Кюретаж и забременяване след това - тема 62

• 32 363
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Кои изследвания трябва да се направят при проблеми със забременяването?
Хормонален пътеводител

www.puls.bg/health/pregnancy/news_15740.html

# 676
Ето такива случаи като lil.vasileva ни дават кураж да се борим и ние, до заветната цел.........
Момичета днес в Пловдив едни домашно правени сладки- валентинки купих за милото, малко да го поглезя за предстоящия празник.
Да ви дам отчет и аз, значи след като във вторник на теста за овулация имах бледа 2-ра чертичка, в сряда си беше вече може да се каже тествата по тъмна и от контролната, в четвъртък пак имах втора бледа черта и днес вече си беше абсолютно отрицателен теста. От сряда насам започнахме маратона, мисля и днес мисля последно и ще видим дали се е получило.
Незнам дали е реална овулация, но поне засякох нещо с тестовете, което за мен пак е прогрес..."Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 677
Чудесно, звучи като да сте нацелили точно овулацията - успех!   Hug

Нали не ставаш веднага след контакта...

# 678
Привет, дружина  Hug
Нали преди няколко дни си говорехме за честото ходене на видеозон.  Simple Smile
Е, аз не удържах и днес си купих една дозичка спокойствие  Blush
Бебчо е пораснал, отговаря си точно на седмиците, и сърцето тупка, тупка  Heart Eyes
Сега, си чакам следващия преглед при моя док, след 12 дни. Ще дишам по-спокойно, и най-вече се успокоих, че липсата на бременни симптоми, не е задължително да означава нещо лошо.  Peace

# 679
Супер Поли, вече в коя седмица стана.........това по-често ходене наистина си е успокоение-----

# 680
Ехеее.... бравооо!   Hug
Честито сърчице, Поли!   bouquet

Много се радвам за теб, мила!  Hug
Успокой се - не на всяка бременна жена й се повръща...   Mr. Green

Важното е да нямаш кървене и контракции....   Hug

# 681
Сиси, утре навършвам 8 пълни седмици, от неделя подкарвам 9-та.  Hug
Тракия, мерси, миличка,  bouquet
Лесната уморяемост не я броя за симптом  Simple Smile
Имах си само едни силиконови гърди, ама за кратко, и те изчезнаха.  ooooh!
И се върнах към реалната действителност  Grinning

# 682
Офф.... да.... Още в осем вечерта ти се спи и две не виждаш.... А колко си скапана.... Но пък си заслужава!...   Hug

http://kenguru.bg/%D0%91%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0% … rMpWLQtiLcZmzYJe-

БРЕМЕННОСТ СЛЕД АБОРТ

# 683
Полинче,прекрасно е че си чула сърчице и всичко е наред.Сега си имаш две сърца.Как да не го обичаш после това малко човече,та то ще е наистина част от теб!Направо се вълнувам с теб Hug Heart Eyes

Лил,лека бременност и на теб и благодарим че пишеш да ни вдъхнеш надежда и ти Heart Eyes

Тракия,супер си мила!Така бързо реагираш на всяко запитване Hug Ами яйца си хапвам,но риба не.Консултирала съм се с диетолаг, с моята лична  лекарка пускахме пълни изследвания,а и с АГ-то го обсъдихме моето вегетарианство.Вземах добавки и сега са ми всички показатели в норма.Само желязото ми беше леко ниско,ама то има много жени дето не са вегетарианки и пак имат дефицит.
Май ще взема поне да се пробвам малко риба да прибавя.Иначе ядки и бобови култури много си обичам.Абе хем знам,че не изгубих бебчо заради това,ама и така имам притеснения за следващата бременност.Даже бабата на ММ като изгубихме плода и ми вика,че 'щото не съм ядяла месо.Не и се обидих,нали ги знаете старите хора,че не ги разбират тези неща и са старомодни.Ама си поплаках доста тогава Sad

Сиси,а дано дабре да си вдигала краката и да се е получило. Ние днес и утре действаме. И неделя за по-сигурно Wink

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 01:34 от zorni4k@

# 684
Да имаш две сърца  Heart Eyes

Да се включва в дискусиите от последните страници. За вегетарианството - близка приятелка износи прекрасен юнак, вегетарианствайки. Лекарите й изписаха само добавки. Момченцето вече е на 2 и 3 месеца, бонбон  Heart Eyes То не вегетарианства, де. Но идеята ми беше, че нямаше проблеми тя.

За плувците  Mr. Green Като забременях, не лежах изобщо  Laughing Ходеше ми се по малка нужда, та две не виждах. Даже се изненадах на двете чертички. И овулация не бях следила, нищичко. Следващият път ще следя, де.

И последно...днес одъртявам с година. Вече са 26. Пожелавам си здраве и догодина 27-мият да го посрещна с детенце  Heart Eyes

# 685
Аз забременях точно на третия месец след спонтанния аборт, бременността беше безпроблемна. В Австрия съм и тук се смята, че първият цикъл е достатъчен показател за това, че организмът е готов за следваща бременност.

# 686
Лапароскопията мина чудесно и вече киста няма.Обаче ми сложиха катетър един във влагалището и имам един тънък маркуч от лявата част ниско в корема ми.Имам болки и чакам визитация.Някога имали ли сте такова нещо на корема и боли ли като се маха?

# 687
Добро утро, момичета!  Hug

Бързо възстановяване, Бейби.ст!   Hug

Блякисбак, честит рожден ден!  bouquet
На прекрасна възраст си!  Hug
Да сбъднеш всичките си мечти - имаш време, хормони и яйцеклетки поне за три деца в близкото десетилетие!  Hug   Hug   Hug

Зори, ще ти се караме, за дето пишеш по нощите, а не омайваш твоя мъж.... хехе....  Mr. Green

Леони, да, тук лекарите се презастраховат с по-дълго изчакване, защото не им се занимава с ново абразио, близко във времето до предходното.

Приятна събота, момичета...  Hug

# 688
  • София
Baby.st.ss,радвам се че всичко е наред Hug И болките ти бързо да минават!
polin4eto, чудесно,чудесно!Няма по прекрасен звук от сърчицето на бебенцето!
blackisback,жива и здрава да си!
 За вегетарианството,аз също почти не ям месо,от време на време пиле и риба и то малко се насилвам.Просто не ми е вкусно.Никога не съм имала проблем с хемоглобина.
 Иначе имам сега един режим за здравословно хранене,ама с работния ми график е много трудно съчетаем,така че го спазвам наполовина.

Вчера покрай витамин Д-ти,което трябва да пия си взех Омега 3 + Витамин Е на Doppel Herz.Уж Омегите били полезни за тъканите,а аз нали лигавица искам.

# 689
Здравейте и от мен, благодаря Trakiq-Bg за подкрепата и поканата при вас , като се надявм всички да сме за кратко тук и много да сме полезни една на друга !
Накратко за мен - на 36 г от Варна , но последните 3 години се рзкъсвам между Варна и Пловдив , където вече ми е работата и новия дом Simple Smile Преди 2 години в клиника Селена ми правиха лапароскопия при, която се наложи да се отстранят и двете тръби и вече бе ясно, че нямам никакъв шанс за нормално забременяване/ не че преди се получаваше/ Кандидатствах към фонда и 2014 окромври ми бе първият опит .... списък с изледвания , вземане на кръв на 2 дена и прегледи / по 3-4 мин и 50 лв изхвърчат/ близо 2000-2500 лв и резултат - уринарен тест - отризателен, кръвен - 0,15 .... отговор на доки - Ами , случва се, не знам защо, всичко беше наред, но .... Ще пробваме пак !
Изчакахме година и края на миналата година минахме през същата процедура , с разлика в хапчетата и инжекциите , което ми се отрази по следния начин - никакви подувания/ както предният път бях като напомпана/ нямах промяна в настроенията / ревях от най-малкото/ нищо и в гърдите  , но при уринарен тест - 2 ра мнооого бледа чертичка, кръвен - 75.8 .... БРЕМЕННА съм, но радостта трае само 2 дена до следващия кръвен, 70.5 и паниката почна .... Да, първо успокоение тестовете бяха ж 2 различни лаборатории , на следващия ден го повторих 55.0 ... и доки заключи - Спирай лекарствата, не се развиват както трябва или имплантацията не се е получила както трябва Въпреки 300 лв които ми поискаха за "скречинг" мисля бе процедурата, тъй като бях със замръзени ембриони ...
Та сега съм решила понеделник да пусна още един тест , да взема всички изледвания които са ме карали да правя и да седмен пак с доки да видим какво, защо и как .........
Радвам се, че мога да бъда част от Вас и да споделя всичко това !!!
Благодаря Ви !

Общи условия

Активация на акаунт