Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Г-це, нямате ли нови постановки, липсват ми вече вашите снимки.  Crazy
..чакай да си купя зеленото, и да дойде новата снежна буря и минус ..няколко си  Laughing
Боги, то не пита като дойде ...дето те хване припадъка, там падаш  Joy
Г-це може би от това, че сме в един град успяваш да предаваш мисли! Вчера бях почти постнала една спалня със завивка с това дълбоко, прекрасно deep purple! Най-скъпият кралски цвят. Но се отплеснах на работа, ще си потърся линка.
п.п
Ей я на, само една дзилена ваза и трябва
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 21:23 от Doris

# 256
Намирам за очарователно, когато изтънчените дами с възвишени души и тънък вкус е умеят навреме да премълчат. Особено, когато ситуацията е финиширала.

Туй много хубаво, мъ ни сми от тях, как`Сийке  Joy
Но обещаваме да работим над себе си! Най-късно до другата тема ще станем изтънчени Wink

# 257
  • София
Г-це, нямате ли нови постановки, липсват ми вече вашите снимки.  Crazy
..чакай да си купя зеленото, и да дойде новата снежна буря и минус ..няколко си  Laughing
Боги, то не пита като дойде ...дето те хване припадъка, там падаш  Joy
Г-це може би от това, че сме в един град успяваш да предаваш мисли! Вчера бях почти постнала една спалня със завивка с това дълбоко, прекрасно deep purple! Най-скъпият кралски цвят. Но се отплеснах на работа, ще си потърся линка.
п.п
Ей я на, само една дзилена ваза и трябва
Скрит текст:

Ехаааа, точно такъв цвят кувертюра имам!!! С други фигурки, много е красива
 bouquet
!!!

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 22:03 от Vayana

# 258
  • Варна
Еее, това е много красива наметка за спалня  Simple Smile
Аз сега се сетих, защо така от раз ми хвана окото пантонския гардероб със саксията ... Laughing
Скрит текст:

# 259
  • София
Г-це, ти си изплела одеялото  Wink

# 260
  • Варна
Г-це, ти си изплела одеялото  Wink
Да! За Коледа. Но тая снимка съм ви я показвала преди, там е още недовършено...
...исках да кажа, че и ний спим на кралско лилаво, нищо че сме аквариумни риби  Laughing

# 261
  • София
Твоите  представи за големина на апартамент нещо са погрешни. Wink нашият е май по-малък, но не го наричам аквариум.  Simple Smile

# 262
  • Варна
Твоите  представи за големина на апартамент нещо са погрешни. Wink нашият е май по-малък, но не го наричам аквариум.  Simple Smile
Тя, да го види Титина, ще видиш ти , сигурно гаражите им са толкоз големи, колкото нашия хабитат  Laughing
Отивам да сънувам в зелено .

# 263
  • софия
Да покажеш зеленийката!

В древен Рим ме впечатли мен тази комбинация  Simple Smile

# 264
  • Варна
Покрай списанието се замислих дълбоко, май имаме човешки ресурс да издадем собствено такова! Имаме си концепция, фотограф, графични дизайнери, може и рубрики да завъдим, външнотърговски клон...
Аз ще водя счетоводството Mr. Green

# 265
  • София
Аз съм ЗА!!!!  Имам връзки с издател и печатница  Wink

# 266
Покрай списанието се замислих дълбоко, май имаме човешки ресурс да издадем собствено такова! Имаме си концепция, фотограф, графични дизайнери, може и рубрики да завъдим, външнотърговски клон...
Аз ще водя счетоводството Mr. Green
много добра идея, но име ще трябва да мислим Rolling Eyes

# 267
 Crossing Arms АМАТЬОРКИ  Crossing Arms

hahaha hahaha hahaha

# 268
  • Варна
Кой аматьорки?

# 269
Аз ще списвам за рубриката градинарство- как да завъдим декоративен чесън, как да се сдобием с лалета и зюмбюли през зимата, три стъпки за начинаещи да уморят цветя за два месеца, секуленти с мъх-наръчник за напреднали градинари. Ще пиша и хороскопа.  Всичко това подписано с псевдонима "Виолета"

Общи условия

Активация на акаунт