СЕДМИ клас - 3

• 82 601
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
  • I want it all and I want it now.
Моята се съгласи да подарява цветя.
Сега ще отида да купя.  Laughing

# 586
  • Варна
Момичета,
за утре 8 март , предвиждате ли за госпожите в училище -цветя, дребни подаръци?

За пробните от МГ Варна, къде пише от колко часа се провеждат?

На 23.04 сме на сватба на брат ми във Варна и мисля, да го изпратя на 24.04  на един пробен по БЕЛ  Mr. Green, да не се отпуска. / дано не са много рано, че как ще стане Twisted Evil/.

Kalona, от 9ч. са пробните в МГ-Варна.

# 587
  • Бургас
моят младеж се уреди с два почивни дни, в четвъртък бил празник на училището и няма да се учи, а ще се ходи на концерт, а в събота- бил спортен ден, също без часове Simple Smile

# 588
  • у дома
По-рано е носил подобни сладки букети от меденки - винаги много са се харесвали   ,обаче тази година нито имам сили да правя,а не се сетих да поръчам по-рано и ще си ходи с фрезии с една панделка ...
Скрит текст:
Изрових тази снимка от архивите-тук е преди 3 години и ми изглежда много,много малък...

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 21:06 от svetlaem

# 589
  • I want it all and I want it now.
Това с меденките много ми хареса.  Wink

Честит празник!

# 590
Честит празник! А да питам нещо - априлската и великденската ваканция ще са различни нали?

# 591
  • Бургас
ами априлската ваканция е от 2 до 10 април, а великденска ваканция няма, просто има 4 неработни дни от 29 април до 2 май

# 592

Някой явявал се на БЕЛ в Междучасие или другаде? Ние сме сега в четвъртък следобед, последната им дата. Тази вечер са на "Господин Балкански". Докъде сте вие?

# 593
Леле, Мари! Ти седмокласник и зрелостник ли имаш едновременно?  Grinning
Стискам ти палци!

# 594
    Ами да! А по средата - десетокласничка, която най-често ме вика да помагам да пише теми по...етика и право! Но нали знаете - човек претръпва, със седмокласничката вече нямам емоции да се тревожа - все ще си намери нейното училище. Тя не казва какво иска, аз не смея да казвам какво аз бих искала - "каквото таквоз", казваха старите хора Laughing.

# 595
  • България, София

Някой явявал се на БЕЛ в Междучасие или другаде? Ние сме сега в четвъртък следобед, последната им дата. Тази вечер са на "Господин Балкански". Докъде сте вие?
В школата са на "Неразделни", а в училище на "Опълченците...", но били взели "Българският език" (отказах се да го мисля този учител).
И ние ще ходим в неделя.

# 596
Наистина ли толкова назад сте в училище? Ние и на урока и в училище сме на "Неразделни", но по български госпожата е доста назад, отделя голямо внимание на литературата и двата срока имахме по три часа литература и два бг.

# 597
  • Бургас
при нас материалът по български е взет, вече само преговор и тестове за НВО, сега ще имат повечко литература, за да приключат скоро и там с всички произведения

# 598
Не е носил цветя вчера в училище. Занесе само на учителката си по танци, но те са си голяма любов.  Grinning
Ще учат и нашите в събота, няма да е спортен празник. Сигурно ще бъдат намалени часовете. Малката е по желание, съответно няма да ходи.
По литература свършиха с Бай Ганьо, май днес имат тест, също и по биология. Днес или утре е и по математика, в петък по география.... голяма активност. Миналата седмица беше по история. Да не си помислите, че сме се преучили. Толкова ни е спокойно, ще видим къде ще му излезе краят.

# 599
  • София
И при нас са взели всичко по български, по литература са също на "Опълченците", за днес им е наизуст, нямам идея още колко произведения има, но вярвам, че класната си е преценила всичко, има дългогодишен и успешен опит. Интересно, че обратно на това, което аз си мислех, че ще се случи, тази година българският затруднява повече моето дете и оценките варират, докато преразказите й са все добри.Може би това, че чете нон стоп книги й помага.

И всъщност... влязох специално, за да поздравя Светлето с Рождения й ден.
Светле, бъди здрава и усмихната, все така да те радват децата и да те слуша мъжа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт