Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Asuka, ако намериш сподели моля. Аз пък искам да си отпечатам един колаж с черно-бели снимки в  по - голям размер върху плат, обаче досега само размер до 30/50 см. съм попадала.
Ех птица, много си критична. Дай някой по - капиталистически вход и обещавам да се възползвам  Wink.

# 721
  • София
А на мен заради перголите над входа ми "идва" италианско дребно-буржуазно  Joy Joy Joy.

# 722
птица, ще влиза през непарадния  Twisted Evil
Скрит текст:
Така
или така   

# 723
Момичета, пак ще се съветвам с вас  Sunglasses

Препоръчайте ми магазин за пердета и магазин за корнизи. Шивач евентуално. Изобщо, къде има добро разнообразие от платове и да са качествени и добра услуга в София. Да не е интернет магазин, искам да ги видя и да ги пипна.

# 724
 lorenca този втория не е ли само за Дядо Коледа а?

# 725
pep_si, ще имаш нужда и от стареца Wink  Върху канава не искаш ли отпечатък на снимките  Thinking?
В нета има разни, които печатат върху плат, въпросът е цената и дали изпълняват индивидуална поръчка.  http://pechatpamuk.com/   http://factor.bg/epson_SureColor-F.php

# 726
  • София
shinebox, аз харесвам Домко. Имат хиляди платове, работят сравнително евтино и дори ми напаснаха райетата на "шайбите".
Едниният корниз също ми е оттам.

# 727
Имаме няколко жилища на последен етаж и сме с ясното съзнание, че покривът си е наша грижа... И ти си е наша грижа съм махнала всички антени и кабели от покрива. Миналата година на един от съседите отдолу протече, защото няма кой да чисти снега (сега плащам на човек да ходи да чисти). Иначе съседът имаше различни идеи как да рискувам разни тръби. Попитах го защо чака 3 години да ремонтирам всичко преди да дойде с предложение .... Каза че очаквал да си остъкляване терастата.

Относно покрива, това са шиндъли ( в Бг мисля се нарича бити ни керемиди) гаранция 20+ години, зависи от марката.

Стените(външна облицовка) са етернитови дъски... Преди бяхме с дървени и...имахме карпентър бийнс и къщата (пространството между гипсокартон и облицовка си беше огромен действащ кошер). Боите са на Берн, оказаха се с много добра покривност. Целта е къщата да се затвори за гадта наоколо, а с цвета се опитвам да създам фон за многото зеленина наоколо . Да не кажа и колко мразех тъмно кафевия цвят, който беше преди това. Тя сега, на дневен ред е градината

За принтиране на плат бих пробвала с атилиетара за ситопечат или рекламните агенции

# 728
За печат на единични бройки обикновено най - изгоден е дигиталният печат, обаче пък има ограничения за размера (използва се основно за печат по индивидуален проект в-у тениски и др. изделия). Иначе зная, че ситопечат е вариант, но дори не ми се мисли колко ще струва да се настрои голяма машина за да отпечатат нещо 90/120 см. примерно. Освен да си го нарисувам...

# 729
  • На брега
Пепси, ти не купува ли наскоро принтове от студиото за ситопечат, за което Барба даде информация преди около месец. Те организират курсове, печатят върху тениски и канава, работят с малки бройки... При тях не става ли? Иначе, да, подкрепям- нарисувай го, нарисувай го сама Peace!

# 730
Ако беше на картон, нямаше да имам  колебания, обаче с платно нямам никакъв опит. А ми трябва за лице на едно акустично пано за прословутата ни и супер бавно напредваща музикална стая.

# 731
Показвам ви и малко снимки, че да не каже някой, че си измислям: https://m.flickr.com/#/photos/129857414@N05/23895847734/
Шарки, ма как ти хрумна да сравниш Витра с Олимпия😂😂😂
Но все пак ме надъхахте поне да се пробвам! Ще ви държа в течение!

# 732
Явно е използвана недоизсъхнала дървесина, за мен това е обяснението. А защо не си подготвя добре материалите майсторът е ясно - бърза да вземе поръчките и парите.
Не можеш ли да обърнеш плота! Ако не е много надупчен или нарязан отдолу?

# 733
  • Варна
Има ли, разбира се, че трябва да пробваш да ти смени масата и то за негова сметка. Да кажем изложил се е сега, но професионализмът ще проличи по това дали и как ще си оправи грешката.  Peace

# 734
  • София
Показвам ви и малко снимки, че да не каже някой, че си измислям: https://m.flickr.com/#/photos/129857414@N05/23895847734/
Шарки, ма как ти хрумна да сравниш Витра с Олимпия😂😂😂
Но все пак ме надъхахте поне да се пробвам! Ще ви държа в течение!
А де newsm78 newsm78 newsm78, вероятно по (бойна) инерция. Няма да се предаваш преди да си пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт