Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 428
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Късмет а всички тази година! Flowers Four Leaf Clover

# 31
  • София
Да споделя с Вас радостта Simple Smile Спечелих флашка от сокчета Sonda, флашка от сокове BBB и позлатен талер и раница от Haribo Simple Smile
Честито, добре започва годината за теб. И аз играх за флашка от ВВВ, но нищо. Мрън.

Мерси  Hug Пожелавам много късмет и на Вас  bouquet

# 32
  • София
Да споделя с Вас радостта Simple Smile Спечелих флашка от сокчета Sonda, флашка от сокове BBB и позлатен талер и раница от Haribo Simple Smile
Как разбра, че си спечелила от Sonda? Аз също участвах.

Флашките нали са 1000 броя и така и не написаха печелившите Simple Smile Бяха обявили петимата, които печелят таблет и писаха, че на тези, спечелили флашките ще се обадят Simple Smile Около Коледа ми звънна една жена и ми я донесе Simple Smile Не беше куриерка според мен Simple Smile

# 33
И аз днес ходих да си взема наградата от ДМ в магазина им в Панорама мол- Плевен. Дадоха ми един шампоан и един душ гел ЛЬО ПЕТИ. Не бяха опаковани като комплект, а сложени в чантичка на ДМ. Не ми дадоха никакъв протокол да се подпиша, че съм получила точно този вид награда. Всъщност нищо не съм подписвала, че съм си получила наградата, въпреки че изрично попитах не би ли трябвало да се подпише нещо, че съм си я взела.
Познайте с какво чувство си тръгнах и какво си мисля.  Wink
Едни награди са с равностойност 30-40 лв., а други нямат и 10 лв.   Crossing Arms
Късмет на всички в игрите през 2016г.  Hug

# 34
И аз днес ходих да си взема наградата от ДМ в магазина им в Панорама мол- Плевен. Дадоха ми един шампоан и един душ гел ЛЬО ПЕТИ. Не бяха опаковани като комплект, а сложени в чантичка на ДМ. Не ми дадоха никакъв протокол да се подпиша, че съм получила точно този вид награда. Всъщност нищо не съм подписвала, че съм си получила наградата, въпреки че изрично попитах не би ли трябвало да се подпише нещо, че съм си я взела.
Едни награди са с равностойност 30-40 лв., а други нямат и 10 лв.   Crossing Arms

Ами щом нищо не си подписала иди още веднъж и пак си вземи подарък да видим какво ще ти предложат , но гледай да не е същата продавачка която ти е дала подаръка  Simple Smile

# 35
Ами щом нищо не си подписала иди още веднъж и пак си вземи подарък да видим какво ще ти предложат , но гледай да не е същата продавачка която ти е дала подаръка  Simple Smile
Ама къде са тези щедри служители? Като се сетя на мен какво ми предложи касиерката.... Joy

# 36
Хаха и мъжът ми каза същото като му разказах за съмненията ми, че нещо са ме метнали с наградата.  Mr. Green
bibim, много гадна ситуация се е получила при теб. Пожелавам ти за компенсация са получиш най-хубавата награда  bouquet
Чудя се дали да пиша и аз на ДМ, за да им кажа как са действали служителите им при даване на наградата  newsm78

# 37

Написаното от Алиска е 1 към 1 с това, което ми се случи и на мен днес във Велико Търново. Продавачката имаше отвратително отношение, все едно съм се натресла у тях на гости по никое време... Даде ми една торбичка с душ гел Льо Пети и два сапуна (сапун не ползваме вкъщи от...не помня кога, само в течен вариант). Попитах за подпис, лична карта - каза: НЕ, това е! Довиждане! Та така, излязох със странно чувство от магазина. Явно тези, които сме спазили сроковете за получаване на наградата, получаваме по-скромните подаръци, друго обяснение нямам. Здраве да е Simple Smile

# 38
  • Телиш/Плевен
Благодаря за новата тема и да е много късметлийска за всички! Flowers Four Leaf Clover

Аз си чакам парите от Савекс, награда от Майстор Цветко (не знам каква ще е), опаковка течен шоколад от НуКрема и комплекта на Nivea Baby от форума. Чакам и потвърждение за хавлиената кърпа от Харибо, защото не съм сигурна дали съм аз, както и от Столично - там пък изобщо не помня регистрирах ли се. newsm78 Вчера си видях снимката сред победителите от Пепси, но и те нещо се омотаха с тази игра. Днес печелившите са други (една част от тях, де), моята снимка още е там, но заедно с втората снимка, с която участвах. #Crazy Дано поне веднъж печеля (възглавничка е наградата), не се лакомя за два пъти. Надявам се утре вече да е ясно кои са победителите.

Дали ще има нова игра на Милка през февруари? Blush Дано си продължат традицията.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 02:16 от Лале в дъжда

# 39
Благодаря за новата тема и да е много късметлийска за всички! Flowers Four Leaf Clover

Дали ще има нова игра на Милка през февруари? Blush Дано си продължат традицията.

Ти чакаш нова игра от Милка?! Аз се отказвам от тях, пък и сега съм за неопределено време в къщи и хич няма да ми е до финансиране на Милка  #2gunfire Ако падне нещо без покупка може да се пробвам, поне няма да съм вътре ако не печеля  Simple Smile

# 40
  • Русе
Мацката, дето не се е подписала никъде...ама, разбира се, че пак ще отидеш:-P Аз изобщо не бих се замислила..иначе и моя подарък беше опакован в торбичка на дм, но и други 2  девойки се похвалиха със същото, та не се чувствам ощетена:-!

# 41
  • Телиш/Плевен
Ти чакаш нова игра от Милка?! Аз се отказвам от тях, пък и сега съм за неопределено време в къщи и хич няма да ми е до финансиране на Милка  #2gunfire Ако падне нещо без покупка може да се пробвам, поне няма да съм вътре ако не печеля  Simple Smile
Е, аз съм им фен и без наградите (както е положението в момента), просто се замислих, че по принцип имат и зимна игра и ще се радвам и тази година да я има. Не печеля винаги от игрите им, но това не ми е критерий. Каквото съм спечелила от тях, съм си го получила.

# 42
Е, аз съм им фен и без наградите (както е положението в момента), просто се замислих, че по принцип имат и зимна игра и ще се радвам и тази година да я има. Не печеля винаги от игрите им, но това не ми е критерий. Каквото съм спечелила от тях, съм си го получила.

И аз си получавам подаръците от тях стига въобще да спечеля! Но като се има пред вид последните им игри с техники може да се каже ,че съм абсолютен кърък - нямам и най-дребната награда ! Така че при една нова игра едва ли ще участвам  Simple Smile

# 43
оооо ако има игра на милка със сигурност ще я пропусна, и аз нямам там късмет, дори за малки награди

# 44
  • при късмета
За много награди в тази тема  bouquet

И аз днес се замислих за същото,  даже се загледах за нови кодове, че бях на пазар. Обикновено февруари, март имат игра. Аз и с миналогодишната не успях с големите награди, тази година трябва вече да счупя кара пък

Общи условия

Активация на акаунт