Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • На брега
Я кажете сега за моите Тофтчета. Искам да ги сложа едно под друго на една тясна стена, тъмната. На каква височина трябва да са, едното със сигурност ще отиде над очите.
Има полети доВенеция по 15€ от Скопие. Идвам и аз на Бураното, че и на Мураното също Simple Smile
Нали знаеш Пентакса колко още по-шарено снима Simple Smile

Аз съм запазила това. Асос също има 3 картини една над друга върху тухлена стена. Погледни албума.

# 376
  • софия
Тофт, Сам Тофт  Joy Joy

# 377
Блу, страхотно! Много ми харесва всичко, наистина е за списание, чудесно сте се справили! Стаята на тийна не е декорирана и напълнена с вещи, затова изглежда недовършена. Той ще си я аранжира, идеална е!

# 378
  • София
Аз съм запазила това. Асос също има 3 картини една над друга върху тухлена стена. Погледни албума.
Пазибоже, махнах ги тези трите.
Но все едно, аз не съм критерий, защото ги равнявах с огледалото. Което може би не е чак толкова лошо.
Оф, запис да не забравя Mr. Green

# 379
Добрата стара соц секция:

# 380
Блу, все се каня да го напиша.

В коридора ти, с черно-белите плочки, с червенкото, с това безкрайно зелено, с многото огледала, се чувствам като омагьосана, като малко момиченце, като Алиса, и очаквам да се случват чудеса, да изскачат малки и големи изненади. Чуд-но!

И изобщо цветните петна са толкова мои.

Благодаря за споделеното.

Аз също наддавах за скрина, само че за другия, тъмния, но ми се стори, че едни и същи никнейми, т.е. поставени лица, го правят, та се отказах при достигането на една определена сума. Сега се чудя да съжалявам ли.

Би ли споделила дали диванът е удобен? Изобщо повече думи за него.

Аз също се чудя за цветовете на стаите и се лутам от една година между това синьо, както вие тук го наричате  хагско и нещо между пурпурно индигово, сливово, патладжанено, и аз не знам какво и как се казва изобщо цветът. Гледам патладжани, сливи, смокини, грозде и съм влюбена в комбинациите между синьо,зелено и лилаво.

Да не говорим, че преди това бях на съвсем друга вълна, бялото от Скандинавия. Сега ме е страх да не си променя мнението, докато дойде време за боята. Имам стабилна концепция. Засега  Laughing

Въпросът ми е дали за неголеми стаи тъмните цветове са удачни. В другата тема Нивиана ми отдели доста внимание и ме убеди, че няма проблем, че даже тъмните стени се отдръпвали и давали илюзия за простор. Или нещо подобно беше.

Момичета, страхотни сте! Това е любимата ми тема. Колко красота има тук!

# 381
Има полети доВенеция по 15€ от Скопие
Имаше преди за толкова и от София. Преди 3-4 години ходихме точно за около трийсетина лева посоката.
Блу, от къде взе первазите?
Ей такъв цвят като тийн стаята исках и аз за момчешката ми, а излезе синьооо, бебешко синьо. Днес ще го доомацаме, че поне да си знам със сигурност кой се е изакал там

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 07:35 от карамелена

# 382
  • Варна
Г-це хич не ти трябва да ходиш до Бурано, можеш да направиш подобни снимки в Максуда, ще се получат култови постери Mr. Green
Варненки знаят за какво говоря.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 09:31 от Doris

# 383
Ееее, най-после някой направи толкова харесваното в темата синьо!
Блу, прекрасно синьо Heart Eyes

влюбена в комбинациите между синьо,зелено и лилаво.
И аз така Simple Smile
Не се отказвай Peace

Ехопепи, на мен черното много ми харесва на картинка, но ме е страх да си го причиня Laughing
Ама кой знае, някой ден....

Няколко необичайни цветни комбинации, и обяснения защо въпреки това работят добре.

# 384
Блу, наистина изглежда страхотно.
И аз да се включа към въпросите (и леко да ги обощя):
1. Може ли да споделиш RAL кодът на сините стени в спалнята?
2. Первазите в спалнята по тавана от къде са, гипсови ли са или дърво/стиропор?
3. На мен ми хареса подът в стаята на малката дама - естествен паркет ли е и ако да - какъв?

# 385
Благодаря ви отново за хубавите думи. Радвам се, че ви харесва много ми е приятно!
Но да знаете, че и ние сушим чорапи върху парното   Laughing
Реших да отговоря на всеки въпрос на лични, за да не задръствам темата. Хубава седмица!

# 386
  • София
Снощи мернах през телефона снимките на Blue, впечатлиха ме, но сега на голям екран - всичко е зашеметяващо! Много индивидуално и запомнящо се! Умела комбинация на цветове и красива интериорна подредба.
Браво, Blue!

# 387
  • Варна
Аз исках навремето вместо 12-те ми женки, да имам там огромен постер на Джеймс Хетфийлд. Ама не намерих.

Да, да, да за Хейтфилд!

Уф явно съм стара вече, ама какви банди имаше по наше време Joy

# 388
  • софия
Скрит текст:
Така бива ли? Касата е 208см.

# 389
Шът-че, защо не ги сложиш в рамки без гръб, като на пуснатите по - горе? Мен добре ми се вижда.

Аз имам въпрос към принтиращите постери от нета. Как да разбера коя е максималната големи, която мога да изкарам от свалено от нета изображение, преди да стане на пиксели? Помощ!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт