Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 36

• 64 425
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
От Фейсбук игри днес съм спечелила крем Нивея и билети за театър.

# 736
Има ли някой спечелил от Бор Чвор? Аз регистрирах 9 кода и нищо. На Милка от вече имам 2 чаши.

# 737
Аз спечелих чаша от Бор Чвор още с първия код към 9:25. Нямах система, просто случайност. Но много трудно намирам млека със стикери.

# 738
  • Телиш/Плевен
Аз така и не открих мляко Бор Чвор с код. Видях, че е на промоция този месец с Билла карта, но като отидох, нямаше и едно с код. Ще проверя в Кауфланд.

# 739
  • при късмета
Спечелих и възглавница от Милка току що и мирясвам с тази игра.
На Бор чвор и за не мога да намеря промоционални опаковки.
Някакъв отговор от КЗП за Морени на някого? Те от Морени млъкнаха и повече изобщо не коментират и не ги интересува, че са ги заляли с оплаквания. И аз нямама кутия вафли, може би защото в имейла писах, че съм си заявила данните в другия имейл за часовника и ще очаквам него  Mr. Green А може би защото до мен доставките от Тип топ идват в последните дни на сроковете им

# 740
Спечелих и възглавница от Милка току що и мирясвам с тази игра.
На Бор чвор и за не мога да намеря промоционални опаковки.
Някакъв отговор от КЗП за Морени на някого? Те от Морени млъкнаха и повече изобщо не коментират и не ги интересува, че са ги заляли с оплаквания. И аз нямама кутия вафли, може би защото в имейла писах, че съм си заявила данните в другия имейл за часовника и ще очаквам него  Mr. Green А може би защото до мен доставките от Тип топ идват в последните дни на сроковете им

Ако си пратиш само адреса отново като отговор на имейла с извинянието ще ти пратят вафли.

# 741
Те от Морени млъкнаха и повече изобщо не коментират и не ги интересува, че са ги заляли с оплаквания. И аз нямама кутия вафли, може би защото в имейла писах, че съм си заявила данните в другия имейл за часовника и ще очаквам него  Mr. Green
До КЗП не съм писала, но същия мейл пратих и аз, затова и не очаквам кутия с вафли. Не искам вафли и ако играта беше за вафли нямаше да участвам. Играя защото е за часовник.

# 742
За мен вафли явно няма да има  Mr. Green Отговорих и на втория имейл и им писах, че чакам часовник  Laughing

# 743
От Спиди ми пратиха sms да очаквам утре пратка - очаквам само чаша Милка и нещо от Харибо. Може би са от Харибо, понеже пратих опаковки преди около три седмици.

# 744
  • Телиш/Плевен
От Спиди ми пратиха sms да очаквам утре пратка - очаквам само чаша Милка и нещо от Харибо. Може би са от Харибо, понеже пратих опаковки преди около три седмици.
Трябва да е Харибо, аз също имам съобщение, а другите награди, които чакам, ги носят други куриери. Дано всеки се похвали с хубава награда, аз много искам мече, но ако не ми се падне, ще опитам пак. Hug

# 745
Цитат от фейсбук страницата :
Eli Vasileva-ivanova Кога ще обявите спечелилите от томболата " 10 години.."?
Kaufland Bulgaria Здравейте, Eli, радваме се на интереса Ви към нашата играта "Погледнете на Kaufland с други очи". smile emoticon Списъкът с печелившите участници ще бъде публикуван до края на седмицата. Стискаме Ви палци да откриете и Вашето име сред тях. Поздрави, Деси.

# 746
  • София
Трябва да е Харибо, аз също имам съобщение, а другите награди, които чакам, ги носят други куриери. Дано всеки се похвали с хубава награда, аз много искам мече, но ако не ми се падне, ще опитам пак. Hug

Дано са наградите, които най-много харесвате!

Нали помните, че имаше някаква игра с номера от товарителницата на Спиди? Wink

# 747
Къде е тази игра ,че имам една товарителница ?

# 748
Къде е тази игра ,че имам една товарителница ?

Ето я: http://konkurs-bg.blogspot.com/2016/02/spechelete-nagradi-speedy.html

Трябва обаче пратката да е получена в техен офис.

На мен ми се обадиха днес, че ми носят вафлите Морени. Освен тях чакам един пакет памперски и мокри кърпички и това е

# 749
преди малко и аз получих СМС от спиди за 11.02, аз пратих 2 писма на Харибо, едно с 20 опаковки и едно с 10. Ще видим какво ще ми пратят. Аз пък не искам мече, а нещо друго (каквото и да е)   Simple Smile

А относно играта на спиди, ще я пропусна, че въобще не са ми удобни офисите им. И на игри във Фейса не играя, и откакто разбрах за игрите на Кауфланд, че е игра на постоянно регистриране и от се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт