Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз си мислех за автоемайл лак - лесно ми се вижда. Само пръскаш и готово. Ще трябва явно сама да поекспериметирам.

Барб, какво значи сурово ПДЧ?  Rolling Eyes

На ШШшшшшш предлагам да й казваме Шуши  Wink

Никой ли няма да постне снимки от списанието със Съпружка?

# 106
  • Варна
Ема, къде е това чудно място? Ние нали сме хищна банда, може не само чайници и свещници да плячкосваме. Sunglasses

Знаех си, че ти ще одобриш плочките и шкафа. Колкото и да е ограничен бюджетът, все си мисля, че едни пари ще заделя, за да разкарам грозния бутурняк, който дълго време е бил мивка.

# 107
  • На брега
Ламинирано ПДЧ опитвах да боядисвам. Пропуснах да уточня. Голото ПДЧ е песен. От такова исках да са ми етажерките под прозорците, за които ми поискаха 1000 лв Sick.

# 108
  • Варна
Тия луди ли са?!? 1000лв за етажерки от ПДЧ? Shocked
Как се разбира дали е голо ПДЧ или ламинирано?

# 109
  • софия
Голото не би трябвало да има покритие и цвят  newsm78
Ако искате и Юстейсия Софрониева ме наричайте Simple Smile
Съпружие, давай снимките!

# 110
  • Варна
Значи одобряваш Шушито?  Flutter

Я да се насладим на малко кич http://www.elle.ru/elledecoration/names/v-gostyah-u-dizaynera-mashi-tsigal/ На нейния фон съм като ученичка  Mr. Green

# 111
  • София
Леле, Богиня, постна си като леща в ученически стол  hahaha

# 112
  • Варна
Така е, засрамих се много. Днес само се срамя  Embarassed Rolling Eyes

# 113
  • На брега
Намерих най-после подарък за Шшшш.... И шишета има и кални стени. У вас е по-хубаво! Пускай вече снимки на стената с тапета.
Сурово и ламинирано.

# 114
Nova, то си е у нас направо Grinning
Богиня, аз за боядисването на пдч не мога да помогна, но виж как направих шкафа на кухнята с фолио. Точно това е малко по-скъпо, но има и два пъти по-евтини. За съжаление върнах пистолета за горещ въздух с него по-добре щях да се справя.
Общо взето, колкото вложиш толкова ще изкарваш.
Същото диванче оглеждах, но е направо детско. Ако спиш на него си на земята.

Кажете, моля, това одеяло прилича ли ви на булана? Нали се сещате едно време на какво казвахме. Купих го днес с голямо желание да го слагам в долната част на спалнята. Понеже не си харесах нито една покривка за легло. И като се прибрах и го сложих така ми заприлича на буланите Sad иначе е най-мекото на света.
http://jysk.bg/dompotrebi/odeyala/odeyalo-lotus-im-kozha-135x195-sm-sivo

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 21:32 от blue_water

# 115
  • софия
Булана? Нещо като ледека? Или кичиното според свеки  Joy Joy Joy
Дай го на снимка на спалнята.

Нова, тенкю! Вярно по си ми харесва у нас Mr. Green Ще им взема милата Джилде и въртящото столче обаче  Naughty

# 116
  • Майничка
Не, прилича на китеник. Бо(у)ланите са по-късокосмести и не стоят така на фъндъци.

# 117
Чакам едно перде много закъсня заради него не пускам снимките.
"Кичиното" това е смешно Grinning
Gargamela, сигурна ли си за късия косъм Grinning
Сега се развеселих пък... Какво правиш? Слагaм кичиното! Ехехе... А къде е ударението?

# 118
 съседката имаше розова с дълъг косъм, заскрежен на края и си я решеше на баклавички.

# 119
  • Майничка
Не "киче", "кичено" - така казват в Родопите на халищата, заради по-твърдата и с различна дължина вълна, която е в основата. Точно заради нея китеника стои така наперен, на отделни фъндъци, а не се сляга.

Блу, цъкни в гугъл "булана" и виж разликите.

Общи условия

Активация на акаунт