Варненски благотворителни деяния

• 20 800
  • 478
  •   1
Отговори
# 135
Хуху eve-nadine, бързо фърли расото  Laughing
Аз ангажимани за извозване не поемам, че както казах и за себе си не съм сигурна.

Понаедрях и ми отесня!

# 136
  • Варна
Не, не.. Тая е луда!!  Joy Joy Па хаха ха! Joy

# 137
Крис е с температура от вчера, така че най-вероятно ще дойде само мъжът ми.

# 138
Ех, Ани, и на вас бързо оздравяване Hug

# 139
  • Варна
Аз ще дойда да оставя списанията в 13 часа, обаче за малко, че и аз съм доста хремава Sad Къде да ви търся, вътре или навън?

# 140
И аз имам много списания- може да ги донеса,но не разбрах колко са големи децата.Един път чета момчета,после момичета и гланцове за устни,после книжки за оцветяване...Имам идея да купя 30-40 кроасана-пишете дали е нужно.

# 141
Стар,ако искаш да сме приятелки, мога да те взема в моя личен автомобил, както и Маленна,с която не държа чак толкова да съм близка. Смятам да взема и Алеко и има още 1 място/зависи колко багаж ще имаме

Еее, как така ако искам бе Муцка  Mr. Green. Нали от една седмица сме се разбрали  newsm78 ?!
Относно Маленна, какво да ти кажа и аз така ама ще я изтърпя, вземи я  Laughing !

хайде няма да ви се наложи да ме търпите. Аз ще помоля един познат да ми даде каляската си.
eve-nadine, все се каня да те питам, как поддържаш форма? и ти и цялото ти семейство?

# 142
  • Варна
ЛейдиЛил, днес ще посетим дом за момичета, но там има и няколко момчета, понеже били от едно семейство с момиченцата, за да не ги делят ги оставили заедно.
Щом имаш на сърце и ако имаш време, заповядай на сбирката от 13 00ч на Хоризонт днес. Ще се постараем да седнем вътре, ладно е тъдява.  Crazy

# 143
Тогава ще мина,ако успея да оставя децата ще дойда и до Провадия.

# 144
Да си кажа аз за Провадия, добре мина, според мен, зарадваха се дяцата, нищо че им бяхме третото посещение за деня Grinning Големи сладури, много усмихнати дечица. Възпитателката също много ми хареса. Запознах се и с Лейди Лил, много готина мадама Grinning

# 145
  • Варна
 Embarassed То голям срам, извинявам се пак за закъсняването ми.  Embarassed

Събрахме се много люде, както беше по план. Занесохме дрехи и аксесоари, филми и списания, и питиета, и мезета, и въобще богата работа, заслуга голяма имат Маленна и Ив-Надин и Херма и Стела, и Мюриел, и Тони, и Ани, и Диана, и ЛейдиЛил и всичкото присъстващи съпрузи... Дано не съм пропуснал някоъ, ще умра от голям срам вече.  Embarassed Гвен и Дива донесоха гащата и чорапата, но си прибрахме голяма част от сютюените, понеже не бяха одобрени, не били с подплънки. Останаха и 5-те чифта мъжки слипове, че са им големи. Прибрах и торба с мъжки работи. Децата плакаха и се смяха, играха с топка, бяха наснимани чудесно, ще чакаме фотос от госпожата Фотогрофин!
Докато не съм забравил ще напиша, че искали мрежа за волейбол и мрежа за тенис на маса. Вестник "love", още един дето вече го забравих  Sick... Ъм, ще гледам по реповете, ще го измисля какво беше, ама клюкарско някакво с две думи... И тъй.
Ще си насочваме силите към някоъ друго място, но обещахме да отидем пак до Провадия.
Ангажирала съм няколко съседки да съберат каквото имат, ще настоявам и пред познати всякакви.
В касата имаме 118 лева. Общо сме събрали 205, от които разход са 36-торти, 9-чаши и 42лв за гащи.
Набързо това беше от мен.  Hug

# 146
Embarassed То голям срам, извинявам се пак за закъсняването ми.  Embarassed

Събрахме се много люде, както беше по план. Занесохме дрехи и аксесоари, филми и списания, и питиета, и мезета, и въобще богата работа, заслуга голяма имат Маленна и Ив-Надин и Херма и Стела, и Мюриел, и Тони, и Ани, и Диана, и ЛейдиЛил и всичкото присъстващи съпрузи... Дано не съм пропуснал някоъ, ще умра от голям срам вече.  Embarassed Гвен и Дива донесоха гащата и чорапата, но си прибрахме голяма част от сютюените, понеже не бяха одобрени, не били с подплънки. Останаха и 5-те чифта мъжки слипове, че са им големи. Прибрах и торба с мъжки работи. Децата плакаха и се смяха, играха с топка, бяха наснимани чудесно, ще чакаме фотос от госпожата Фотогрофин!
Докато не съм забравил ще напиша, че искали мрежа за волейбол и мрежа за тенис на маса. Вестник "love", още един дето вече го забравих  Sick... Ъм, ще гледам по реповете, ще го измисля какво беше, ама клюкарско някакво с две думи... И тъй.
Ще си насочваме силите към някоъ друго място, но обещахме да отидем пак до Провадия.
Ангажирала съм няколко съседки да съберат каквото имат, ще настоявам и пред познати всякакви.
В касата имаме 118 лева. Общо сме събрали 205, от които разход са 36-торти, 9-чаши и 42лв за гащи.
Набързо това беше от мен.  Hug

Вестника се кава "Тийнейджър лав"...за другия не знам. Можем да помислим и за покривала за леглата им, че тези губерчета били на по  15 години.

# 147
Базата ме *очарова*, не че съм очаквала друго, ама.... Tired.  Може да помислим за покривала за леглата наистина , поне това на фона на стаите.

Дечицата бяха стархотни, мили възпитани, никой не пипаше нищо без разрешение. Искренно се надявам, нещата да са им харесали. Бяха ентусиазирани, въпреки, че както спомена Мюриел им бяхме третото посещение за деня. Е, предните неща, които са им занесли са били дрехи за баби, както се изрази едното от децата  Crazy.
Нямам търпение да видя снимките, предполагам , че Маленна ще ги пусне във форума.

# 148
Момичета, сега намалявах размера на снимките и вече ги качвам в снимкаБГ, понеже са множко, малко съм по-бавна. Очаквайте включване.

# 149

Вестник "love", още един дето вече го забравих  Sick... Ъм, ще гледам по реповете, ще го измисля какво беше, ама клюкарско някакво с две думи... И тъй.

"Теле новели" или нещо такова - за сериали някакво специализирано списание.

Общи условия

Активация на акаунт