Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 585
  • 700
  •   1
Отговори
# 270
По принцип този скрининг беше препоръчан от лабораторията за по-голяма точност.Докторът направи същите измервания,както преди две седмици,но този път апаратът изчисли че съм в 14 седмица.Размерите на главата,бедрената кост,между очното разстояние и т.н. се вземат при всеки скрининг,на тях се базират част от резултатите.По време на прегледа,докторът ми каза,че всичко си е наред и бебока се развива нормално,но накрая апарата изчисли по-малка седмица.

# 271
Аз пък от 2 дни съм с много болно гърло и ми изписаха спрей и пастили за смучене, но това, което исках да споделя е, че ЖП-то ми много горещо ми препоръча Biozin Mama - по една таблетка сутрин преди хранене. Каза че е много хубав имуностимулант, който е подходящо да се пие точно през зимно-пролетните месеци, когато има всякакви вируси. Каза, че всички бъдещи майки, на които го препоръчала, били много доволни и не се разболявали Simple Smile

# 272
Мен също ме боля гърлото тази седмица, изписаха ми спрей за гърло Biozin i Herbitussin пастили. Помогнаха ми много и двете, сега се чувствам  добре Grinning Grinning Grinning Grinning

# 273
По принцип този скрининг беше препоръчан от лабораторията за по-голяма точност.Докторът направи същите измервания,както преди две седмици,но този път апаратът изчисли че съм в 14 седмица.Размерите на главата,бедрената кост,между очното разстояние и т.н. се вземат при всеки скрининг,на тях се базират част от резултатите.По време на прегледа,докторът ми каза,че всичко си е наред и бебока се развива нормално,но накрая апарата изчисли по-малка седмица.

Питах, защото разликите са милиметърчета и понякога може да са от неточно измерване.

# 274
  • морето и сините вълни :)
Биозин мама пия от декември когато се разболях и бях в 8 ма седмица.Личната ми го изписа .Даже като бях болна ми каза да пия сутрин и вечер по едно а като оздравея само по едно.И така те съм го спирала месец и половина вече.Почвай го направо

# 275
Здравейте,
Записвам се да следя темата и аз  Wink Втора бременност ми е - термин 16/07 Simple Smile
Поздрави и лека бременност на всички мами! На болните, бързо оздравяване  Peace

# 276
Аз също съм болно гърло от време на време,радвамсе чесподелихте за подходящото лечение bouquet,но сщо имим и почти всеки ден главоболиенезнам на какво се дължи newsm78
  Иначе и аз усещам движения в корема не мога да кажа че са ритници ,защото са много лекички и се усещат само когато съм отпусната и полегналана диванчето.......
Започнах да разглеждам колички знам,че  е твърде рано ,но вие как мислите дали ще е необходимо да се купува кош за новородено като се имав предвид че ще са юлски бебоци?

# 277
  • в града на атомното слънце :)
ПС.Сори,че съм неандерталец в сайта,но влизам за първи път...таа ако можете да ми кажете,как когато постът ми е адресиран към някого,да добавям името му от акаунта,а да не го пиша:) bouquet Rolling Eyes
Тук няма такава екстра  Laughing.
А,добре,благодаря!
По повод медикаментите,"атомче" ,аз също съм с фракси през ден.За съжаление ми се появяват синки.Мажа се с лиотон 1000, но не бих казала,че е чудодейно.При теб има ли странични ефекти?

И буци и синки има, но мацката, която ми ги бие, намира ново място. И на корема, и на ръцете имам и редувам. Не мажа с нищо. Търпя . Нали е за хубаво .

Последна редакция: нд, 31 яну 2016, 09:35 от атомче

# 278
И аз да се запиша Simple Smile Първа бременност, на 30 години, от Варна, термин 10 юли.
Не усещам движения още.
И аз вече гледам колички, въпреки че има месеци още докато тръгнем да купуваме. Чудя се ако вземем само със седалка, дали няма да пречат коланите... не знам дали могат да се махат.

# 279
  • Враца
Според мен си трябва кош за новородено, какво като са юлски бебета - бебета са. Ако някоя все пак реши да купува само летен кош да гледа да има пълно легнало положение, всичко друго НЕ върши работа при новородено. Дори и за столчетата за кола, които са с адаптери за количките препоръчват да не се използват често, а само за няколко часа - докато пътувате, или пък е заспало в колата и докато се събуди. Wink

# 280
  • Варна
Аз да си призная вече купихме количка. Много се терзах дали не е още рано,но марката и модела количка и столче за кола, бяхме ги избрали категорично и те взеха,че пуснаха промоция -10% на всички свои продукти. Тъй като от десена на количката,който си харесахме имаше 2 бр.налични в страната,а от столчето 1 бр.не мислихме дълго   Grinning Нашата количка е комбинирана и може да се ползва от 0 до 3,4 годинки. Има пълно легнало положение и ни обясниха ,че щом има такова,не е нужно да има кош за новородено. Това четох и в интернет .А и доколкото разбирам този кош се ползва доста кратко време. Аз лично не исках кош! Само забравих да попитам коланите при новородено дали се използват  newsm78 с бъдещата баба имаме спорове относно казуса. Трябва да отида до магазина и да питам.За столчето си взехме от 0-18 кг,което също се ползва до 3,4 гд възраст.
 Доколкото четох в интернет някои майки отхвърлят кошовете,други много държат на тях. Някои са купили и не са ги ползвали изобщо,други пък казват,че са ги ползвали дълго време. Явно е въпрос на личен избор. Аз наистина не исках кош и гледах и за такива колички,но ще поживеем и ще видим  Wink

# 281
А някоя мама чувала ли е нещо за коша за новородено Jane Matrix 2? Гледах го в един магазин и се оказа, че самият кош за новородено става за кола. Може да се ползва както в пълно легнало положение, така и след 6 месеца да се повдигне горната част и да се вози по изправено детето (не помня обаче до колко колиграма беше). Има си и летен кош съответно за след 6 месеца.
Много се чудя дали е добре като вариант и затова исках да попитам дали някоя мама е ползвала или чувлаа нещо за този модел Simple Smile

# 282
А някоя мама чувала ли е нещо за коша за новородено Jane Matrix 2? Гледах го в един магазин и се оказа, че самият кош за новородено става за кола. Може да се ползва както в пълно легнало положение, така и след 6 месеца да се повдигне горната част и да се вози по изправено детето (не помня обаче до колко колиграма беше). Има си и летен кош съответно за след 6 месеца.
Много се чудя дали е добре като вариант и затова исках да попитам дали някоя мама е ползвала или чувлаа нещо за този модел Simple Smile
Този кош изглежда перфектното решение, но цифрата му  е  ooooh!
Каката я возихме с най-обикновен кош само в колата, в началото с много навити пелени, за да не седи като червейче вътре

# 283
Здравейте  Hug
Моят син беше лятно бебе и не сме ползвали кош за новородено. Повечето комбинирани колички имат пълно легнало положение, а летните колички почти винаги започват от 30о наклон. За Иво ние ползвахме количката на племенника ми, но сега може би ще купя друга, защото не ми харесваха колелцата - малки и твърди, а и много рано му отесня. За нашите разбити улици, особено през зимата, когато има сняг и лед, са много важни големите помпащи гуми. Колкото по-малки са колелцата, толкова по-трудно се бута по неравностите и в снега. Това колко се тресат вътре не е чак такъв проблем, по-бързо заспиват, хахаха Mr. Green , но пак е ефект на малките твърди колелца. Не бих дала много пари за количка, защото с Иво не я ползвахме дълго, не помня точно колко, но когато ставаше на 2 г. отдавна я бяхме прибрали, наборчетата също. Лятото пък се разхождахме с триколката, той я обожаваше, за следобедния сън винаги сме се прибирали вкъщи.

# 284
Този кош изглежда перфектното решение, но цифрата му  е  ooooh!
Каката я возихме с най-обикновен кош само в колата, в началото с много навити пелени, за да не седи като червейче вътре

Цифрата му е впечатляваща наистина, но си мисля, че така ще спестим от купуване на кошница за кола и прехвърлянето от едното в другото. Не съм решила още и събирам мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт