eyes
Заслужава си трите часа  Grinning
Да, усещането на косата е съвсем различно, аз за това толкова харесах тези бои.  Simple Smile

И на мен много ми харесва.  bouquet

# 486
Много ви благодаря  Heart Eyes , ще остана във вашите редици, имам тънък косъм и косата ми няма да оцелее с химически бои, а така ми е свежо без да я горя.

# 487
  • София
Сетонка, станало е страхотно  Heart Eyes А косата ти направо е станала двойна! И страхотен блясък  Heart Eyes
Казаха ли кога ще пуснат новите бои?

# 488
  • Sofia, Bulgaria
setony страхотен цвят ти се е получил. А косата ти е направо невероятна  Heart Eyes

# 489
  • София
Много ви благодаря  Heart Eyes , ще остана във вашите редици, имам тънък косъм и косата ми няма да оцелее с химически бои, а така ми е свежо без да я горя.

setony, честито, чудна мед  Hug Определено е различно, това беше и причината да спра с химическите бои.
Единственият недостатък, ако корените са ти тъмни, няма как да докараш светъл цвят с билки. От там третираната с боя коса винаги ще е по-светла. За мен лично по-добре лъскава и тъмна грива, от колкото изгорена светла  Mr. Green

# 490
Благодаря ви  Hug , на мен корените са ми светли, но не са медни и се чудех сега като порасне косата как ще е прехода корени-дължини,плавен или отсечен  Thinking.
Над, аз пък понеже съм с естествено тъмно рус цвят и веднъж като се бях направила по-тъмна от естественото ми /с 6ца се бях боядисала/ и се получи по-тъмни дължини и светли корени...уууужассс  Mr. Green .
Сега наистина си харесах и цвета и това, че боята е растителна, дано и напред във времето съм доволна.

# 491
  • София
Благодаря ви  Hug , на мен корените са ми светли, но не са медни и се чудех сега като порасне косата как ще е прехода корени-дължини,плавен или отсечен  Thinking.
Над, аз пък понеже съм с естествено тъмно рус цвят и веднъж като се бях направила по-тъмна от естественото ми /с 6ца се бях боядисала/ и се получи по-тъмни дължини и светли корени...уууужассс  Mr. Green .
Сега наистина си харесах и цвета и това, че боята е растителна, дано и напред във времето съм доволна.

Когато се  боядисвах използвах много лек оксидант 3 или 4,5% и в момента нямам проблем с разлика в корена, къната покри перфектно. Аз също съм с тъмно рус цвят, но ако корените са ти тъмно руси, как ще ги изсветлиш да стане светла мед  newsm78

# 492
Наде, аз повече от година не съм се боядисвала/изсветлявала с химическа боя, само с шампоан оцветители, които падат бързо и реално този цвят къна ми е върху моят си естествен цвят, просто новата коса няма да ми порасне медна, за тази разлика говоря  Grinning , иначе ще се покрие по същия начин, само с къна.

# 493
Натъкмила съм се да се къносвам, заредила съм се с всичко, само да попитам, вие на чиста и влажна коса ли се къносвате? Косата ми е чиста, но вчера се опитах да я направя с обем и сложих малко пяна.Какво ще ме посъветвате, да я измия и подсуша и после да се къносам ли?

# 494
По-добре отмий пяната, дори и само с водичка.

Колко време трябва да изчакам да се къносам, след като съм ползвала химическа боя?  newsm78 Поне месец?

Общи условия

Активация на акаунт