Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 436
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Спечелих в една игра на сайт за дрехи дамско поло. В имейла на Еконт ми пише, че трябва да заплатя 5,30 лв за доставката newsm78Такова нещо до сега не ми се беше случвало, да си плащам доставката за наградата newsm78 В чуденка съм дали изобщо си заслужава наградата....

# 46
  • Бургас
Аз не бих. Тарикати на дребно, хич не ми се нравят....

# 47
Спечелих в една игра на сайт за дрехи дамско поло. В имейла на Еконт ми пише, че трябва да заплатя 5,30 лв за доставката newsm78Такова нещо до сега не ми се беше случвало, да си плащам доставката за наградата newsm78 В чуденка съм дали изобщо си заслужава наградата....
Оо,  това е много глупаво. И на мен ми се случи наскоро. Спечелих 3 спирали Avon,  и трябваше да си платя куриера. Добре,  че бяха 3, ако беше само 1 (другите участници бяха спечелили по една) изобщо нямаше и да я взема. А и при мен беше около 3-4лв. 

# 48
Някой получи ли вече имейл с инструкции за получаване на наградата си от Мерц.  newsm78
Не нищо, много безотговорно 😒😒

# 49
  • Телиш/Плевен
Бих платила само ако в правилата на играта това е упоменато, иначе - не. Друг е въпросът, че при такова условие едва ли бих участвала (но пак си зависи от наградата, ако е нещо, което много искам, вероятно бих). Peace

ма ко, и аз не съм печелила голяма награда от Милка досега. Хайде, дано наистина счупим каръка тази година! Hug

# 50
Хой хой ! Някой да е бил ранобуден таз сутрин и да се е зазяпал в тегленето на тиливизура от лотарията с касовите бонове?
 newsm78
Помня че печелившия беше роден на 24.11 според егнто му, само това запомних защото това е и моята дата 😍😍😍

# 51
Хой хой ! Някой да е бил ранобуден таз сутрин и да се е зазяпал в тегленето на тиливизура от лотарията с касовите бонове?
 newsm78
Помня че печелившия беше роден на 24.11 според егнто му, само това запомних защото това е и моята дата 😍😍😍
тегленето на печелившия можей да го намериш в сайта на БНТ

# 52
  • София
Никид, благодаря за темата.  bouquet

На мен пък днес в ДМ в мол ъф София ми казаха, че утре ще им донесат наградите и ме върнаха.  Mr. Green

# 53
И аз днес се замислих на нова игра на милка, и аз не съм печелила голяма награда,но малка все улучвам Simple Smile
Печелившите на нивеа от форума - получихте ли обратна връзка,че са ви приети данните?

# 54
  • Телиш/Плевен
Печелившите на нивеа от форума - получихте ли обратна връзка,че са ви приети данните?
Не съм. newsm78
Даже, честно казано, сега разбирам, че трябва.

# 55
 newsm78
Помня че печелившия беше роден на 24.11 според егнто му, само това запомних защото това е и моята дата
Мисля че беше мъж от Пловдив с бележка за 4.?? лв
https://www.facebook.com/vlezvchas/?fref=ts

# 56
  • Под Слънцето
Ей, мерсаж!

Само дето обикалям наоколо по магазините и врънкам за бележки, а сетне седя на рс-то да регвам ..Мрън мрън мрън... Искам награда пък!

Тва с едно кино и стек малки пепсинца .. ми е малко..

# 57
  • Бургас
От ДМ съм много разочарована, получих шампоан и душ-гел. Изобщо не трябваше да ги взимам, но не погледнах какво има в торбата, че децата щъкаха напред-назад и бързах да изляза.

# 58
От ДМ съм много разочарована, получих шампоан и душ-гел. Изобщо не трябваше да ги взимам, но не погледнах какво има в торбата, че децата щъкаха напред-назад и бързах да изляза.

А ако бяха дали стелки или кутийка презервативи?. Аз и на  шампоана съм доволна Simple Smile

# 59
  • София
Вчера пратих мъжа ми ,да си вземе наградата.Той пък отишъл с приятели.В пликчето имаше лубрикант Дурекс и кутия презарвативи Дурекс/10бр/.Та ни спукаха от майтап.Иначе реално стойността на подаръка е около 30лв

Общи условия

Активация на акаунт