Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Ще се брои ли ако си купя кана за запарване, стъклена с мрежичка??

# 151
Ако е с огледална повърхност и се пробваш да я снимаш гола до кръста се зачита, защо да не се зачита... Mr. Green

Даже може да сложиш запарка с чай, за да е по достоверно, трохи и гълъби около чайника (варненки да заменят гълъбите с гларуси). Не искам да издавам всички тайни на занаята. Сложи и нахапана бисквитка, ама не от тия на промоция, нещо по-джиджи биджи. Сега не ми идват други идеи, съжалявам.

Ваяна аз съм пас.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 10:56 от Цонна

# 152
  • София
Не помня кой ги показа, но се надявам все някой да се  сети  Simple Smile То ако тук не  знаем всичко, къде другаде Rolling Eyes

# 153
Ема, хубави снимки! Hug

Аз ви черпя с един полилей от Рим, вила Медичи, дело на Балтюс:

Скрит текст:

Това горе е моята снимка, лоша, ето по-четлива от интернет:

И една вита стълба от същата вила:

Скрит текст:

Vayana, скрити кухни има различни. Ето една, която ме е впечатлила: http://www.stylepark.com/en/warendorf/hidden-kitchen. Но, честно казано, мисля, че тези със странично прибиращите се врати като параван, сигурно са в пъти по-леки и практични. На това си представям, че му трябва моторче като на врата за гараж. Rolling Eyes

# 154
  • София
Vayana, тези? Барба ги беше пускала.

# 155
Vayana, тези? Барба ги беше пускала.
А, една от снимките ми напомни, че се бях влюбила в тази парижка кухня и наситина я намирам за изключително красива! Както и самата статия от сайта, и ние тук се бяхме концентрирали да обсъдим плота на острова и фокус-мокус мивчицата Simple Smile, но панелите отзад, панелите.... голяма красота!

Кухня с хубави панели като ламперия гледахме скоро в сайта на българските Don't DIY, ако се сещате, ама не беше скрита кухня, по-друга е идеята там.

# 156
  • София
Да,да,да! Barbabeau и  Rozamunda,много ви благодаря!
Черпя  cook cheers - обяд наближава  Wink

# 157
  • Варна
Може ли аз да кажа за фотографа без да съм виждала снимките. Така ми напира отвътре  и не искам да го потискам ...
Фотографът от списанието е като някои колежки от темата. Не се бутайте, моля! Mr. Green
Не е вярно! Не се вижда нито едно отражение. Колежките ги познавам вече по я маникюра, я бельото, перчема, фустата в отразяващите повърхности от интериорите им...
... бе що така партизанската, само вий се разбрахте  Crossing Arms 

# 158
... бе що така партизанската, само вий се разбрахте  Crossing Arms 
И ти ли си прегледа фликъра за неприлични отражения?  Laughing

# 159
  • вятърничава
Ако е с огледална повърхност и се пробваш да я снимаш гола до кръста се зачита, защо да не се зачита... Mr. Green

Даже може да сложиш запарка с чай
, за да е по достоверно, трохи и гълъби около чайника (варненки да заменят гълъбите с гларуси). Не искам да издавам всички тайни на занаята. Сложи и нахапана бисквитка, ама не от тия на промоция, нещо по-джиджи биджи. Сега не ми идват други идеи, съжалявам.

Ваяна аз съм пас.

Лако да не стане битов инцидент в името на интериорния дизайн и фотографията Joy

# 160
  • софия
Споко, г-це, и аз така, ама се хилосвам барабар Петко с мъжете  Laughing
Инак ще изглеждам проста  Naughty Mr. Green
Не мога сега гола, болна съм и ще простина хептен. Друго ще мисля  Joy

# 161
  • Варна
... бе що така партизанската, само вий се разбрахте  Crossing Arms  
И ти ли си прегледа фликъра за неприлични отражения?  Laughing
хаха, не, там ли трябва да гледам  Laughing
Продължавам да не вдявам, това ще е някакъв хумор, дето мойте неврони не го улавят ...

П.П. айде че пролет ще е само днес, отивам за зюмбюли , ама къде ще ги боцкам, като и чайник нямам, пък свещника ми с дупките е зает

# 162
  • На брега
Отиде коня у ряката, дето се вика! Хумор е разбира се и няма да си простя, ако някой се върже или засегне.
Аз ходих да си прибера поръчаното стъкло за камината. Синоптиците обещаха да има зима още веднъж тази година във Варна. Консултанта втори ден се радва на печката ми (както и да звучи това)... много качествени били. Производство на Горна Оряховица са. Ако на някой му предстои покупката на камина или печка, препоръчвам ги.

# 163
Купих си и аз списанието ... От всички показани къщи, на Съпружкови е най-хубава. Ама фотографа ...айде няма да кажа, че сигурно някой чете от издателството, но ..абе няма, няма .

Съпружка, като гледам сега прозореца ти (в списанието)над масата за хранене -от какъв плат са завесите? Белите? ..

Г-це, пердето е от Икеа, купено готово, не е плат, довечера ще погледна, ако пише състав, че така не помня.  Embarassed

# 164
Не мога да повярвам, че още се продава "Раховец 02"! Сега кажете откъде да се купи и "Перла 04", слагаме ги до зиданата мивка на Богинята и може да си рекламира апартаментчето като машина на времето. Hug (така е измислен винтиджът)

Общи условия

Активация на акаунт