Идващата 2017 трябва да направя една стъпка напред в моя живот именно като запиша да уча в университет, но тук има едно "но". Искам много да уча за стоматологията и някой ден наистина да стана един стоматолог защото виждам бъдещето си в тази професия, а и като цяло е добре платена стига да се издигнеш. Проблема е там, че ми куца Биологията и Химията и никога не съм бил добър в тези предмети, а и да започна с частните уроци също не си е работа защото освен, че е малко късно, но и отделно цялото ми учене е фокусирано върху Английски език. От малък съм си бил по зъбките и имам дори нещо като мания по това и дори да си призная се е стигало на ден по 10 пъти да си мия зъбките без да броим лентите за избелване, вода за уста и т.н

Много бих искал да уча за това и много бих искал някой ден да стана стоматолог обаче всеки един който съм питал и като цяло всеки ми казва, че това на този етап е невъзможно обаче аз въпреки всичко не се отказвам и бих си преследвал мечтите, но нямам много голям избор и не знам наистина как да процедирам като цяло..
Реших да се допитам до Бг Мама защото знаех, че може би тук ще получа вероятно един съвет или някаква насока върху това нещо и ще съм изключително благодарен ако наистина получа адекватни отговори.