Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 712
  • 700
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
 Благодаря ви момичета!  Heart Eyes  И ние вече имаме количка и столче за кола . Ужасно си харесахме и един шазлонг или не знам как да го нарека на Doomoo. Имаха намаления та купухме комплект с приставка за люлеене и гимнастика.
 И дървена кошарка сме си харесали,но решихме да се поспрем за малко.
 Момичета искрено ви завиждам ,че ще смените обстановката и ще ходите някъде. Преди три години бяхме в Австрия за месец. Преди две бяхме на сватбено пътешествие в Италия. Костерия Амалфитана,Неапол,Везувий,Помпей и Рим за няколко дни. Бяхме си взели рента-кар и си изкарахме незабравимо. Плаж,разкошна храна,разходки  Crazy Миналата година инвитро процедури и си стояхме във Варна. Тази година и двамата не можем да отсъстваме от работа преди края на май ,а след това трябва и да поосвежим в къщи в чест на новото човече. И за плаж сигурно няма да ставам  Laughing Обожавам лятото на планина,но догодина тримата ще ходим  Grinning Да е живот и здраве !

# 631
Браво за покупките, момичета! Аз още чакам да видя пола и че всичко му е наред разбира се, и тогава ще мога да си поначеша крастата. В сряда съм на ФМ.
Не смея да пътувам надалеч, миналата бременност пътувах два пъти мъничко около Великден, била съм в 7и и 8и месец, става въпрос за около 150 км и получих контракции. Родният ми град е на 70 км, така че това ще ми е най-далечното пътуване този път.

# 632
Онзи ден бебчо беше доста активен. Усещам го вече доста по-често, което само може да ме радва. Two Hearts

Ние тази година ще пропуснем почивката. Обожавам морето, защото ме зарежда много, но не ми се рискува. Таткото си взима отпуската към средата на август, а бебчо тогава ще е твърде малък за дълъг път и почивки. Живот и здраве, дано догодина да се класираме тримката.  Simple Smile

Pipppa, много сладка дрешка сте купили.  Simple Smile

Момичета, много се радвам и малко ви завиждам, че някои от вас вече пазаруват за бебоците. Аз мисля да изчакам до 7-ия месец. Не знам как ще издържа до тогава.  Rolling Eyes

# 633
  • Варна
Онзи ден бебчо беше доста активен. Усещам го вече доста по-често, което само може да ме радва. Two Hearts

Ние тази година ще пропуснем почивката. Обожавам морето, защото ме зарежда много, но не ми се рискува. Таткото си взима отпуската към средата на август, а бебчо тогава ще е твърде малък за дълъг път и почивки. Живот и здраве, дано догодина да се класираме тримката.  Simple Smile

Pipppa, много сладка дрешка сте купили.  Simple Smile

Момичета, много се радвам и малко ви завиждам, че някои от вас вече пазаруват за бебоците. Аз мисля да изчакам до 7-ия месец. Не знам как ще издържа до тогава.  Rolling Eyes
Мария то не остана. Ей сега ще мине март и си в 7 ми месец  Wink

# 634
  • София
Здравейте,

Позачетох се тук и установих, че имаме мами вече с колички. Много ми се иска да споделите кой каква количка е купил, защото ние обикаляхме много магазини и честно казано, аз си харесвам няколко, но простооооо, не мога да се реша.

# 635
Ние купихме Стокке Експлори и Нуна Пиип за лятна. Аз повече си харесвам Нуната. Даже нямам търпение за нея.

# 636
Аз нищо не съм купувала, един чорап нямам, щее чакам да вляза в осми и дори в девети месец и тогава. Не знам и с първотодете така бях. Не е от суеверие, просто не се чувствам готова за пазар. Ще видим може скоро да ми дойде настроението

# 637
  • София - Варна
И аз не съм купувала нищо все още.
Мен пък от няколко дни ме почна едно мн силно течение. Притесних се. Микробиологията отпреди 2 седмици ми беше чиста, но сега май пак ще помоля да ми вземат, да се види да не е някоя инфекция.

# 638
И ние нямаме нищо...абсолютно нищо  Rolling Eyes Таткото даже не иска никакво обзавеждане да купуваме засега(местим се до края на месеца в собствено жилище), никакви дрешки, никакви колички и т.н., не знам как ще се разбирам с него  newsm78

Относно количката, иска ми се да е някаква комбинирана, но моделите, които си харесвам са около 700лв, а не знам до къде ще ни стигнат силите след основния ремонт на новото ни жилище...

Живот и здраве като понаближи още ще купим всичко.

# 639
Аз в сайта на лорели намерих една за 350 лв, комбинирана с кош за кола, но за сега само гледам. Имам чувството, че е рано да купувам каквото и да било. Пък и на нас ни предатои ремонт, че и на сина стаята трябва да оправим. Не искам да се чувства прецакан, защото за бебето сме дали намси колко пари, а за него нищо

# 640
Да дам отчет и аз. Минах ФМ, всичко с бебка е наред. Расте здрава и в норма Simple Smile Относно пазаруването и аз не съм купувала абсолютно нищо, но смятам в най-скоро време да се ориентирам Simple Smile Четох на скоро, че останали малко магазини във Варна с наистина качествени бебешки дрешки, ако някоя мама има информация ще се радвам да ме ориентирате малко. Слънчев и усмихнат ден ви желая момичета  bouquet

# 641

Pipppa, права си. Април, май живот и здраве се надявам да започнем с покупките. Simple Smile

И на нас ни предстои ремонт на жилището, така че и да купим легло и количка няма къде да ги сложим сега. Надявам се до тогава да излязат и по-летните колекции на бебешорските дрешки.  Simple Smile

afrikancho, чета, че е нормално по-засилено течение, но за по-сигурно си пусни пак изследвания. От време на време и при мен се засилва, но досега никой не ми е пускал микробиология и цитонамазка.

Усещам, че изборът на количка ще е много труден, защото има хиляди модели, а аз още не съм се ориентирала какво точно искам. Иска ми се да е комбинирана, ще видим.

beychevadj, радвам се, че бебката ви се развива добере.  Hug

# 642
И ние все още не сме пазарували. Като се има предвид че ми е първа бременност, значи си нямаме нищичко Mr. Green Та аз даже още не изглеждам бременна Crossing Arms
Ще ми е интересно все пак на какви колички и легълца сте се спрели Simple Smile

# 643
Здравейте! Пипа, бодито е разкошно! Simple Smile Много ви се радвам на всички, че си пазарувате и т.н. Ние още нищо не сме купили, аз не смея и да гледам бебешки неща, искам само всичко да е наред с бебо, а и по принцип съм суеверна. На нас също ни предстои да довършим ремонт-основен. То остана хола и кухнята де, ама пак не е малко...Африканчо, за течението, щом те притеснява отиди на лекар, но не мисля, че е нещо сериозно. Стискам палци всичко да е ок. Пипа, това изследване за гестационния диабет кога се прави? Желая на всички всичко най-добро и успешна седмица Simple Smile

# 644
  • Варна
Уважение, до колкото четох из нета се прави след 20 г.с. и на мен нищо не ми ясно. В четвъртък ще ви информирам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт