СЕДМИ клас - 3

• 82 306
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
marinarina, да се повторя - на сайта на МОН има всичко. Там можете да намерите и тестовете от предишните години. Пише си и кой тест по колко време е.  Peace

# 46
  • София
Изритите са по Бел и Мат за НВО.
А по всички изучавани предмети в училище имат външно оценяване.

Добре, dundi73  Peace
Вижте линка , който е дала към МОН.
Мерси!

# 47
  • Пловдив
Запис да ви следя

# 48
  • Пловдив
Моля някой да даде информация за пробни изпити по БЕЛ и по МАТЕМАТИКА за град Пловдив. Благодаря предварително.

# 49
  • Пловдив
Моля някой да даде информация за пробни изпити по БЕЛ и по МАТЕМАТИКА за град Пловдив. Благодаря предварително.

Дати в НТГ
http://www.ntg-plovdiv.net/v3/pz/
Там имат един основен недостатък - виждаш резултата на детето си, но не можеш да видиш къде се намира между останалите. Не се дават никакви статистики. А на пробен изпит резултатът на детето сам по себе си не значи нищо.

По БЕЛ виж сайта на състезанието Иван Рилски. Трябва да има кръг през февруари и после през април. Аз нямам достъп до сайта им, имат някакви дразги с виваком и потребители на този оператор не могат отворят сайта им.

ОМГ още не са качили на сайта си датите на пробните изпити, но и там започват през февруари.

Друг голям недостатък на изпитите в Пловдив - не стига, че не са кой знае колко на брой, но и много често датите на НТГ съвпадат с тези в ОМГ и се налага да се избира. Школите имат ПИ, но не винаги до тях имат достъп деца, които не посещават курсовете им. Мисля, че Образователни технологии миналата година разрешаваха "външни" деца да ходят на ПИ, но на мен техните варианти не ми харесаха т.е. си останахме с ПИ в ОМГ и НТГ.

# 50
  • Sofia
На 24 ануари ще се проведе пробен изпити по БЕЛ в СМГ. По същото време обаче има организиран такъв пробен и от Бултест Стандарт. Дилемата ми е на кой от двата пробни изпита да пратя сина ми?
Моля помагайте!

# 51
  • дядовата ръкавичка
По спомени отпреди 2 години, изобщо не ми харесваха тестовете на Бултест. По-добре СМГ.

# 52
В Регалия са запчнали записването за пробни изпити Grinning

# 53
Здравейте,
Имате ли спомен от предишни години по колко пробни изпита по БЕЛ се провеждат в СМГ и каква е сложността им в сравнение с пробните в други школи и самата матура?

# 54
Здравейте,
Имате ли спомен от предишни години по колко пробни изпита по БЕЛ се провеждат в СМГ и каква е сложността им в сравнение с пробните в други школи и самата матура?
Математиката е по-сложна, а за българския нямам впечатления.

# 55
  • дядовата ръкавичка
Момичета, нали в 9.00 ч. е олимпиадата по БЕЛ?

# 56
  • София

Да, в неделя.

# 57
  • дядовата ръкавичка
Благодаря  bouquet

# 58
  • най-шареното място

Да, в неделя.
за София

# 59
Прощавайте, че се вмъквам при вас, но имам въпрос, на който, мисля си, вие сте най-подходящи да отговорите. Детето ми е пети клас, смея да твърдя отличен ученик, с уклон към математиката и никакви грижи с БЕЛ. Ще ми се обаче да го запиша на курсове по мат. и БЕЛ още от шести клас, с мотива да поддържа ниво в школа, с преподаватели, които са наясно със седмокласната одисея и най-вече да не допуска пропуски и слаби места в материала. Добри отзиви получих за Регалия, но не за школата питам конкретно, а дали според вас въпросните курсове ще са в полза на детето ми, или на тях в шести клас се записват само ученици, които имат трудност с материала по БЕЛ и мат?
Благодаря предварително и много успехи на децата ви. За да не спамите темата, може да ми пишете и на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт