Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Аз кандидатствам за последната страница, с някоя и друга манджа - аматьорска де  Joy

п.с Цонна ме подсети да видя какво се случва с мойте луковици в стъкленици, дето съм ги скрила в гардероба на горния етаж Simple SmileSimple SmileSimple Smile и то в дъното... Оня ден мъж ми вадил нещо и ме пита кво дрънка в гардероба, но не се задълбочил и аз си замълчах... рекох, че му се е счуло Simple Smile

# 271
Аз кандидатствам за последната страница, с някоя и друга манджа - аматьорска де  Joy

На последната страница обикновено има голи мадами. Кандидатки за там ....?

# 272
  • Варна
Виолетоооооо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Май всички можем да я списваме тази  рубрика с редки изключения.
Аз си заплювам колонката, обградена със златничко.

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 23:10 от Приятно ми е - Богиня!

# 273
Голи мадами отразени в огледална повърхност. Аз давам път на младите. Mr. Green

# 274
  • софия
Аз какво ще правя  Crossing Arms

# 275
  • София
Аз утре ще си садя зюмбюлите и ще гледам снежния ужас навън.  Cry

# 276
Аааа не, голите мадами на последните страници са в жълтините. Това ще да бъде класно, никви такива. Най-много някоя и друга приглушена еротична линия в отражение (по Цонна Simple Smile), но никви голи мацки. Не се връзва с тематиката Naughty. Под нивото на темата е. тц Simple Smile
Но пък ако има много желаещи, това вече е друга тема, но и за друго списание  Wink, няма лошо, щом пък има търсене Simple Smile

Шшшшшш, виждаш ли, докато да се огледаш, и "топлите" позиции се заели Simple Smile

# 277
Обзор на свещници. Mr. Green

# 278
  • София
Бъдете разкрепостени, скъпи интериорки Hug скромността не е помогнала на никого Wink

# 279
Аз ще списвам за рубриката градинарство- как да завъдим декоративен чесън, как да се сдобием с лалета и зюмбюли през зимата, три стъпки за начинаещи да уморят цветя за два месеца, секуленти с мъх-наръчник за напреднали градинари. Ще пиша и хороскопа.  Всичко това подписано с псевдонима "Виолета"
Виолетта, онзи ден видях от твойте лалета...има ги в момента навсякъде. така че поръчвай.

# 280
 мен може да сложите на последната страница, но замъглено, ако няма такъв ефект на фотошопа, не се кодете аз пуша и ще си го направя. Предупреждавам, че трябва да сте много, много добри и щедри с ефектите.

# 281
  • Варна
Шшшшш освен за свещниците.може да помислиш за електронен вариант, Ваяна ще уреди артията, мисля и добър критик ще е  Grinning
Богиньо ти си и по божествените маси, може и сватбени интериори, изкуствовед Барб, също раздел ламБи...

# 282
  • София
На шега, на майтап, но може да си получи много добър продукт от сборни идеи. Сериозно. Колективният ум е велика сила!

# 283
аз имам кой да го "нареди" предпечатно Grinning

и минавам набързо да питам какво мислите за вградени в тавана LED панели с размери 1200х300mm - тва за коридора ?

# 284
  • Варна
аз имам кой да го "нареди" предпечатно Grinning

и минавам набързо да питам какво мислите за вградени в тавана LED панели с размери 1200х300mm - тва за коридора ?
Харесвам Grinning И опънати тавани също.

Общи условия

Активация на акаунт