Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 720
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
  • София - Варна
 Mr. Green
2-3 пръста под пъпа ме риташе бебето в 8-ми месец с миналата бременност.  Joy
Основно ме риташе в пикочния мехур, а когато беше седалищно, усещах все едно някое краче ще излезе всеки момент.  Joy
Толкова ниско носех...

# 601
  • Варна
Mr. Green
2-3 пръста под пъпа ме риташе бебето в 8-ми месец с миналата бременност.  Joy
Основно ме риташе в пикочния мехур, а когато беше седалищно, усещах все едно някое краче ще излезе всеки момент.  Joy
Толкова ниско носех...
Аз пък се чудя не я ли усещам Много високо за 20 г.с. ?  newsm78

# 602
  • София - Варна
Не знам, но според мен не, защото в 20-та седмица по картинките матката се води, че стига пъпа.

# 603
Добро утро, момичета! Аз за 18-та седмица съм качила 4кг. #Crazy Но това не е нещо,което ме притеснява...поне на този етап. Нещото, за което се притеснявам е, че все още не съм усетила бебка... Лекарката ми каза, че няма нищо тревожно, че може да я усещам, но просто да не различавам, че е тя. На прегледа преди два дни, тя си се движеше, и макар че я виждам че се движи пак не мога да я усетя...може би побутванията й са твърде слаби и аз не мога да ги  усетя, живот и здраве с нетърпение очаквам първото побутване. Лек ден  bouquet Вие кога усетихте за първи път бебетата си?

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 10:00 от Deschi

# 604
ако ти е първа бременност е нормално, не се притеснявай, щом всичко е наред няма какво да му мислиш. Няма да ти се разминат ритниците  Mr. Green
Аз усещам бебето на различни места, веднъж около пъпа, друг път малко по-ниско, но като лежа по гръб нещо, не знам неудобно ли му е, обаче ми застава като топка и е твърдо на пипане, чак ме дразни и се обръщам настрани. Странно е..

# 605
Ваня, същото е и при мен. Усещам го най-вече като съм легнала по гръб и ниско долу е като една топчица, която ме потупва.  Two Hearts Напоследък все по-често го усещам. Дори таткото имаше този късмет. Много е хубаво чувството.  newsm76

# 606
Втора бременност ми е и усетих бебето за първи път миналата събота. Не знам първият път изобщо кога съм имала тези усещания. Почти нищо не си спомням от тогава.

# 607
  • София - Варна
Аз го усетих за първи път в 11+-та седмица сега втория път. И от 12-та+ вече отчетливо.
Но аз съм със задна плацента и съм много слаба.
Първия път го усетих в 16+-та седмица. Бях с предна плацента.

# 608
За първа бременност е нормално. Аз през първата помня, че в 21 г.с. не го усещах всеки ден, тогава бях на ФМ при Марков и той каза, че е нормално и че бебчето е още много мъничко. В 8и и 9и месец ми обръщаше ребрата навън Grinning

# 609
  • София
И аз като легна по гръб и се почва едно бунтуване  baby_neutral Баткото го усетих за пръв път към 20-та седмица със задна плацента, а сега, хм, не съм сигурна, но май към 14-15 седм. и то късно се усетих, че това, което усещам, всъщност е бебето, защото беше като гъделичкане и мехурчета.

# 610
Благодаря много за отговорите! Успокоихте ме! Да първа бременност ми е Simple Smile  И аз съм със задна плацента, надявам се съвсем скоро  да ви се похваля с първото усетено движение Simple Smile

# 611
  • морето и сините вълни :)
Здравейте дами bouquet.
Днес във Варна изпече  ама сега се скофти времето.Но направих една разходка аз -ходих за перде да купя .Та врътнах 2 км пеш.Айляк,айляк се затъркалях.Хаха.Гледам килограмите обсъждате-аз  със синът ми качих 27 кг Shocked Crazy.Бях станала като лелка-направо отврат.Но си ги смънах-та даже повече Peace.Последно се теглих 17 г.с. бях +5 кг.Ама лошото е че тръгнах и с повече кг да забременявам.Абе каквото стане-важното е бебето да ок  а кг-те ще ги смъкна Peace
Бебчето го устих в 11 или 12 г.с. като пърхане и гъделичкане отвътре,сега само побутвания .

P.S. Пуснала съм анкета за заглавието на следващата тема

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 13:00 от ani-bani

# 612
  • Plovdiv
Някой имал ли е завишена кръвна захар.Качила ми се е на 5,3 минавам на диета.без сладко и въглехидрати.дано се нормализира.

# 613
  • София - Варна
Моята от година се движи между 5 и 5,5, но никой не ми е казвал, че е висока и си ям сладко и въглехидрати.

# 614
Здравейте! Аз преди да забременея бях 48-50 кг. И 160-161 см /там някъде съм/. Като забременях бях 47 кг., като до края на 3-ят месец все си бях толкова. Последно се мерих в 4-ти месец бях 48-49 кг., но с дрехите и нямаше как да преценя. Вече съм в 5-ти месец и не съм се мерила, че нямам кантар Sad Бебчото го усещам от края на 14 г. с. В началото го усещах само долу на нивото на апандисита, сега го усещам и по-нагоре. /Не знам с каква плацента съм/ Къде мога да видя тези картинки, които показват как матката измества органите?

Общи условия

Активация на акаунт