Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз пък този уикенд мернах в магазин " Бриколаж " в Рингмол печки " Чудо " за 66 лв. или 99 лв. / не се загледах / и също бях искренно учудена  Grinning

# 166
  • софия
Един троен чушкопек на плота би вдигнал цената поне до 55 на вечер. Ако метне и зелена ледека да освежи синьото...

# 167
  • София
И телевизор "Опера", ако намери отнякъде...айде, стана 57 лв. нощувката  Laughing

# 168
  • вятърничава
Още вчера исках да предложа на Богиня да обзаведе апартаментчето ретро и да го рекламира като "Ретро Варна"!

# 169
  • Перник
... Консултанта втори ден се радва на печката ми (както и да звучи това)... много качествени били. Производство на Горна Оряховица са. Ако на някой му предстои покупката на камина или печка, препоръчвам ги.

Погледнах набързо. Не изглеждат зле, а пък ако имаха и цени в сайта, щяха да са супер. Някои от камините подозрително ми напомнят на нашата, но са с по-добър дизайн. Все пак нашата е от 2008 г. Довечера ще проверя кой е производителят и ако е същият, наистина са много качествени. Ще ги имам предвид и за новата къща. Благодаря, NovaTema.

# 170
И телевизор "Опера", ако намери отнякъде...айде, стана 57 лв. нощувката  Laughing

Дами, вие в друга посока тръгнахте. Тя Богиня каза, че иска нещо в скандинавски стил. Та, в тази връзка според мен (ако има значение мнението ми), за кухнята да се подмени мивката, горните шкафове да се махнат. Някакви рафтове и долни шкафчета ще са достатъчни. Пералнята ако може да се вмести в наличния долап, или пък в гардеробното помещение. А за спалнята...много е малка (така ми се вижда), та някакъв гардероб. Нужен е. Ако се запази наличното, завеса да се скрият нещата там. Обаче подозирам, че Богиня силно ще ме изненада, а и не само мен.

# 171
Във Варна имате голям магазин за такива печки и камини някъде до Метро. В София незнам.

# 172
Във Варна имате голям магазин за такива печки и камини някъде до Метро. В София незнам.
[/quote

За София има магазин за камини в с. Бусманци, на цени доста по-прилични от останалите магазини.

# 173
  • София
И телевизор "Опера", ако намери отнякъде...айде, стана 57 лв. нощувката  Laughing

Дами, вие в друга посока тръгнахте. Тя Богиня каза, че иска нещо в скандинавски стил.

Посоката към шегата никога не е била погрешна в тази тема. Мисля, че в действителност, разбрахме какво иска Боги, просто си се смеем   Peace

# 174
Идея за кухненската хартия, която много си харесах и смятам да реализирам.

Всъщност, може да не е нова за вас, но аз лично страшно я харесах - идеята де Simple Smile

Да знаете проверена фирма, с човешка цена за направа на зидана стълба ли се казва, дървена ли, просто да не е ветрило дървено желязна, а по масивна, като:

или такава стълба (абстрахирайте се от другите неща Simple Smile 7-ма 8ма снимка се пада някъде но не мога точно нея да хвана с линк. Дано съм се обяснила правилно Simple Smile
Като пусна търсене в гугъл, масово излизат афифните стълби, завъртяните като S с ветрилни въздушни стъпала. И сегашната ни е такава, но искам да разбера, колко струва истинска стълба, а не това подобие на стълба. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 18:19 от сапьорка

# 175
  • На брега

Погледнах набързо. Не изглеждат зле, а пък ако имаха и цени в сайта, щяха да са супер. Някои от камините подозрително ми напомнят на нашата, но са с по-добър дизайн. Все пак нашата е от 2008 г. Довечера ще проверя кой е производителят и ако е същият, наистина са много качествени. Ще ги имам предвид и за новата къща. Благодаря, NovaTema.
Моята е по-стара. От свекърва ми е. ММ е бил ученик, като са я купували.
Скрит текст:
Изключително дебела ламарина, чугун и шамот. Консултанта каза, че "това няма прегаряне". 4 хамала я носеха. Всеки детайл е пипнат. Има месингови дръжки и детайли в изключително здрави панти. Колкото хора с печки влязат у нас, клякат да я разглеждат и цъкат. Магазинера каза, че са ги правели за износ и те са се чудели как да ги продават тук, че били много скъпи и трудни за намиране. Много лесно се пали и бързо затопля. Цяла нощ държи акумулираната температура, а ако е заредена добре, сутрин има дебел пласт въглени и само дозареждам. На няколко дни може да се чисти, ако поддържаш висока Т при студено време. Когато е по-топло слагам малко дърва, защото става много топло и сутрин трябва да правя разпалки. На нашата монтирахме въздуховоди и турбина и с нея топлим всички стаи. Мисля, че КПД-то и е голямо за нашата площ  (около 70 м2 е етажа) и би ми свършила работа по-малка. Това е заради температурата, която трябва да се развие за да се включи турбината на въздуховода... Много топло ми става в основното помещение. Стъклото, което сменях е оригиналното. Дори не е термо или керамично стъкло, а някакво обикновено закалено. В някакъв момент Дипломат започнали да слагат техни табели на тези печки, но сега завода отново си възвръщал собствеността ми сподели консултанта.
Вие ще ахкате и цъкате после, когато Боги пусне снимките. Ще искате да го наемете, ама нямааа.. Няма да ви пусне. Ще го отдава само на канадци от Титина и японци от Самурайка.

# 176

Дами, вие в друга посока тръгнахте. Тя Богиня каза, че иска нещо в скандинавски стил.

Посоката към шегата никога не е била погрешна в тази тема. Мисля, че в действителност, разбрахме какво иска Боги, просто си се смеем   Peace

Аз лично много се радвам на шегичките. И за това съм тук. Смях, смях но се раждат и хубави идеи. Моето мнение е доста консервативно, но така го виждам този апартамент. А като дойде времето на моята презентация ще чакам...смях голям.  Grinning

# 177
  • Варна
Шегаджийки Laughing

Барб, коя е печка Раховец? Това ли? http://www.st-bg.com/bg/household_listing/i109/Готварски-печки.html
Баба ми имаше подобна. Много се разчувствах, като го видях.
И телевизор "Опера", ако намери отнякъде...айде, стана 57 лв. нощувката  Laughing

Дами, вие в друга посока тръгнахте. Тя Богиня каза, че иска нещо в скандинавски стил. Та, в тази връзка според мен (ако има значение мнението ми), за кухнята да се подмени мивката, горните шкафове да се махнат. Някакви рафтове и долни шкафчета ще са достатъчни. Пералнята ако може да се вмести в наличния долап, или пък в гардеробното помещение. А за спалнята...много е малка (така ми се вижда), та някакъв гардероб. Нужен е. Ако се запази наличното, завеса да се скрият нещата там. Обаче подозирам, че Богиня силно ще ме изненада, а и не само мен.
Никъде няма да местя пералнята. Чак толкова усилия за една нощувка, моя ви се. Гардероб в спалнята си има. А и гардеробното е през една врата.

# 178
Богиня, може би защото все го мисля къде да я сложа пералнята при моя случай, та си помислих за този вариант.

# 179
  • Варна
Ехопепи, всеки си мисли според собствените нужди Peace Но това все пак не е за постоянно обитаване. В другия апартамент, който даваме под наем - пералнята изобщо не е ползвана. Май и миялната. Затова си мисля, че в този няма да слагам. И без това кухнята е малка.

Общи условия

Активация на акаунт