Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 841
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Мдааа, трябва да си овладея вещоманията  Wink Но как ли  newsm78

# 511
  • Варна
Цитат
Решението е - голяма кухня, много плотове, много шкафове за прибиране и... домашна помощничка Wink
В това отношение съм построила комунизЪма.

"Мечтата" изобщо не желая да я коментирам. Всеки има право на лош вкус.

# 512
 ''Мечтата'' я подминавам, че не съм в настроение.

Влизам с обувки да оставя покупките също, а и събуването не ми е фикс идея, но да не задълбавам.
И при мен уредите са по шкафовете, едно че нямам място, друго че трябва кухнята да е наистина огроман за да поеме естетически толкова неща на показ.  

# 513
  • софия
Ох, показаха по тв разкошна мраморна баня, разкошна! Катрин Деньов била позирала там за Ив Сен Лоран. Къщата е правена 1930 година.

# 514
Я, отворили сте тема за кухните.  Cry
Аз се сдобих с грозен барплот, иначе бях изправена пред угрозата да избирам или миялна, или единствен!!! долен шкаф. Накрая сложих барплота и получих и двете. Грозен е, ама нямах избор.

Когато някой ден си вземем по - голямо жилище, със сигурност няма да подмина факта, че няма как на размер 120х220 да събереш едновременно хладилник, фурна, миялна, мивка и пералня.  ooooh!
Заради тоя факт, и че не съм го избирала аз този аквариум (Г-жице  Mr. Green), съм се сдобила с кафемашина, робот, кана за чай и джунджурии за украса по плота. За съжаление и да искам, няма къде да ги сложа.  #Cussing out

Възхищавам се на многото шкафове на Боги. Mr. Green

# 515
  • Варна
Боже, Боже ...толкова да ми е леко на кухнята, плота, шкафовете и мен самата ... микровълнова/хлебопекарна/сокоизстисквачка/блендер/миксер/втори миксер със стойка и купа/пасатор , ръчна цитрус преса ... всичко замина.

Оставих си само пасатора и каната за гореща вода.Питката за Коледа и НГ месих на ръка, не е никаква хамалогия, каквато съм си мислела, че си спестявам, като си купя машината за хляб ...

А живот и здраве, да се преместим в ХХЛ аквариум, ще се освободя от още неща, искам широки салони , с бели завеси, отворени прозорци, големи балкони и свещници ...Един Сьодерхамн или Сьодерман, насред салона и трикрака табуретка да си тургам чашата и книгата ...

Готвя, понякога по 3 пъти на ден, ползвам я кухнята, но винаги съм предпочитала да заема най-малка част от жилището и да е възможно най-прибрана .

# 516
На моя плот има само кафе машина....като гледам колко неща са изброени за плото, моята кухня взе да ми се вижда тясна.

При нас проект смяна на външна облицовка завърши. Нали казах колко съм доволна от майстора си, златни ръце и толкова съвестен. Ето и снимки:
Сега остава слагането на камъни пред спалнята, че като валивсичката пръст отива на стените

# 517
  • София
Г-це , мисля, че само на шкафовете им е леко  Wink
Тези торти, дето писа, че правиш едва ли ще ги сътвориш с един гол пасатор  Wink И с  една кана за гореща вода  Wink Досега не знаех, че това са основни домакински уреди Joy
Няма да се сърдиш, ама не се въздържах  Hug

# 518
Titina, имате прекрасна къща! Само с една снимка ли ще ни споделиш?

Ето я и моята нова мечта  Heart Eyes

# 519
  • Варна
Титина, много ти е хубава фасадата . Честито .

Ваяна, аз торти правех, по няколко на седмица, но това беше преди години. Затова имах миксер, втори такъв на стойка, джунджурии за украса, изрязване , поставки, шпаклички и куп други .

Сигурно все някой е забелязал в темата колко често ми омръзват вещите, а затрупам ли се с тях, все едно не ми стига въздуха. Много бързо се разделям с предмети, които нямат място вече в живота ми, ако след години реша , че пак ми се занимава да правя торти , пак ще си купя всичкия антураж ...

А тортата, дето я показах - нея я правих със силиконовата бъркалка  bowuu Тя е и последната ми торта.

...ама чакай де, основните дом.уреди са тенджерата/тиган, нож и дъска  Laughing  Другото е глезотийка.

# 520
  • София
Ами значи аз обичам да се глезя, имам много уредчета за дребни процедури, които могат да се направят с друго нещо, но пък важното е че си имам специалното  Joy Нали си признах, че съм вещоманка Wink

# 521
  • София
Titina, и фасадата е хубава, и прозорците!

Blue, и отново е в твоите цветове  Simple Smile Аз пък от този зелен мрамор как бих си направила трапезарна маса, само да ми се удаде случай...

# 522
Мисля, че е малахит.

# 523
  • Варна
Със сигурност е.
И теб те повлече златничкото  Mr. Green Ама как злокобно ви влияя, ей...

Титина, много красива фасада.

# 524
  • София

И малахит да е, и гранит да е, оникс, кварц и т.н.,и друг цвят да е - сега искам такава маса!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт