СЕДМИ клас - 3

• 82 564
  • 773
  •   1
Отговори
# 270
  • I want it all and I want it now.
Още малко и ще се преместите Peace
При нас в класа също има няколко деца, който не се справят с материала, но това идва от родителите им. Пълна незаинтересованост. Едното от децата не беше идвало от декември на училище. Тази седмица се появи. Не е било болно  ConfusedПросто не му се е ходило на училище.
При толкова изпуснат материал не ми се мисли как ще се справи на НВО. Много ми стана мъчно за него. Вие ще видите, когато се подават документи за класиранията, колко неадекватни родители ще има и тогава за съжаление. Има и деца, който не успяват и да се класират понеже няма кой да им пусне молбата или изпускат сроковете.

Хубаво е да се изисква от частната учителка да се набляга на материала ,който не се разбира от детето.

# 271
  • София
И ние се записахме за пробните в Регалия, но явно сме по-назад с материала. Доколкото знам приключиха с Опълченците и вероятно тъкмо започват Българският език. Е, ще иде все пак. Да трупа опит.
Dechy, в Регалия докъде са по математика, за да се ориентирам и за този изпит?
Не мога да кажа за математиката. Синът ми ходи само на курса по БЕЛ.

# 272
  • дядовата ръкавичка
По математика в Регалия, мисля че са до симетрала, но не съм съвсем сигурна. Девойката пропусна последното занятие.

# 273
Благодаря за отговорите! Явно не съм запозната с учебния материал, приключили били с Бългорският език. По математика са взели за симетрала днес. Така че спокойно ще си се явим на пробните. Peace

# 274
Още малко и ще се преместите Peace
При нас в класа също има няколко деца, който не се справят с материала, но това идва от родителите им. Пълна незаинтересованост. Едното от децата не беше идвало от декември на училище. Тази седмица се появи. Не е било болно  ConfusedПросто не му се е ходило на училище.
При толкова изпуснат материал не ми се мисли как ще се справи на НВО. Много ми стана мъчно за него. Вие ще видите, когато се подават документи за класиранията, колко неадекватни родители ще има и тогава за съжаление. Има и деца, който не успяват и да се класират понеже няма кой да им пусне молбата или изпускат сроковете.

Хубаво е да се изисква от частната учителка да се набляга на материала ,който не се разбира от детето.

Е при нас има такова дете, което месец не ходи на училище и не беше болно. Да и това че скоро ще се премести ме успокоява!

# 275
От написаното в изискванията - в училището се проверяват само Изпитните работи по КОО „Чужди езици“, по учебните предмети от КОО „Обществени науки, гражданско образование и религия“ и по учебните предмети от КОО „Природни науки и екология“ или и БЕЛ и МАТ ...?

# 276
  • Варна
Лоренца, БЕЛ И МАТ са анонимни и се дават за проверка на "случайни" проверители и със сигурност не са в у-щето на децата .  Peace

39. Учителите, които преподават в VII клас, не могат да бъдат квестори и оценители
на писмените работи на своите ученици по учебния предмет, който преподават.

# 277
От написаното в изискванията - в училището се проверяват само Изпитните работи по КОО „Чужди езици“, по учебните предмети от КОО „Обществени науки, гражданско образование и религия“ и по учебните предмети от КОО „Природни науки и екология“ или и БЕЛ и МАТ ...?
БЕЛ и математиката са анонимни и не се проверяват от преподавателите в училището.

# 278
Деска, и аз така го знам. Но оттук не се разбира. Сигурно е в друга заповед Simple Smile
И продължението на т. 39 е интересно:)
"Учителите, които са родители на ученици в VII клас, не могат да бъдат квестори.
Те не могат да бъдат оценители на учениците от паралелката, в която учи
тяхното дете. В случай че учителят, който преподава в VII клас, е единствен в
училището, оценяването на писмените работи на учениците се организира от
РИО."

# 279
Деска, и аз така го знам. Но оттук не се разбира. Сигурно е в друга заповед Simple Smile
И продължението на т. 39 е интересно:)
"Учителите, които са родители на ученици в VII клас, не могат да бъдат квестори.
Те не могат да бъдат оценители на учениците от паралелката, в която учи
тяхното дете.
В случай че учителят, който преподава в VII клас, е единствен в
училището, оценяването на писмените работи на учениците се организира от
РИО."

Това с оценяването  е за останалите предмети.  По БЕЛ и математика квесторите са външни, но вероятно забраната за родителите важи.

# 280
Привет, един въпрос.
Все още няма публикувани в сайта на РИО паралелките и приемите. Кога би трябвало да ги качат? По принцип има време, но девойката вече припира да разбере какви паралелки има в различните училище.
Засега гледаме от миналата година

# 281
Добро утро! Пробният по БЕЛ в Лого 3 мина и имаме 5,175. Повече отколкото очаквах. Дано се покачва занапред, че този резултат хич няма да й стигне.
Сега да се оплача от пубито. Отказва да учи, яко я тресе непукизма, влюбена е ... Точно сега. По най-силните й предмети, които учеше с удоволствие и ходеше на олимпиади с резултати 5.5 на втори кръг, първия срок има 5. БЕЛ и География. Не знам пубертет ли е, по вълната ли се носи ... Сега е решила - Биология. От къде дойде тая биология, не разбрах.

Постоянно си сменя желанията за гимназия. Пълна бъркотия.
Сега я интересува да отслабне ( не е дебела), да се види и да си чати с любимия, да си играе на телефона. Е, хубавото е, че тренира и ходи с удовилствие.
От моята амбициозна и ученолюбива принцеса не остана нищо. Непукизъм, мързел, песни, Хари Потър ...
Оплаках се!
Благодаря, че ме изслушахте.

# 282
Здравейте! Някоя мама от Бургас може ли да ме насочи за пробна матура по математика и бел. Кога, къде. Понеже на нас от училището ни казаха за пробни по мат, но по банков път внася сума и отиваш четири пъти един след друг на пробни. Ние го изпуснахме, защото дъщерята не сметнала за нужно да ми каже. Та може ли да отидем някъде на пробна еднократно? Благодаря!

# 283
Добро утро! Пробният по БЕЛ в Лого 3 мина и имаме 5,175. Повече отколкото очаквах. Дано се покачва занапред, че този резултат хич няма да й стигне.
Сега да се оплача от пубито. Отказва да учи, яко я тресе непукизма, влюбена е ... Точно сега. По най-силните й предмети, които учеше с удоволствие и ходеше на олимпиади с резултати 5.5 на втори кръг, първия срок има 5. БЕЛ и География. Не знам пубертет ли е, по вълната ли се носи ... Сега е решила - Биология. От къде дойде тая биология, не разбрах.

Постоянно си сменя желанията за гимназия. Пълна бъркотия.
Сега я интересува да отслабне ( не е дебела), да се види и да си чати с любимия, да си играе на телефона. Е, хубавото е, че тренира и ходи с удовилствие.
От моята амбициозна и ученолюбива принцеса не остана нищо. Непукизъм, мързел, песни, Хари Потър ...
Оплаках се!
Благодаря, че ме изслушахте.
Най - вероятно е пубертет. И моята си сменя настроенията често. Ту тъжна, ту се смее като побъркана.  Но няма любовни трепети и смяна на желанието за гимназия. Мисля, че трябва да поговориш с нея и да и обясниш, че тази година е важна за нея и да се стегне малко. За другите неща винаги има време, но веднъж изпусне ли шанса си за желаната гимназия, връщане няма. Дано те усети. И две петици не са нищо, те лесно се поправят на края на годината.

# 284
  • I want it all and I want it now.
В Регалия има пробни изпити:

Български език и литература - 14.02.2016 г.

Математика - 21.02.2016 г.

Моята е същата с настроенията.
Когато е в настроение използвам момента да и наливам акъл  Wink доколкото ми стигат силите.
Защото, колкото и  спокойно да говоря с нея ме слуша само в първите 3 минути  Wink

Общи условия

Активация на акаунт