Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 420
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
  • Перник
Успех на всички в игрите. И мерси за новата тема.

# 16
Късмет на всички, при мен голяма суша, все още нямам сефте за новата година. Сигурно съм единствената, която не печели дори в Столично.

Еее не си единствената Simple Smile и аз нямам сефте, ама с Столично не съм и играла. Обаче съм оптимист защото  има повече от 11 месеца до края на годината и все може  да ми дойде късмета  Wink.Успех на всички!

# 17
  • София
Честити печалби на всички.  Аз след вафлите нищо не съм печелила.
Мерси Simple Smile Пижелавам ти и на теб много награди и поводи за радост и усмивки Simple Smile

# 18
  • Варна
Благодаря за новата тема, Никид! Hug

Да е изпълнена с много и хубави награди за всички! Party

Спечелих 3 лв. от Бинго лото, да се запиша с нещо тази година все пак. Mr. Green

# 19
И аз съм с чаша от БГ-МАМА.

# 20
Да споделя с Вас радостта Simple Smile Спечелих флашка от сокчета Sonda, флашка от сокове BBB и позлатен талер и раница от Haribo Simple Smile
Честито, добре започва годината за теб. И аз играх за флашка от ВВВ, но нищо. Мрън.

# 21
  • София
Снощи прочетох поста на Бисквитка и аз подадох жалба в КЗП за наградите на ДМ.  Laughing Досега не ми беше минавало през ума.  Laughing Може пък да ми предложат пакетче презервативи.  Joy Joy Joy

Иначе съм от каръците, които напоследък нищо не печелят. И подложки за бири нямам, но не съм и участвала.  Mr. Green

Успех на всички!  Hug

# 22
  • Пловдив
Нямам печалби от нищо,а участвах....,но пък ще ми върви в любовта/нали така е в песента/
Но пък искам  и печалба Grinning заради самочувствието,да не се мисля за карък.

# 23
Благодаря за новата тема! bouquet
За тази година започнах с награда от Кока Кола, а от форума не спечелих, но се надявам по-скоро да ми се сбъднат късметчетата. Crazy

# 24
  • Nesebar
при мен едно голямо нищо #Cussing out дано скоро се похваля

# 25
Някой получи ли вече имейл с инструкции за получаване на наградата си от Мерц.  newsm78

# 26
Аз чакам кристалчето от Престиж, подложките от Столично и флашка т ВВВ. За флашката много се радвам с една бележка участвах и тя е спечелила.

# 27
За ДМ бях регистрирала майка ми и спечелих 2 дни преди края ,като видях че някой от приятелите ми във фейсбук вече са си взели наградите звъннах на майка ми да отиде до магазина,НО!В ДМ Хасково и казали че от коледната им игра имало смао две печеливши жени и те вече си били взели наградата,веднага писах на ДМ и ми отговориха и сега в понедленик ще видим.

# 28
  • Под Слънцето
Хой хой ! Някой да е бил ранобуден таз сутрин и да се е зазяпал в тегленето на тиливизура от лотарията с касовите бонове?
 newsm78

# 29
Да споделя с Вас радостта Simple Smile Спечелих флашка от сокчета Sonda, флашка от сокове BBB и позлатен талер и раница от Haribo Simple Smile
Как разбра, че си спечелила от Sonda? Аз също участвах.

Общи условия

Активация на акаунт