Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 716
  • 700
  •   1
Отговори
# 615
Някой имал ли е завишена кръвна захар.Качила ми се е на 5,3 минавам на диета.без сладко и въглехидрати.дано се нормализира.
Моята захар беше 5, когато докторката ми каза да се ограничавам много, че била завишена. Стана ми странно, защото е в нормите, но ми обясни, че при бременност е по-тревожно, че се покачва и има риск от гестационен диабет
От тогава наистина съм се ограничила до едно нещо малко сладко на ден и на вторите изследвания вече беше 4,8 и ми каза - екстра е

# 616
  • София - Варна
И моята беше 5 точно последния път, а оттогава съм изяла тонове шоколад, ориз и картофи, та може и да се е покачила. Лекарите уж казаха, че била добре... 
Но моята си такава отпреди бременността, даже сега е по-ниска.

# 617
  • Варна
  Момичета, а на вас ще ви правят ли изследване за скрит диабет? Аз съм на такова в четвъртък ,на предната ЖК ми казаха. Доколкото разбрах от тук ,от форума това е гестационен диабет и се взимало кръв през един час 2 пъти сутринта. Моята захар винаги е била на горна граница,но като забременях си пуснах кръвни изследвания и за първи път беше под 4  Shocked  . Ще видим какво ще покаже това изследване. Дано всичко е наред!

# 618
Къде мога да видя тези картинки, които показват как матката измества органите?

На видео ако ти върши работа
https://www.youtube.com/watch?v=4n5-sLmnyas

https://www.youtube.com/watch?v=h82ltr84_Yg

# 619
  • София - Варна
Pippa, надявам се да не ми правят, ама знае ли човек.
През бременността в началото захарта по принцип пада.
И сега, и с предната бременност ако не съм яла по-дълго време, понякога се разтрепервам цялата. Нещо, което не ми се случва никога в небременно състояние. Отдавам го на падане на захарта, поне така си мисля. С миналата бременност тръгнах от захар 5., и стигнах до 4,5 като най-ниска стойност. Сега обаче се закова на 5, а може и да е по-висока след толкова ядене на сладко.

# 620
Къде мога да видя тези картинки, които показват как матката измества органите?

На видео ако ти върши работа
https://www.youtube.com/watch?v=4n5-sLmnyas

https://www.youtube.com/watch?v=h82ltr84_Yg

Благодаря, интересно е! Simple Smile

# 621
  • Варна
Pippa, надявам се да не ми правят, ама знае ли човек.
През бременността в началото захарта по принцип пада.
И сега, и с предната бременност ако не съм яла по-дълго време, понякога се разтрепервам цялата. Нещо, което не ми се случва никога в небременно състояние. Отдавам го на падане на захарта, поне така си мисля. С миналата бременност тръгнах от захар 5., и стигнах до 4,5 като най-ниска стойност. Сега обаче се закова на 5, а може и да е по-висока след толкова ядене на сладко.
На мен ми влиза в пакета от ЖК това изследване и мислех, че се прави задължително, но явно не е така. Иначе аз нямам оплаквания,но може би за това е "скрит" диабет !  newsm78  Дано всичко е наред  Praynig
 Аз пак се кукнах рано,рано...  ooooh!

# 622
Здравейте момичета,
Да се отчета - бях на преглед в петък. Всичко е наред с бебето. Дори вече и го усещам, а таткото потвърди, така че съм сигурна, че не си въобразявам Simple Smile В 19та г. с. съм и след 3 седмици без повръщане и голямо угаждане съм качила 1кг Simple Smile При предната бременност качих 20 кг, така че сега не се натискам да качвам бързо Simple Smile
Що се отнася до дрехи за бременни съм си купила едни дънки на Esprit и си ходя с нормалните си блузи. Планирам да си купя и няколко роклички, но чакам да се постопли малко Simple Smile
Исках да ви питам някой от вас дали мислят да ходят на море преди термина и къде? Чудя се дали е удачно да се пътува в 8мия месец и на какъв тип туризъм. С предишната бременност не сме мърдали на повече от час път от София, но сега ми се иска да се поразходим Simple Smile

# 623
ММ преди няколко дни изтърси нещо относно това, че сме щели да ходим на море, а аз му се изсмях. След като се замисли се усети, че  чакаме бебето юли Grinning . След това предложи да отидем през юни, но на мен не ми се рискува да раждам на морето. На басейнче някъде наоколо може и най-вероятно така ще стане.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 18:38 от вампИрка

# 624
На нас  другия месец ни предстои пътуване до Италия за две седмици,предполагам, че това ще ни бъде ваканцията. За лятото нямаме нищо планувано, освен най-важното събитие... Simple Smile ще ставаме родители за първи път и едва ли ще предприемем пътуване.

# 625
  • Варна
На нас  другия месец ни предстои пътуване до Италия за две седмици,предполагам, че това ще ни бъде ваканцията. За лятото нямаме нищо планувано, освен най-важното събитие... Simple Smile ще ставаме родители за първи път и едва ли ще предприемем пътуване.
   Супер!!! Къде ще бъдете в Италия?

А аз да ви покажа първата ни дрешка!  Heart Eyes  Още е рано,но с мъжът ми не издържахме   

# 626
много сладко боди, ама то и времето бързо минава, та не е рано. Сега само малкото човече да се появи, та да стане още по-сладко. Само да пуснат по-летни дрешки ще купувам и аз. После в жегите не знам колко ще ми е до пазар с големия корем  Grinning
За лятото не мисля, че ще ходим някъде, въпреки че като си помисля за морето и ми става едно хубаво...но няма да рискувам на толкова дълъг път. Даже се чудя за Великден дали да пътуваме при родителите ни, защото са на 300км, а тогава трябва да вляза в 7-ми месец. Като пътувахме за Коледа ми беше много зле по пътя, едва издържах.
Довечера съм на ФМ и нямам търпение да видя бебето. Честно казано съм малко притеснена дали всичко е наред, въртят ми се в главата разни глупости. Дано да е добре  Heart Eyes

# 627
Pipppa, дрешката е много сладка, пожелавам ти в нея да обличаш здраво и шишкаво бебче  bouquet
В Италия, кацаме в Милано, после главно ще бъдем в Торино( на ММ майка му и сестра му живеят там), ще се опитаме да отидем и до Рим за два-три дни Simple Smile
vanya1989, всичко ще бъде наред с бебчо, не отивай на преглед с негативна нагласа. Пиши ни след прегледа. Лек ден, момичета Simple Smile

# 628
Много сладко боди!
Изобщо не е рано-ние имаме вече количка(т.е. две Simple Smile, корито, харесали сме и легло.
А за дрехи-дори утре  си чакам доставката от Некст. Вече сме купили доста и мисля да се спра, защото и от баткото имам.
Относно пътуванията-на нас ни предстои едно прибиране до България следващия месец, когато ще бъда 6-ти и после обратно насам, когато ще бъда 7-ми месец.
И за лятото вече сме купили билетите. Тогава живот и здраве се пада бебето да е на около две седмици.

# 629
  • София
Аз я усещам 2,3 пръста под пъпа. Там явно някое краче ме рита. Иначе като пътувам в колата,или съм седнала,но по-сгъната усещам движения ниско долу. Даже като се размърда и ми се припишква рязко,а като отида до тоалета почти нищо не свършвам  Simple Smile Явно ми скача на пикочния мехур калпазанката  Laughing
Пипа, аз също съм така. Голямо въртене пада, когато съм в колата. Не знам дали е, защото се ядосвам или просто така като съм по този начин свита, или вибрациите...? Нямам си грам представа Wink Но много ми е хубаво, когато се случва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт