Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 65 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз ги имам тези закачалки за панталони, те са с мека платнена лента отвътре. newsm78 newsm78 newsm78 Кое е вандалското?

# 241
Аз ги имам тези закачалки за панталони, те са с мека платнена лента отвътре. newsm78 newsm78 newsm78 Кое е вандалското?
и аз ги имам и си ги ползвам за дрехи, но кожата на ботуша се пречупва, горе ще остане ръбче, а пречупен ботуш не е ботуш вече. За платняни и изкуствени ще е ок предполагам.

# 242
so what? и аз не обичам такива окачвания.
Каквито и уплътнения да има, то притиска. Най-добре в кутия.
В гардеробна трябва някой да прибърсва 30-40 чифта от време на време Wink

# 243
  • Варна
gingerina колко ти е бюджета за масата?

# 244
Doris, Ами зависи, да кажем 1000 лв, но ако ми щукне може и повече да дам.

# 245
...

Интересен под, който аз не бих си причинила Simple Smile
Подобен на този под искам, но с пясък...което най-вероятно няма да ме огрее. Освен мъжа ми да склони само по краищата на помещението. Предстои ми тежка борба, а и той си мисли че съм забравила. Mr. Green
Почти на финалната права сме със смяната на сайдинга, всъщност смениха го и вече го боядисват. дано свършат тази седмица, че катаракът ми е в такъв стрес...стои по съседите и чака майсторите да заминат. Но този път случихме на майстори, толкова прецизни и добри. Та си спечелиха и следващия проект- пребоядисване вътре.

Едно нещо много им харесвам на строителството тук. Усвоили са всеки сантиметър с вградени шкафове. Няма такъв кеф. Та в пространството под стълбището са ми обувките. Кои в кашони, кои на стелажи. За спортни имам др специален гардероб/помещение. Сега като правим планове за апартамента в БГ сме предвидили по същия начин. Гардероби, като нормалните в Бг ме задушават, имам чувство, че ми крадат от въздуха за дишане. Дори и в моето жилище в БГ ги бях изхвърлила и килера, бях превърнала в гардеробно.
gargamela , аз така преди години почистих едно мазе, що съкровища открих. Това лято съм метнала око на баща ми на тавана. А да видим кога ще "почистя" и мазето на къщата в София. всеки път като вляза и има "ох" и "ах"...и предупреждение от страна на съпруга ми , да забравя.

Пеп-си, честит рожден ден, на патерици. Здраве и късмет и много сбъднати мечти  bouquet

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 16:42 от Titina

# 246
Проблемът ми е, че на мъжа ми не му се занимава въобще. И така да си остане няма да му пречи.
Това е проблем на всички ни май. Не се притеснявай. Добре, че сме ние жените да им красим живота на мъжете, не само с нас самите, а и с домовете ни. Някъде бях прочела, че къщата си е къща, докато не влезе жената в нея. Тогава става дом. Така, че хвайщай се сама и организирай нещата, пък съпружието го заставяй да действа. После ще го оцени.  Wink
Знаеш ли какво казват във Варна, като се омъжваш ( в ритуалната зала)....че мъжа трябва да обича и уважава жена си, а тя да създава учт и топлина в дома  Laughing, т.е. ролите са предначертани.  Mr. Green

# 247
gingerina, Преди Нова година, се разхождахме и минахме през Комо и там видях една маса, която доста ми хареса. По-скъпа от бюджета ти, но е подобна според мен на показаните от теб и на живо изглеждаше по-хубаво от снимката. Омаслена е, не е лакирана. Това, което доста ми хареса е, че като е затворена, няма по средата шев, не си личи дори, че е разтегателна. Максимално до 240 см си става. На мен ми пасна тогава на концепцията и дори имаше 20% намаление този ден, но пусто като не знаем кво ще го правим още тоя наш апартамент, та избягваме да правим пазарувки Simple Smile

разтегателната маса

По тия начупени огледала абсурд да ходя  Mr. Green нима не знаете, че всяко счупено огледало носи 7 г нещастна любов??? Представяте ли си, колко любови са прекършени, за да се направи този под  #Crazy
Абсурд, аз не мога да го преживея  Joy

# 248
Купих си го списанието  Grinning Съпружието много симпатични и двамата - подхождат си много, а и жилището им подхожда. Хубавото на тези стари софийски кооперации в центъра е /аз и там съм живяла, кака знае 2 и 200/, че носят много аристократичен дух в себе си и някак си го предават на обстановката вътре - каквото и обзавеждане да сложиш, дори да не е най-удачното, изглежда по-чаровно и артистично, отколкото ако е в някоя стандартна панелка по кварталите. Забележки имам, но ще ги запазя за себе си, защото ще стана най-лошата в тази тема. Направо им се възхищавам за грандиозния ремонт, с който са се заели и докарали до край. Аз веднъж минах през такъв - с подмяна на мазилки, смяна на ВиК и Ел. и след това, като търсих ново жилище, сред основните ми критерии беше да няма много къртене. Единственото по-лошо от старо жилище за ремонт е ново, което е за ремонт - например солидно налепено със здрави цикламени плочки, теракот за баня по стаите и окачени тавани в цветовете на дъгата - хем ти го продават като ремонтирано, хем ще ти се разкаже играта от къртене.
ymemansi, и ти го имай предвид това - ако сега не го приобщите този таван, по-късно никога няма да можеш да излъжеш мъжа си да го направите, като разбере човека, какво значи истински ремонт. Най-малкото със сигурност ще си развалите пренаредения и изциклен паркет, който смятате да оправяте, мебели, стени, целия апартамент потъва в прах и трябва пак ремонт.

# 249
  • Варна
Намирам за очарователно, когато изтънчените дами с възвишени души и тънък вкус е умеят навреме да премълчат. Особено, когато ситуацията е финиширала.

Вдъхновяващо

# 250
  • Варна
Намирам за очарователно, когато изтънчените дами с възвишени души и тънък вкус е умеят навреме да премълчат. Особено, когато ситуацията е финиширала.

Joy
 ...припадък  Sunglasses
П.П. , от един пост на Блу, това е любимата ми дума вече .

И нещо старо -Пантонския цвят за 2014, ама много ми харесва как стои със зелената саксия. И понеже два дни и нощи не спрях да я мисля оная зелена стъкленица, утре отивам ...

# 251
Г-це, нямате ли нови постановки, липсват ми вече вашите снимки.  Crazy

# 252
  • Варна
Г-це, ах, направо в центъра на сърцето ме прободе с тази снимка. Много моя комбинация от цветове.
Не съм лекар, но ще ти препоръчам да внимаваш с припадъците, може да доведат до сериозни увреждания.

# 253
  • Варна
Г-це, нямате ли нови постановки, липсват ми вече вашите снимки.  Crazy
..чакай да си купя зеленото, и да дойде новата снежна буря и минус ..няколко си  Laughing
Боги, то не пита като дойде ...дето те хване припадъка, там падаш  Joy

# 254
  • Варна
Ох, беееееееее,  hahaha Където те хване hahaha.
Аз си чакам зелените стъклени свещници от ХМ. Дано да успеят преди и тях да ги хване припадъка. Мисля да ги включа в масата за Св.Валентин. Май се заформя групова любов. Към шампанското. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт