СЕДМИ клас - 3

• 82 654
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
  • столицата
И моята се радва на бижута. А тази година е високосна и се носи сребро.
 А СМГ са насрочили пробния на Св. Валентин newsm78

# 241
  • I want it all and I want it now.
При нас има нова учителка по английски език. Confused
Била недоволна от високите оценки за 1 срок и искала по бързо да приключат материала от учебника. WinkСлед това щяла да им дава само диктовки   ooooh! Не ни върви с учителите по този предмет  Laughing

Благодаря bouquet
Ще потърсим сребърно бижу  Wink

# 242
  • Бургас
най-накрая моят младеж донесе бележника, от важните оценки има 6 по Мат. и 5 по БЕЛ,  другите също са 5 и 6, така че съм доволна, дано вторият срок да е по-благосклонна госпожата по БЕЛ
иначе и при нас в неделя- 14.02 има пробен по мат.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 11:28 от asya02

# 243
  • I want it all and I want it now.
Честито за оценките  Party
Да почерпиш детето. Wink

# 244
  • София
Моя има и той 5 по БЕЛ, по всичко останало 6. По БЕЛ по принцип си му е заслужена, друг е въпросът как са писани 6ците на  съучениците му, но аз се отказах да се боря повече за правда  Laughing, колкото-толкова, дано не му я вземат предвид там, където ще подаваме документи за изпити.

# 245
На 21.02. ще има пробен по МАТ в ПЧМГ. Записване до 17-ти. Такса 10лв.

# 246
  • София
Тези пробни изпити са само тренировъчни, или им се взима резултатът за прием в ПЧМГ после?

# 247
  • Пловдив
Тези пробни изпити са само тренировъчни, или им се взима резултатът за прием в ПЧМГ после?

Само тренировъчни.  Peace

# 248
  • София

За външните ученици са само пробни, за учениците на у-щето последният пробен се явява приемен изпит.

Успешен втори срок на всички!
Успех и на децата, които ще дерзаят на олимпиадите този уикенд!

# 249
Здравейте! Чета ви от много време и чак сега се осмелих да си направя профил. Защото при нас стана много напечено. Имам дъщеря в 7 клас. Добра ученичка е и завършихме срока с шестици по всичко, а единствено по физическо 5... Имате ли някакъв наръчник или и аз не знам как да се изразя... Дати, срокове, графици за подаване на документи, за заявления.. Надявам се, че ме разбрахте, защото търся из интернет и не мога да намеря. Благодаря ви!

# 250
Имате ли някакъв наръчник или и аз не знам как да се изразя... Дати, срокове, графици за подаване на документи, за заявления.. Надявам се, че ме разбрахте, защото търся из интернет и не мога да намеря. Благодаря ви!
Първото мнение в темата погледна ли?
На сайта на МОН?

# 251
Irinka100,добре си дошла!
На първа страничка на тази тема има подробна информация за всичко ,което касае кандидатстването и подготовката на седмокласниците.
Физическото да е кусурът на твоето дете,не се притеснявай!
Дидева,писали сме заедно Peace

# 252
Мерси! Впрочем изясни ли се дали дипломата ще бъде балообразуваща?  Учителите постоянно бъркат детето. Едната казва, че влиза само когато две деца се борят за паралелка и имат един и същ бал от приемните изпити. Някои казват, че дори езиковите смятали цялата диплома. Ние сме от Бургас и главно се интересувам е от езиковите. Знам, че балообразуващи там са Бел и математиката. Иначе ние сме до симетрала и ни е много трудна. В училище хвърчат от урок на урок и но курсовете, където ходи дъщеря ми не успяват да смогват. Госпожата от уроците е казала, че ще започнат да решават само тестове, за да се упражняват и само ако нещо не разбере от новия урок да упражнят за малко. Но не се получава, понеже нищо не може да разбере от училище както и другите деца.

# 253
  • Пловдив
Дипломата не е балообразуваща. При равен бал, също не се взима общата оценка от дипломата, а само някои оценки.
Може в началото на следващата тема и това де се опише, ако не е там де. Признавам, че съм чела първа страница на тази тема.  Laughing
Щом ходи на уроци, вие сте тези, които трябва да изисквате от учителката какво да прави. Щом има неясноти с материала, се работи по тях. А тестовете на този етап може да ги прави за домашна. Ми то много лесно така бе, на ти един тест, решавай. Аз после ще го проверя и ще си прибера паричките, без много да си давам зор. Хитро.  Twisted Evil
Математиката иска решаване на много задачи. Колко е това много зависи от резултатите на контролните. Цитат от сегашния учител по МАТ на дъщеря ми.  Peace

# 254
И ние се записахме за пробните в Регалия, но явно сме по-назад с материала. Доколкото знам приключиха с Опълченците и вероятно тъкмо започват Българският език. Е, ще иде все пак. Да трупа опит.
Dechy, в Регалия докъде са по математика, за да се ориентирам и за този изпит?

Общи условия

Активация на акаунт