Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 723
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
beychevadj ,ако това те успокоява аз съм 19 седмица и съм 9 кг отгоре срам не срам ,,,факт
За срам и дума не може да става Simple Smile Каквото-такова не сме болни,а бременни. В крайна степен най-важното е бебешоците ни да са здрави. Поради това, че ми е първа бременност просто исках да разбера при другите мами как е.  Иначе в нормално състояние съм висока 170/56 кг,  може би защото до сега никога не съм стигала тези кг и заради това ми е лек шок, но ще се свикне и с това. Не му е сега времето за ограничения и мисли за това как да не надебелея  Wink

# 586
Здравейте мами !
Гледам за кг говорите,аз съм качила около 2 кг до сега 17г.с съм,чуствам се добре,доки каза че бебето върви мн добре,пу да не са му урки  Heart Eyes
Иначе в небременно състояние съм 45,46 кг,169  Flutter

# 587
при всяка жена си е индивидуално качването на килограми, даже и две бременности на една и съща жена са различни, така че не се косете живи и здрави за да сме  Hug пък и килограми се свалят. Аз лично не мога да пазя диети и така и не свалих килограмите от първата бременност, тогава забременях 53 кг, станах 63 и в момента съм пак 63, кофти е, но се надявам след второто раждане да ми дойде музата за диети, пък и ще ми станат вече много, висока съм само 150 см . Определено ще трябва да се стегна  newsm39

# 588
Аз съм + 3 кг. в 20 г.с., болничен съм още от ноември месец и почти не се движа, апетит не ми липсва и пак не съм качила нещо особено, така че самата истина си е, че за всеки си е индивидуално

# 589
  • София - Варна
Здравейте мами !
Гледам за кг говорите,аз съм качила около 2 кг до сега 17г.с съм,чуствам се добре,доки каза че бебето върви мн добре,пу да не са му урки  Heart Eyes

И ти си доста слабичка.  Simple Smile
Иначе в малките седмици всички бебета вървят горе-долу еднакво и добре. Ако ще има изоставане в темпа на растеж, то обикновено почва след 20-та, дори 25-та седмица.

# 590
Здравейте. Има ли  група във фейсбук?

# 591
Здравейте мами !

И ти си доста слабичка.  Simple Smile
Иначе в малките седмици всички бебета вървят горе-долу еднакво и добре. Ако ще има изоставане в темпа на растеж, то обикновено почва след 20-та, дори 25-та седмица.
Afrikancheto исках да напиша 160 ,иска ми се да съм 170  Joy иначе съм слабичка и дребна  Joy
Дано и по нататък вс е : д с бебетата на всички  Hug

# 592
  • София
С баткото забременях 48 и на финала бях 57-58, като почти до края бях заковала на 55. А съм 168 см. Сега почнах от 50 и вече съм 53кг - това ми е най-малката грижа. Нормално е да качваме сега и по повечко от 10кг, все пак нов живот се заражда в нас, това не е шега работа Simple Smile
Аз все се каня да почна разни упражнения, но отлагам, баткото и без друго ме държи в постоянно движение.
Иначе вие къде ги усещате ритничетата? При мен са много ниско долу и се чудя нормално ли е.

# 593
  • Варна
  Оххх болна тема са ми тези килограми! До преди 2 седмици вървях добре 54.400 след една седмица 55.400 на следващият ден 56.400   #Crazy  Бях подпукала едни торти с маскарпонета и Нутели,едни домашни торти,вафлички  ooooh!   И от една седмица съм на режим! Като се събудя- две кивита или портокал. Към 9 часът препечена пълнозърнеста филийка( или две ) 6 зърна с кашкавал или сирене. На обяд обилно хранене с готвено. Следобед плод и вечерта една хубава тлъста зелена салата,или домати,или някакви други зеленчуци. Много добре ми се отразява салатата вечер и кантара показва с няколко стотин грама по-малко  Party  Спрях сладкишите и шоколадите,както и белият хляб с манджите  Rolling Eyes Иначе съм 160 см и преди да забременея бях 48-50 кг .Видимо съм пораснала на бюст и корем. Краката,дупето и ръцете не са много зле. И халката все още ми е хлабава,което е добър знак  Wink
  Имам друг по-голям проблем аз  Sad  От две седмици пия желязо и много трудно ходя по голяма нужда. Хванала съм му цаката,но днес се сдобих с прекрасен хемороид,който адски ме боли! Много се притеснявам да не се влоши,защото по принцип си страдам от тях по наследство и знам какъв ужас е ! Дали това желязо ще се пие до края,или ще ми го спре док,ако ми се покачи хемоглобина? Много е гадно и сутрин повръщам от него. През три часа лекарства. Желязо,магнезий,витамини  #Crazy  ,но много ме радва,че от няколко дни усещам малката буболечка все по-ясно и по-силно и за по-дълго  Heart Eyes

# 594
Радея, няколко сантиметра под пъпа го усещам аз, още е ниско.

# 595
Здравейте. Има ли  група във фейсбук?

Мишка, има група във ФБ, пиши на Katya82 да те добави!

И от една седмица съм на режим! Като се събудя- две кивита или портокал. Към 9 часът препечена пълнозърнеста филийка( или две ) 6 зърна с кашкавал или сирене. На обяд обилно хранене с готвено. Следобед плод и вечерта една хубава тлъста зелена салата,или домати,или някакви други зеленчуци. Много добре ми се отразява салатата вечер и кантара показва с няколко стотин грама по-малко

Много ми допада този режим и аз се придържам към нещо подобно, но не всеки ден ми се получава Simple Smile
Иначе от утре влизам в 18г.с. и съм +2кг, 172см стартирах 61-62кг сега 63-64кг, за сега се чувствам добре, но ми се появи много целулит Sad Някой казват, че не се пълнеело от витамините, но аз определено се чувствам поподута от както започнах да ги пия и сега ги разредих малко пия ги през ден.  Иначе запека си го имам и без да пия желязо, хемороид ми се е появявал само веднъж в живота и е много неприятно, тогава ползвах едно за мазане "проктис м" веднага облекчава. А човечето го усещам от известно време в средата ниско под пъпа, понякога като пърхане, понякога като пукане, много е приятно Simple Smile

# 596
  • София
Радея, няколко сантиметра под пъпа го усещам аз, още е ниско.

Това е ниско? Аз го усещам малко над триъгълника и то доста рядко, веднъж на 1-2 дни. Хм, сега като се замисля може би има значение, че съм с предна плацента? newsm78

# 597
  • София - Варна
И аз го усещам мн ниско. Във венериния хълм и рядко, мн рядко над триъгълника. Но аз и първия път бях така.

# 598
Това е ниско? Аз го усещам малко над триъгълника и то доста рядко, веднъж на 1-2 дни. Хм, сега като се замисля може би има значение, че съм с предна плацента? newsm78

И аз там го усещам и аз съм с предна плацента, но последната седмица усещането зачестява. Особено като полежа по-дълго по гръб и започва да се обажда и аз си мисля, че не му е удобна тази поза Simple Smile

# 599
  • Варна
 Аз я усещам 2,3 пръста под пъпа. Там явно някое краче ме рита. Иначе като пътувам в колата,или съм седнала,но по-сгъната усещам движения ниско долу. Даже като се размърда и ми се припишква рязко,а като отида до тоалета почти нищо не свършвам  Simple Smile Явно ми скача на пикочния мехур калпазанката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт