Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 638
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
 bubaleche момче или момиче ти казаха?

# 76
Нана казаха момиче. Не искам пак в болница, жал ми е за сина ми, милото тежко го преживява. Или ме слуша по цял ден да повръщам или отсъствам от вкъщи. Чувствам се като паразит, напълно безполезна

# 77
Ще излезе вярно май че момиченцата са по-капризни newsm78 . Горе главата ще мине и това. С първата ми бременност бях така и знам че е кошмар. Дръж се скоро ще изчезне. Мисли повече за бебка и така...  Hug

# 78
Здравейте от мен! При мен продължава гаденето, но Слава Богу не повръщам! Да питам някоя от вас пие ли Ортомол Натал и ако да как ви се отразява! Леко бременеене от нас Simple Smile  Hug

# 79
Здравейте момичета,днес бях на бхс,измерихме човека вече е 6см  Heart Eyes
Да ви питам пиете ли витамини за бременни,доктора ми каза,ако искам да си взема комбинирани,но сега се чудя какви?

# 80
  • морето и сините вълни :)
Добре дошли на новите мамчета.Аз си купих за мазане кокосово масло.Е няма такова мазило честно ви казвам.Ухае прекрасно и се използва много малко количество.Даже става и за похапване Simple Smile

# 81
  • Варна
Добре дошли на новите мамчета.Аз си купих за мазане кокосово масло.Е няма такова мазило честно ви казвам.Ухае прекрасно и се използва много малко количество.Даже става и за похапване Simple Smile
  Аз пък се мазах с кокосово масло в периода в който всичко ми миришеше гадно. Sick  
 Отвратих се и не искам да си помислям за кокосовото масло.Трябва сега пак да пробвам ,бурканчето така си стои,а пък е супер полезно. И портокали не ми се ядът по същата причина и сушени сини сливи,а пилешка супа да не говорим. Все неща,които преди Много обичах  Laughing

# 82
  • У дома
Добро утро в събота-мрачна и дъждовна при нас Simple Smile
От доста време само ви чета, беше ми гадещо и аха да се гмурна в дупка, но вече съм по-добре. Ходя на работа вече. Нещо да попитам- притеснява ме факта, че аз се записах за преглед при Бузалов в Ст. Загора за втори скрининг, но в 15 седмица. Да не би да е рано за ФМ и скрининга?

# 83
Голд,според мен е малко рано. Вчера четох, че се прави от 18 до 23 с.г. Попитай все пак следящия те лекар кога да отидеш.

Аз пък за на частно днес се записах при д-р Кайрякова,да видим дали ще си допаднем.

# 84
  • Враца
Буболече, много ви е жал за теб, измъчи се. Sad Но нямам никакво идея какво можеш да направиш. Има ли някоя баба, на която да пратищ детето за известно време поне да не те гледа как се мъчиш? Ти си споменавала, ч няма кой да го гледа, когато си в болницата, но все някъде наблизо на село ли знам ли, няма ли някой, който да може да се грижи за него за малко. А той на колко години е? Не ходи ли на градина, училище? Поне да не е при теб по цял ден. Дано скоро отминава вече.  Hug

# 85

Какво е това кокосово масло Confused  ?? Че се чудя какво да си взимам за мазане?

# 86
Добро утро  Hug

В сайта на Марков пише "между 18-23 г.с. (оптимално около 20-22 г.с.)", срещала съм го и на други места. За това си бях набелязала 21-а г.с., но ще се задоволя с 20-а.

Бубалече, на колко е детенце?

Аз миналия път се мазах с бадемово и с кокосово масло на Икаров. Кокосовото изобщо не миришеше на така любимият ми кокос, то май на нищо не миришеше Crazy Чувала съм много положителни неща за какаовото и си мисля този път такова да потърся. То не че има някакво значение вече, и аз като Нана нямам място за повече стрии по корема Laughing Кожата ми е такава, ц*ци с размер Б се нацепиха в пубертета. Какаовото уж помагало при вече появили се стрии, което по принцип е невъзможно, ама нали надеждата умира последна Laughing

# 87
  • Варна
  Това е моето кокосово масло http://www.bioplanete.com/Coconut-oil  . Купих го от един био магазин във Варна. Мирише ми точно на Баунти.

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile От известно време ви чета, но нямам много време да пиша, защото съм с дребосъче, момиченце на 1 година и 2 месеца Simple Smile И е голяма веселба вкъщи Simple Smile
От София съм, на 30 г. Втора бременност, термин 27.07.

Bubaleche пробвала ли си шуслерови соли и хомеопатия? Ако не си, ще ти пиша на лично какво и по колко да пиеш.

За стрии при първата бременност се мазах с масло от карите след баня и с олио на Еусерин (с олиото вечер преди лягане и слагах тениска, за която няма да ми е мъчно, ако се изцапа). Нямам никакви стрии, но може би наистина си е до кожа.

Лек ден на всички!

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 12:29 от Eniae

# 89
  • София
Даа, и аз мисля, че стриите са до кожа. От пубертета имам съвсем малко от външната страна на бедрата, но с първата бременност нямам ни една стрия по корема, а се мазах от дъжд на вятър, само в началото, с обикновен зехтин.
И аз се ориентирам към Марковс, ама да видим дали ще се вредя.

Общи условия

Активация на акаунт