♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 29

• 77 206
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Пловдив
Това момиче "Бану" ли е?
Пишат, че му е бивше гадже  Thinking

На Бану прилича, / не знам името на актрисата/ май е тя.
Ама йок артък, Баръш няма ески севгилита, той е роден с Люспа , щастливи са и всичко друго е долна инсинуация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 722
  • Враца
Ех, че симпатично момиче  Heart Eyes

Скрит текст:
Това момиче "Бану" ли е?
Пишат, че му е бивше гадже  Thinking

На Бану прилича, / не знам името на актрисата/ май е тя.
Ама йок артък, Баръш няма ески севгилита, той е роден с Люспа , щастливи са и всичко друго е долна инсинуация  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  Joy Joy Joy Joy  Казваш - няма и оттърване  Mr. Green Mr. Green

# 723
# 724

А този май е бащата на близнаците
He Peace  Това е Бюлент Ишбилен - режисьорът на Статуса.

~~~

Това момиче "Бану" ли е?
Пишат, че му е бивше гадже  Thinking
Чаала Демир се казва актрисата, която играе Бану. Peace И да, спрягана е за бивше гадже на Баръшко Laughing

~~~

Утре ще пусна Новата тема  Peace

# 725
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=8K4_-rmdM2k

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 00:50 от vania_e

# 726
# 727
# 728
# 729
  • Враца
Момичета, за фрагмана  bouquet bouquet bouquet

Shocked Shocked
Затягат нещата около Дефне  ooooh!  От кого ли в крайна сметка ще излезе истината  Rolling Eyes Laughing
Тази Суде как е разбрала за играта  ooooh!  Навсякъде си навира гагата  #Cussing out
Две седмици ни разпуснаха и сега направо в проблема  Laughing Дано за 2-3 епизода Йомер да успее да разбере истината (а после какво ще дават - ново начало ли пак - начисто, с една нормална Дефне  Thinking  Mr. Green )

# 730
Добро утро   Heart Eyes Hug

# 731
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug

Баръш дали не е "позагладил" косъма, демек понаедрял  Thinking Thinking Thinking Баклавичката много се е увеличила напред  Wink Laughing  Явно добре е било лекувано и гледано момчето  Laughing

# 732
Гюнайдъъън Hug

Значи пак съм разочарована Crossing Arms  Едно очаквам, друго става Crossing Arms  Явно искам много Mr. Green Нейсе Crazy

И аз забелязах, че Баръшко е отпрал едни бузки Mr. Green  Сигурно добре са се грижили за него Mr. Green  Да е жив и здрав, пък другото - м@йната му Mr. Green

~~~

А бе няма ли кой да му даде огънче на туй хубаво момче, за да си запали цигарата? Flutter  Сигурно някой му е чел конско, че много пуши и завалията Памир избягва вече да го документират пушейки Mr. Green

~~~

Joy Joy Joy

Много точно сравнение Joy

# 733
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аааа! Това е велико!

Интригуващ фрагман, тенкю, Ванче!

# 734
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug
Тази Бану не знам дали му е била бивша или само са я спрягали за такава  newsm78 но определено е хубава
не е страшна като Гупса  Twisted Evil
Аууу  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart получих сърцетуп  smile3544 smile3544 smile3544 Баръшко много добре изглежда .....явно добре са го "гледали"  ooooh!
ама сигурно маминка го е гледала  Mr. Green

Мамче не ми мяза да е напълнял ....по-скоро така изглежда от дрехите  Crazy Crazy Crazy

За фрагмана  bouquet bouquet bouquet
Ами ще се затягат нещата около Дефа  Naughty
като не поиска сама да разкаже на Йо ....колко пъти я пита момчето .....пък тя - йок  Crossing Arms
Ахххх Судеее  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
омръзна ми от тази наглярка   newsm66 newsm29 newsm66 newsm29

Общи условия

Активация на акаунт