Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Нова, съгласна съм, че в Шуши е по-хубаво. И дамаджаните й са по-готини. Все пак са тюркоазени, не няква мътна локва като другите.
И мерси за ПДЧ-то - ламинирано се оказа моето. Явно ще се експериментира.

Блу, много красиви са се получили вратичките. А тоя китеник, лебедка, киче или булана /така и не ги научих тези неща/ не ме кефи много. Сори. 100% полиестер  Confused

# 121
  • Варна

А, Богиня, и задължително бих поканила г-ца Д. да снима - бартер срещу уикендче в морската столица и божествена трапеза.  Wink

П.П.  doh Е, две-три божествени трапези тогава. Laughing

Ах, Гаргамелия, как ме разсмя преди лягане  Laughing Виждам,че so те е светнала, ама бартера може да се състои все пак -уикенд в аквариумите -аз в на Боги, тя в моя  Joy

Да ви кажа, бях на сладкарница , нова, толкова захар изядох, че направо мозъка ми свети ...и една приятелка , като ме метна на тема естествени материали, болести и алергии, и като чу,че съм свалила чистия лен, за да сложа -тя ги нарече ПВЦ пердета  Laughing , не съм сигурна дали не каза и мушама , та направо ми разката фамилията .

И сега като гледам на Блу наметката за спалнята ...и тя 100% ПВЦ ...ама да ти кажа Блу, има хора и на гърба си ги носят тия китеници, ушити  като елечета , няколко такива ги засичам всяка вечер пред у-щето на детето, сигурно и на тях ми е мекичко .

Юстейсия Софрониева, много арт звучиш  Heart Eyes

GG-BG , ламинат е, но е от широките летви. Текстил -то почти няма, калъфките по пейката се сменят кажи-речи два пъти в месеца, освен свещници и калъфките пристигат на килограм...

# 122
Гаргамела мерси вече ми е ясно всичко.
Мисля че не сe разбра-вратичките и вътрешната част на шкафа си бяха бели с бели рафтове. Облепих го вътре с това фолио и сложих стъклени рафтове. Ще кача по-хубава снимка.
А за одеялото булана вече и аз съм по-скоро не, но все пак ще наредя спалнята и тогава ще взема решение.  
Г-це, то наистина много меко, а на ученичките дано не са такива Grinning  Embarassed
http://bg.benetton.com/shop/bg_en/padded-jacket-with-faux-fur.html

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 22:35 от blue_water

# 123
  • софия
Стига сте се превъзнасяли с естествените материали!
Па в 21 век живеем егати. Нови материи, леки, топлят, меки... родопско одеяло ли да си сложи, аааа!!!

# 124
  • Варна
Софрониева, ми дааа. Юрганчето е най-добре. Само то ми спасява лапите в най-големите студове. /старая се да спя, ако не на отворен прозорец, поне без климатик/ Гъшият пух невинаги ми стопля морната снага. А, и ако искаш да знаеш, родопските одеала скоро ще станат тренд. Щом чергичките се върнаха, що не и китениците на баба?

Блу, май наистина не съм те разбрала. Peace Ще е хубаво да покажеш друга снимка.

Г-це, договорились. От мен захарната бомба-рекет.

# 125
Много ми стана интересно за тази булана, че такова значение са влагало в думата ... Едно време /втората половина на миналия век/, когато българската промишленост беше цъфнала и вързала, почти във всеки по-голям град на страната се произвеждаха някакви изкуствени влакна - в Бургас /Нефтохимическия комбинат/ се произвеждаше БУлана, в Ямбол - ЯМБОЛен, във Видин -  ВИДлон и т.н.
Във всеки случай в Бургас никой не използва "булана" като синоним на изкуствените губери, за които явно става въпрос.

Съпружка мълчи и устисква на всякакви опити да й бъдат измъкнати снимки, явно някакво авторско право на списанието  Thinking Май ще трябва да си го купуваме ...

# 126
  • На брега
Госпожице, да не си била на сладкарница в района на Морско училище. Там преди месец мярнах една нова, в ремонт и си помислих, че интериорният им дизайнер чете нашата тема. Шарените плочки, зелени стени, тибет лампи  Laughing... Всичко, което сме обсъждали- накуп.

# 127
  • Варна
Ех, че мило ми стана с тази булана. Така казвахме в родния ми дом на покривалата за легла. Едни късокосмести бяха. Но във Варна не знаеха какво е това и ми се смееха на думата, та спрях да я ползвам. А чак сега ми става ясно, че всъщност имало разлика. Аз си мислех преди, че всички покривки за легла са булани.  ooooh!

На мен ми хареса одеялото от Юск. И също не съм против изкуствените материи и материали, с малки изключения.

# 128
  • Майничка
Лейди, да не си от Бургас?
Буланата е била търговска марка на влакна от ПАН на текстилния комбинат в Бургас от 60-те и означава "бургаска вълна". Постепенно думата се наложила и за плата от тези нишки. Обаче варненци навремето викаха на покривките от булана "губер", сакън да не признаят нещо бургаско. Joy

П.П. Боже, какви глупости си припомням от трудовото навремето, явно склерозата ме е стигнала!

# 129
  • Варна
Въй, не!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
От Ловеч.

# 130
  • Варна
И аз го знам като губер.

# 131

Знам от къде да ви доставя, правете списък и поръчвам едн 20' контейнер...има да си правите и шкафчета и етажерки Laughing

Боги, като човек използваш сайтовете за отдаване на апартаменти да си кажа, кухнята да ти е нова. Голяма част от наемащите жилища на този принцип използват кухните. Ако съм на твое место ще погледна из сайтовете за букинг на италианските градове. Ако си ориентирана към чуждестранни туристи и по-висок ценови клас имай прдвид, че те леко се стряскат от цветовете, които са приети в Бг. Също така имат и специални изисквания към възглавници, завивки, кърпи. Ще потърся из бележките си, какви бяха изискванията за Канада....

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 01:26 от Titina

# 132
Щракате ли, другарки, щракате ли?!? А аз се чудя къде да си напъхам мнението за някоя мебел, а вие тук без мен... Ей, сега ще я видя тази работа аз!

# 133
  • На брега
Titina, вчера се загледах в едни килими - пък те се оказаха в Тексас Laughing. Някои от тях изглеждат много мекички, а има и от изтърканите модели, ако още си на тази вълна...
Скрит текст:
През амазонския &subpage=FullGlance&isFullGlance=true&mainrid=1YXJTK … f_brand_2]Myhabitпопаднах на тях.

# 134
  • Варна
Госпожице, да не си била на сладкарница в района на Морско училище. Там преди месец мярнах една нова, в ремонт и си помислих, че интериорният им дизайнер чете нашата тема. Шарените плочки, зелени стени, тибет лампи  Laughing... Всичко, което сме обсъждали- накуп.
Мхм, там бях-червени Иймс с подлакътници, шарени плочки на пода, но остави това .... витрината с пастите беше за припадане ...ама се въздържах дълго време с розе и брускети, но не би ...ламята си каза думата  Twisted Evil

Купих си и аз списанието ... От всички показани къщи, на Съпружкови е най-хубава. Ама фотографа ...айде няма да кажа, че сигурно някой чете от издателството, но ..абе няма, няма .

Съпружка, като гледам сега прозореца ти (в списанието)над масата за хранене -от какъв плат са завесите? Белите? ..
Шушито ще ме изяде сега, че питам за материи  Joy но изглеждат много хубави, да имам едно на ум, като махам ПВЦ пердетата .

Общи условия

Активация на акаунт