СЕДМИ клас - 3

• 82 629
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
  • дядовата ръкавичка
Честит празник!

Имам молба. Преди време някой беше публикувал ПИ по математика на Междучасие от м. Ноември. Моята девойка чак сега благоволи да опита да го реши, но нямам отговорите. Ще бъда благодарна, ако ги качите в пощата или ФБ.

# 571
  • у дома

Имам молба. Преди време някой беше публикувал ПИ по математика на Междучасие от м. Ноември. Моята девойка чак сега благоволи да опита да го реши, но нямам отговорите. Ще бъда благодарна, ако ги качите в пощата или ФБ.

Моето не го е решавало,защото тогава коментирахме,че половината от задачите са давани на ПИ предни години.

# 572
Според вас, нормално ли е да ми се отдават задачите от 2 модул, а тези от 1 - не?  Shocked

# 573
  • най-шареното място
Според вас, нормално ли е да ми се отдават задачите от 2 модул, а тези от 1 - не?  Shocked
Няма никакво значение дали те го правят и дали е нормално. Макар да говори за добър поглед и лошо учене обикновено - не казвам, че е така при теб.
Ще ти е полезно да ги "владееш", понеже ще ти трябва добър бал. Дерзай!

# 574
  • Бургас
в събота ще учат ли децата

# 575
  • Чукарландия
в събота ще учат ли децата

Да. Peace

# 576
# 577
  • София
Събота е работен и съответно учебен ден.

# 578
  • Бургас
моят ученик твърди, че нямало да учат в събота

# 579
  • Пловдив
моят ученик твърди, че нямало да учат в събота

Може още да не са им прочели заповед с каква програма ще са или пък са решили да имат спортен празник. Но принципно събота е учебен ден.  Peace

# 580
  • I want it all and I want it now.
Учебен ден е.  Laughing

Кажи му, че за 1 юни ще му подариш един не учебен ден.
Нали имаме право на три дни по домашни причини.
Обещала съм, че тази година ще и напиша една бележка на моята за 1 юни.  Laughing

# 581
Момичета,
за утре 8 март , предвиждате ли за госпожите в училище -цветя, дребни подаръци?

За пробните от МГ Варна, къде пише от колко часа се провеждат?

На 23.04 сме на сватба на брат ми във Варна и мисля, да го изпратя на 24.04  на един пробен по БЕЛ  Mr. Green, да не се отпуска. / дано не са много рано, че как ще стане Twisted Evil/.

# 582
Обичам този празник и го уважавам.
Смятам, че е редно да поднесе цвете на жените преподавателки, с които има часове утре. Обаче, предвид пуберската му възраст допускам, че няма да го направи.

На малкия взех нещо много оригинално, което да подари: Моя позната шие гоблени+ книгоразделители, картички..... Последното изобретение е магнит в рамка, а вътре гобленче. Взех такива за 03 март с бг шевица, а сега за 8- ми март поръчах с цвете. Дано се харесат.

# 583
  • I want it all and I want it now.
Подаръци не, но за цветя се замислям за класната им.
Лошото е че при нея имат последен час и не знам как ще оцелее това цвете до края. Wink
Още се чудя Confused, че и тя харесва цветя в саксии.  

# 584
Обичам този празник и го уважавам.
Смятам, че е редно да поднесе цвете на жените преподавателки, с които има часове утре. Обаче, предвид пуберската му възраст допускам, че няма да го направи.

На малкия взех нещо много оригинално, което да подари: Моя позната шие гоблени+ книгоразделители, картички..... Последното изобретение е магнит в рамка, а вътре гобленче. Взех такива за 03 март с бг шевица, а сега за 8- ми март поръчах с цвете. Дано се харесат.

Гери, много интересен и уникален подарък!

Аз купих днес от този тип

в кошничка

Общи условия

Активация на акаунт