СЕДМИ клас - 3

• 82 594
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • най-шареното място
Български - наклонения, литература Иречека Simple Smile
Не знам бавно или бързо е това, но да допълня статистиката.

Светле,
много здраве, радости и щастие да има в тази година! Децата да те радват, а големият да осъществи желанията си тази година!

# 601
  • София
Светле, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, и много радости да ти носят децата!

Една почерпка и от мен, че днес голямото ми момче става на 21!

ом, и ние сме до наклонения и Бай Ганьо. В края на седмицата се очаква контролно по литература. А другата седмица имаме родителска.  Wink

# 602
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден, Светле! Бъди здрава и щастлива!

Честит празник и на теб, Петя! Да е много щастливо и успешно голямото ти момче!

В училище не знам докъде са по БЕЛ  Embarassed, в школата бързичко са отупали "Неразделни".

Девойката ме моли да я освободя от училище за събота. Май ще я послушам, до края на март няма да има и един почивен ден.

# 603
  • София
 В Бултест
ПРОЛЕТНИ ПРОБНИ ИЗПИТИ за 7. клас

на 20 март 2016 г. по БЕЛ

на 27 март 2016 г. по МАТЕМАТИКА

Получава се "допиране" на датата в нашата школа и мисля да се възползвам. Децата на матурите не са в нещо като студентска сесия, с поне няколко неучебни дни преди изпитите и с поне 3 дни между БЕЛ и мат. Съвсем скоро ми се изясни това Sad

# 604
  • Бургас
за Бургас -  ще има пробен по БЕЛ на 20 март в школа Питагор

# 605
  • I want it all and I want it now.
Честит рожден ден, Светле!
Много здраве, щастие,късмет!

.♥.Петя.♥.
Честит рожден ден!
Много здраве и късмет!

# 606
Светле,

Честит Рожден ден!
Желая ти много здраве, усмивки и положителни емоции!

Сами е с вирус и си остана в къщи.
Калата ми се разболя миналата седмица. Мъжът ми го заведе на лекар. Тя не го е познала, толкова е пораснал. За последен път го е виждала миналата година по това време.
Факт е, че децата почти не боледуват. Но март месеците си изкарват по 1 вирус последните 3 години. Дано догодина спрем тази тенденция.

# 607
  • София, Дървеница
Здравейте!
В училище по БЕЛ  са на "Пряка и непряка реч", а по литература са на "Неразделни".
По математика почнаха неравенствата...

В неделя ще ходи на пробен по БЕЛ към "Регалия" като външен член Simple Smile

# 608
  • у дома
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug

Весел празник и на голямото момче на Петя!!!!

Болничките бързо да оздравяват  Hug

# 609
  • I want it all and I want it now.
Пролетното издание на „Образование без граници“ ще събере цял свят за три дни на петия етаж на Националния дворец на културата. Заповядайте от 11-ти до 13-ти МАРТ и намерете своето място в света на образованието в България и чужбина!

# 610
За седмокласниците, които проявяват интерес към физиката и в частност към НПМГ.

Състезание „Талантлив физик“ 2016

# 611
  • Варна
Излязла е заповедта за държавния план-прием за 2016/2017г. за училищата във Варна.
http://rio-varna.bg/images/priem731.pdf

# 612
Здравейте! Ние утре ще учим и разбрах, че (поне в нашия град) всички (или почти) училища са с намалени часове днес и утре, но точно в нашето училище не стига че няма да са ни намалени ами ще имаме забележете-8 часа! Един допълнителен по ФБС и един по рисуване. А и си отместихме урока за по - късно,  но ще трябва да пропуснем и него, понеже естествено щерката ще се прибере в 14 и нещо.

# 613
  • Пловдив
Е, то си е официален учебен ден. Аз какво да кажа, като детето е втора смяна и ще се прибере по тъмно. Хайде стига, това с отработването/отучването се знае още от началото на 2016 г.

Програмата си е програма. Щом принципно в петък имат 8 часа, логично е тази събота часовете отново да са 8. А дали ще са намалени или не, това най-вероятно ще се разбере утре. Щом веднъж урокът е преместен за по-късен час, опитайте за още по-късен. Учителят е наясно, че утре децата са на училище.  Peace

# 614
  • най-шареното място
Здравейте! Ние утре ще учим и разбрах, че (поне в нашия град) всички (или почти) училища са с намалени часове днес и утре, но точно в нашето училище не стига че няма да са ни намалени ами ще имаме забележете-8 часа! Един допълнителен по ФБС и един по рисуване. А и си отместихме урока за по - късно,  но ще трябва да пропуснем и него, понеже естествено щерката ще се прибере в 14 и нещо.

Дано ти е олекнало като се оплака Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт