СЕДМИ клас - 3

• 82 588
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте! Ние утре ще учим и разбрах, че (поне в нашия град) всички (или почти) училища са с намалени часове днес и утре, но точно в нашето училище не стига че няма да са ни намалени ами ще имаме забележете-8 часа! Един допълнителен по ФБС и един по рисуване. А и си отместихме урока за по - късно,  но ще трябва да пропуснем и него, понеже естествено щерката ще се прибере в 14 и нещо.

Какъв е проблемът? Не само твоето дете е на училище в събота? Стотици деца са на училища и стотици учители (като мен). Всеки си има програма и ангажименти. Повярвай ми, моите не са по-малко от тези на детето ти. Случва се, но ще го преживеем.

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 08:53 от ganis

# 616
  • Пловдив
ganis, не стотици, а хиляди деца са днес на училище.  Laughing
Някои хора понякога се оплакват за ... глупости.

# 617
  • Бургас
ами натоваренко става с това отработване, ама се преживява,  какво толкова ако се пропусне един частен урок  или някой друг обичаен ангажимент отпадне за този уикенд
в нашето училище е спортен ден днес, а на работа шефът реши да не отработваме, така че се подредиха чудесно нещата за нас, но по принцип е много тъпо това отработване, винаги е неефективно, крайно време е да се премахне

# 618
  • столицата
А ние и работим, и учим. Grinning

# 619
  • I want it all and I want it now.
Доста е е неприятно това отработване. Crazy
Днеска за малко да се успим.
Алармата на телефона, беше изключена.  Wink

# 620
Така е- каквото за всички такова.
Да си призная и аз не обичам отработването. Но в нашата компания се работи по национални празници, дават се дежурства през уикендите, така че не винаги усещам празниците. Е , днес не съм дежурна и почивам.
Сами е с вирус и не е на училище.
Калата е 2 клас, имаше извънкласни занимания, не беше задължително да отиде на училище, но той пък си настояваше и тръгна. Сутринта на занималня, после часове. Много и се радвам на класната му. Така успява да ги предразположи, създала е спокойна атмосфера и дечицата ходят с огромно удоволствие на училище. Моя какъвто беше свит...тревожех се как ще се чувства. Обаче веднага се адаптира, оперил се е и няма никакви проблеми. Всичко положително, което мога да кажа за учителката му ще е малко.

# 621
Моята щерка пък с огромно удоволствие отиде на училище. Даже ми каза, че иска да се учи от понеделник до събота.  Sunglasses

# 622
А, да ви попитам. Тези 15 минути, за които трябва да прочетем текста за преразказ, плюс времето, за което го пускат за изслушване, влизат ли в общите - 90 минути?  newsm78

# 623
А, да ви попитам. Тези 15 минути, за които трябва да прочетем текста за преразказ, плюс времето, за което го пускат за изслушване, влизат ли в общите - 90 минути?  newsm78
Да влизат!

# 624
  • София
Беловите за преразказа бели листове ли са или са на редове/карирани?

# 625
  • Пловдив
Да влизат!

Прослушването на текста не влиза във времето, а само 15 ми. четене, ако не ме лъже паметта.

# 626
  • I want it all and I want it now.
На 19 март 2016 г. от 11:00 часа в НПМГ ще се проведе първият кръг на математическото състезание
„Европейско кенгуру” за ученици от 1 до 12 клас.
Продължителността на състезанието е 75 минути.
Таксата  е 7 лева.

# 627
  • София, Дървеница
За седмокласниците, които проявяват интерес към физиката и в частност към НПМГ.

Състезание „Талантлив физик“ 2016

Благодаря за информацията!
Записахме се, че нали юнакът ще дерзае паралелката "Физика".

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 12:41 от iva_top

# 628
  • София
За седмокласниците, които проявяват интерес към физиката и в частност към НПМГ.

Състезание „Талантлив физик“ 2016

Благодаря за информацията!
Записахме се, че нали и юнака ще дерзае паралелката "Физика".

Отговорите на примерните задачи са върха!  Grinning
iva_top, успех на състезанието!

# 629
Някой знае ли пробната по математика в Бургас от пмг в кое училище и на коя дата ще бъде? Никой не успя да ме информира, разкарваха ме часове за да се запишем.

Общи условия

Активация на акаунт