Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Каква е тази сладкарница до Морското? Признавайте бързо. Адрес, парола, явка? М?

# 136
  • Бургас
И мерси за ПДЧ-то - ламинирано се оказа моето. Явно ще се експериментира.
Богиня, като ти гледам снимките в кухнята ми прилича на боядисвано, а в спалнята на естествен фурнир. И двата вида се боядисват съвсем лесно след като само измиеш хубаво и после леко надереш повърхността с шкурка, за да се захване по-добре боята. Това в случай, че боядисваш с акрилна боя, за автоемайллак даже няма нужда и от шкурката, ама много мирише.

# 137
  • Варна
Радина, благодаря за съвета. Не става въпрос обаче за този апартамент.

# 138
Може ли аз да кажа за фотографа без да съм виждала снимките. Така ми напира отвътре  и не искам да го потискам ...

Фотографът от списанието е като някои колежки от темата. Не се бутайте, моля! Mr. Green

# 139
  • Варна
Виолето, брееееее. Mr. Green

Мда, на фотографа трябва да му счупят и двете ръчици /и без това не умее да ги ползва/ и да му се натика апарата на място, в което да усети болката, която причинява с творенията си.

Ема е на светлинни години от този "професионалист", Да не споменавам скромната си особа с телефончето.

# 140
  • На брега
Може ли аз да кажа за фотографа без да съм виждала снимките. Така ми напира отвътре  и не искам да го потискам ...
Фотографът от списанието е като някои колежки от темата. Не се бутайте, моля! Mr. Green
Не е вярно! Не се вижда нито едно отражение. Колежките ги познавам вече по я маникюра, я бельото, перчема, фустата в отразяващите повърхности от интериорите им...

# 141
Боги, не знам. Аз задобрявам. Вече почнах да се занимавам сериозно с улична фотография. Видя ли ми снимката във фликър? Абсолютно непознат ми я е харесал. Wink а май и един се е излъгал и е станал последовател...Знам, че не е мама, да ми вдига самочувствието и да ме кара да се чувствам добре. Оф, какво да ви занимавам... Местете мебели, аз или в цветарската тема или във фотографската ще се запиша тази година.

Ха-ха! Те добре, че се усетиха иначе и по циците щеше да ги разпознаваш. Mr. Green Joy

# 142
  • софия
Ич не вдявам какво си приказвате  Crazy

# 143
Видя ли сега като не си професионален фотограф, че е трудно да вденеш. Laughing

ЧРД на патерици!

# 144
  • софия
Как се мъча ако знаеш, ма на, от всяко дърво свирка не става.
Дали е от това невдяването  Mr. Green

# 145
  • На брега
Ей, Цоне, лоша жена си! Crazy Всичко красиво и невинно обръщаш на бъзик. Според мен си сценарист в скандално риалити шоу Laughing!

# 146
Проблемът е от съвсем друго естество. Нямаш чайник. Там е ключа от бараката. Mr. Green

Само със свещници не става, няма какво да се лъжем...

Съвсем сериозна съм!

# 147
# 148
  • Варна
Търкалям се с вас от смях Joy Joy Joy, а имам среща с майстор след 15мин. Ужасни сте.

Добре че поне имам чайник.

# 149
  • София
Някоя добра душа иска ли да помогне? Не много отдавна някой пусна скрити кухни - скрити със сгъваеми врати. Оказа се, че не съм си ги запазила...

Общи условия

Активация на акаунт