Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 598
  • 700
  •   1
Отговори
# 210

minzuharcheB, добре дошла и честито!  Hug

Elinor~, и аз пия Огестан още от както ми потвърдиха бременността. Пия си още и фолиевата киселина. Редувам един ден Огестан, един фолиева.  Simple Smile
Честито и за госпожицата.  Heart Eyes

# 211
minzuharcheB, добре дошла Simple SmileРанен скрининг правила ли си? Ако не си, сега сигурно ще ти предложат да направиш БХС2, освен ФМ.
Аз пиех фолиева киселина и Омега 3. На ранния скрининг д-р Сигридов ми ги спря. Каза, че омегата мога да я почна пак след 5 месец, той ще каже. В зависимост от последващите изследвания напред може да включи и още нещо.

# 212
Здравей,"мишолинка"Simple SmileИмам ранен скрининг,но нищо не сме коментирали за спиране на фолиевата киселина.Пия по 2 заради установена неусвояемост от организма ми.Витамини може би,живот и здраве като отида на 29.01.ще каже.
ПС.Сори,че съм неандерталец в сайта,но влизам за първи път...таа ако можете да ми кажете,как когато постът ми е адресиран към някого,да добавям името му от акаунта,а да не го пиша:) bouquet Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 26 яну 2016, 19:39 от minzuharcheB

# 213
Здравейте момичета, днес дъщеричката ми има РД и до сега беше купон в детския кът  Laughing  Аз също не съм ходила на БХС, но някак не ми се искаше да ида.. Живи и здрави към 19 седмица ще ида на ФМ, надявам се тогава да разбера и пола. Сега и да ида на 3Д не знам дали ще се види нещо, все пак съм 13 седмица  Rolling Eyes  Аз питах моята лекарка за витамини, защото се чувствам отпаднала, но тя каза да не се тъпча с химии, нямало нужда, само фолиева киселина.
Хайде хубава вечер от мен и много ритничета да усетите  Mr. Green

# 214
  • в града на атомното слънце :)
ПС.Сори,че съм неандерталец в сайта,но влизам за първи път...таа ако можете да ми кажете,как когато постът ми е адресиран към някого,да добавям името му от акаунта,а да не го пиша:) bouquet Rolling Eyes
Тук няма такава екстра  Laughing.

# 215
Тук няма такава екстра  Laughing.
А,добре,благодаря!
По повод медикаментите,"атомче" ,аз също съм с фракси през ден.За съжаление ми се появяват синки.Мажа се с лиотон 1000, но не бих казала,че е чудодейно.При теб има ли странични ефекти?

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 00:32 от minzuharcheB

# 216
Здравейте бъдещи юлски мами. Записвам се да ви следя. Моя термин е на 09.07.2016 г. и  ще имам момче. Вчера моя гинеколог му видя пишето. Ходих на ранен и късен скрининг. На 29.02 съм на фетална. Това ми е втора бременост.  Бъдете здрави и спокойни.

# 217
Аз съм на фраксипарин всеки ден и дотук още нямам нито една синка и чак се плаша защо е така.

Добре дошли на новите момичета!

# 218
Аз съм на фраксипарин всеки ден и дотук още нямам нито една синка и чак се плаша защо е така.

Добре дошли на новите момичета!

Радвай се, че ти понася!Няма от какво да се плашиш.Само в корема ли слагаш,понеже  аз минах и в ръцете,заради синките?

# 219

vanya1989, на мен пола ми го казаха на първата ФМ в 12 г.с.  Wink Макар че бъдещият татко, все се страхува да не са объркали нещо и тръпне горкия.  Laughing

iva petkova, лека бременност и на теб! Hug

# 220
  • морето и сините вълни :)
Здравейте ,
има ли някой ранобуден като мен?
Аз се излюпвам в 7 ч. ,а вчера  ми се доспа в 8ч вечерта.
Сега ми е едно дремещо- а уж отмина поспаливия ми период newsm78

Да напомня на новите майчета  да МИ ПИШАТ НА ЛИЧНИ ЗА ВЪВЕЖДАНЕ В ПЪРВА СТРАНИЦА с подробни описани:коя бременност са,години,град термин и ако знаят какво е/момче или момиче/

# 221
Здравейте на новодошлите и добре дошли Simple Smile

Elinor - Аз пия сутрин Огестан, вечер Неофолик Мета.

Ani-bani - Мен до скоро ми се доспиваше рано, но сега издържам до към 24-01 ч. Иначе се будя различно към 7-8-9, но напоследък нещо не мога да спя добре нощем...

# 222
Уважение, а така като пиеш Огестан и Неофолик заедно, не те ли е страх, че ще предозираш фолиевата? На мен затова ми казаха да ги редувам, единия ден Огестан, на другия Неофолик.
Не знам каква е разликата с Мета, моя си е обикновен. newsm78

# 223
  • Варна
Аз пих фолиевата до трети месец. След това док. ми каза да я спра и да започна витамините.

# 224
Уважение, а така като пиеш Огестан и Неофолик заедно, не те ли е страх, че ще предозираш фолиевата? На мен затова ми казаха да ги редувам, единия ден Огестан, на другия Неофолик.
Не знам каква е разликата с Мета, моя си е обикновен. newsm78
В аптеката ми казаха, че Неофолик мета бил за бременни - 400мг. и се усвоявал по-добре и аз затова пия от него.

Общи условия

Активация на акаунт