Варненски благотворителни деяния

• 20 808
  • 478
  •   1
Отговори
# 150
маленна: Ти мама и на РОЛЕРИ ЛИ СИ? Мислех,че само на Маленна. Ами сложи още една лентичка отдолу,че да се знае,де!

# 151
Браво на вас, момичета!  Hug
Надявам се някой следващ път да се присъединя и за посещение.
Чакам снимките с нетърпение.

.... но си прибрахме голяма част от сютюените, понеже не бяха одобрени, не били с подплънки.
хахаха, какво ще ги правим, ние  ли ще си ги носим  Laughing
Брях че претенции  Rolling Eyes

# 152
Снимкиииииииииииииии

http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=33861

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 00:31 от Malenna

# 153
Браво,Маленна, страхотна си!!! Вече взех даже да те харесвам малко!

# 154
  • Варна
 newsm78 То хубу си прибрахме сютюен`ти, обаче... Тука има много гащи. Оставихме ли за другите, дето ги нямаше?? Малей, голям срам!  Embarassed В торбите с мъжките работи, които никому не потрябваха турих мъжкото бельо и това, което намерих на една маса - торба цицкодържатели. Ама под тях пълно с гащета!!  Crazy
Някоъ има ли представа, дали са отделени гащи за останалите, за липсващите деца??
Тука разполагам с богат набор бикини, в различен цвят и дантел, номерация имам всякаква! Хаде на гааащитее!!

Embarassed Embarassed
Хм. Нищо де, другия път ще ги върна. Свидеха ми се.  Mr. Green

А защо снимките са по две и къде са фотосите, нащракани навън, на слънце? Нали ще дойдат по-късно? Нали?  Blush

# 155
Мисля,че  не са оставени...лошо. Не можем ли да ги пратим по куриер вдругиден? Да не се разкарва никой дотам пак., а и да не остават децата без гащури...

# 156
Цитат на: небесна КрасТавица link=topic=89681.
А защо снимките са по две и къде са фотосите, нащракани навън, на слънце? Нали ще дойдат по-късно? Нали?  Blush
[/quote

Небесна, не знам как е станало преди малко, но коригирах линка, смятам че сега всичко е наред. Има снимки и отвън, ама слънце нямаше Naughty Naughty Naughty

# 157
То човек да не се пофали, че си е отгледал гуша зимаска, веднага ще му я нащракат за модел  ooooh!

Това със сутиените лошо. Ще взема да се пробвам да видя дали няма да благоволят да ги заменят макар и за по-малко количество такива с подплънки.
А за гащите ... де бляхти кат обяснявах? А да, вии са щракахти  Mr. Green Тия със зайците отпред и тия с дантелата бяха за големите. Да имат по 2 чифта. И на малките имаше по 2 чифта, ама по-детски. Язък  Rolling Eyes

# 158
  • Варна
Мда, снимки. Определено ще ходя на ендокринен дофтор, с тая гуша где съм тръгнал не знам.  Crazy

Децата ккави доволни, че им правят фотос...

Ами да взема да пратя утре гащите по куриер. Колко му е ?!

Тъй. На тоз фотос мама Диана е прегърнала Зюмбюлка, която  се разплакала, горкичката като я видяла днес. Госпожата вдясно е възпитателката, дето опитваше да раздава правосъдие, обаче не зная дали я чуват добре...
Това е ВаскА.Дето нямало да може да си изкара 12-ти клас, щото щяла да навърши по-рано 18 и да я изгонят от този дом, щяла да ходи да работи и т.н..
Тука се мръщя на нещо си, недоволствам, а напреден план е едно момиченце, чието име не запомних.  Embarassed То заслужи една дънкова чанта, шапка и кърпа за глава, част от даровете на Здравич, щото много помага на възпитателките. Става от масата и започва да прибира всички посуди, нарежда масите за хранене, въдворява ред понякога, въобще сериозно момиче.
А тук Мюриел прегърнала Ели (нали тъй беше  Crazy ), дето има сериозен гадже от 9 месеца, на 21 г бил. Тя на колко беше? 18 сякаш каза??
Който се сеща за разни други клюки и събития да споделя и да прилага фотоси, молим!!
Някои хораизползват суматохата и както е видно са опустошили всичко, което сами са донесли за подар. Лами!! Само голи картонени кутии останали. Не се подлъгвайте от невинните им физиономии...
Тони се прегърнала с Мария, която претърпяла операция на апандисит оня ден. Беше се кротнала, поради болежката, а по-късно рони големи сълзи, освен от яд, че не може да буйства и да ни се качи на главите с молби за гушене и милване, ами щото приказвала неприлични работи. Не е лошо детето, обаче.
Ето я пак Мария, актрисата.

А гащите! Ами аз нали също купих гащи. А и не присъствах на обясненията.  Embarassed Embarassed Та раздадох гащи и за малки и за големи, обаче като тръгнахме да им раздаваме тия дантелените и със зайците нещо не ги искаха, ама не разбрах какво и защо, чакам Ани да дойде, тя май беше там. Може би от скромност децата са казали, че вече имат по гаща и не са поискали още.  А пък и са едни слабинки.. И май прашки им се искаха.. То тез младите, мож ли ги разбра?!?

А кубинката Ескобар има ли я на фотос, че не разбрах кое точно момиче е?  Blush (Ще взема си сменя надписа с нещо шматка кратка, благородна безизходна, несъстоятелна красива,несериозна полужива или каквото и да е там реалистично. То пък у краставците 99% вода, къв мозък търсиш!?  hahaha

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 00:41 от небесна КрасТавица

# 159
  • София
Това е ВаскА.Дето нямало да може да си изкара 12-ти клас, щото щяла да навърши по-рано 18 и да я изгонят от този дом, щяла да ходи да работи и т.н..
Има начин да остане в дома, но директора... хммммз... трябва да се оправи с Министерството. Т.е. съвсем спокойно може да покрие детето до завърпването на учебната година.

# 160
Аз разбрах, че няма проблем с доотглеждането на по-големите дечица, възпитателката ми разказа, че си имат и 20годишна девойка, която ще завършва и ще се омъжва тази година. Елица също е на 18. Според мен, проблемът с оставането не в домът, а в децата.

# 161
Според мен децата нямат нужда от повече дрехи,а от нашето внимание.Нямам търпение да отидем пак.Много си мисля за горката Зюмбюлка,говорих с възпитателката,обезобразена е защото родителите и са  изгорили с нещо лицето и докато била малка , правили са и операция ,но очевидно не много успешна.Дали не можем да говорим с някакъв хирург за повторна операция?

# 162
  • София
мюриел не знам де е проблема. В Доганово има момче на 21. Директора доста усшено за сега се справя с положението  Praynig

# 163
Според мен децата нямат нужда от повече дрехи,а от нашето внимание.Нямам търпение да отидем пак.
Това много пъти сме го предъвквали тук, вярно е. Изобщо най-малкия проблем на децата са дрехите и недоимъка.
Затова и опитвахме с Гвен да поразчупим навика, т.е. не да се явяваме като Дядо КОледа посред лято `на дръжте тия дрехи, че не ни трябват, чао` Докарахме го до някъде с дома на момчетата, имаше някаква комуникация с тях, организирахме им и състезание с награди ... Но само двете сме за никъде. Дано този път не спадне ентусиазма ви!
Децата са много трудни, свикнали са всичко да им идва наготово и не оценяват нищо. ТОва е основният проблем при тях. Т.е. ще им стане проблем като излязат на улицата, защото там никой нищо не дава.
В ПРовадия ми се струва също, че от страна на преподавателките няма абсолютно никакво желание за нищо. А без тяхно съдействие нищо не става.

Мюри, не знам за конкретния случай на това момиче, но по принцип проблема с децата над 18г е проблем със закона. Те нямат право да остават на издръжка на държавата когато навършат пълнолетие. При добро желание директорите могат да се борят с министерството за всеки отделен случай.

# 164
Айде, Алме да те успокоя. Wink .Аз и Ани оставихме по още 25 броя от гащите, чорапи и всичко от което, могат да си вземат децата, които ги нямаше...., а останалото прибрахме в торбите, които са у теб. Споко, всичко си има за липсващите деца и възпитателката ни увери, че ще си получат от всичко, което си взеха и останалите...Мисля си, че можем да си ходим до Провадия, когато можем, но няма да е лошо да се ориантираме и към някой друг дом за по- малки деца...имаме събрани бебешки и детски дрехи...например в Добрич има за деца от 0 до 3 години...Как ви се струва?
   Мама Диана е звъняла на телефон, който имаме в дома, но не се е свързала. Някакви идеи за връзка с дома? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт