Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 640
  • 700
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, детето ми е на 9 години. Ходи на училище, но не го приеха на целодневка, та към 13 ч вече си е вкъщи. Няма на кой да го дам, защото всички са на работа, а на село ако го изпратя трябва да отсъства от училище. Относно хомеопатията опитах всичкоооооооо, е няма полза от нищо, какво е това нещо при мен не знам.

# 91
  • морето и сините вълни :)
Гледам че обсъждате втория скрининг та да се включа и аз със мнение Blush
Вчера като ходих да си пускам кръвните изследвания за първия скрининг ми дадоха да попълвам едни документи като на тях пишеше първи от 11гс до 13+6 гс.
и втори :от 16гс до 20+6 гс.
Което за мен значи че втория е от 16та до 20+6 гс.А и моят доктор ми каза че като вляза в 16-та ще се видим за втори скрининг  Peace

Сега и аз да се оплача Mr. Green
Цяла нощ не съм спала -температури свалях на детето .Поду се адски много от зъб,боляло го е от два дена а мълчи и нищо не казал от страх. Накарах му се зверски че така не трябва да прави защото може да стане много по- лошо .То горкото и без това цяла нощ не спа ,пъшка охка с 38 градуса Т,надута буза .Абе трагедия #Crazy #Cussing out
Днеска съм парцал Crazy

# 92
  • У дома
Честно, аз се обърках тотално вече. Пропуснах ранният скрининг, дали затова ме изпраща моята лекарка на по-късен между 15-18 гс?Броим от първи ден на последна 13.11.2015, и каза да запиша час между 27.01-17.02.Ако на някой му се смята, моля да ми помогне.... bouquet

# 93
Момичета, според мен разминаването в сроковете зависи от това БХС или ФМ ще се прави.
БХС оптимално е 16-18 седмица, а ФМ - 20-22.

Д-р Въжарова, генетичката от Фемина ми препоръча да направя втория БХС и ФМ в 16-та седмица, за да има време за амнио, ако се наложи. Там се следяло основно за спина бифида.

Иначе мисля около 20-та да отида при друг лекар само за ФМ.

# 94
Честно, аз се обърках тотално вече. Пропуснах ранният скрининг, дали затова ме изпраща моята лекарка на по-късен между 15-18 гс?Броим от първи ден на последна 13.11.2015, и каза да запиша час между 27.01-17.02.Ако на някой му се смята, моля да ми помогне.... bouquet
ПРМ ли е 13.11? Кога всъщност е била?

Едит: Ето един хубав калкулатор, можеш да видиш във всеки един момент в коя седмица ще си. След като си изчислиш термина, избираш "Виж твоя личен календар на бременността"

Най-добре е ако имаш доверие на доки, да си я слушаш нея  Peace Щом иска да те види в 15 г.с. така да е, може пък в 20-22 да те повика пак.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 15:48 от вампИрка

# 95
  • У дома
Кати, и з така си мисля...: вампИрка  bouquet

# 96
Сега ходих и аз до Фемина за резултатите от БХС, отлични са. Доц. Димитров ме гледа във вторник така и очакваше. Лекарката, която ми разчете резултатите , не съм сигурна за име ми каза, че всичко е идеално, но да отида в 16 г.с. пак и след това към 20 отново. Според моя лекар при хубави резултати две са напълно достатъчни и тази в 16 г.с. не е нужна. Относно, това че дамите които чакат момиченца им се гади повече и имат повече симптоми, явно аз ще имам момченце  Joy baby_neutral На прегледа не се видя, но каквото и да е важното е да е живо и здраво Simple Smile хубав ден

# 97
Здравейте момичета  Hug

Много ми е криво днес. Вчера ми излязоха резултатите на стерилна урина - стафилококи.Изписаха ми антибиотик - Зинат 500 (пили ли сте го ?), освен това лекувам кандида с Гиназол, на всичкото отгоре днес се видяха на ехограф и контакции на матката, а аз си пиех преди това магнезий и но шпа.Вече имам и болки  Sad 
Толкова много лекарства ми се събират, а съм едва в 14 г.с. Съжалявам, че мрънкам  smile3518

# 98
Здравейте момичета  Hug

Много ми е криво днес. Вчера ми излязоха резултатите на стерилна урина - стафилококи.Изписаха ми антибиотик - Зинат 500 (пили ли сте го ?), освен това лекувам кандида с Гиназол, на всичкото отгоре днес се видяха на ехограф и контакции на матката, а аз си пиех преди това магнезий и но шпа.Вече имам и болки  Sad 
Толкова много лекарства ми се събират, а съм едва в 14 г.с. Съжалявам, че мрънкам  smile3518
Офф това с антибиотиците е наистина гадно......ина мен ми изписаха УНАЗИН изследванията показаха гъби smile3511 и аз бях направо полудяла ,даже ходих при личната за второ мнение ,но тя каза спокойно понякога се налага и бременните се разболяват и трябва да се лекуват.
Само спокойно всичко ще мине.... newsm10
Лека и спокойна вечер на всички!

# 99
Здравейте момичета  Hug

Зината може да се пие от бременни, моята лекарка щеше да ми го изписва, ако се беше влошила настинката ми.
Има АБ, които не минават през плацентата. Аз пък пия амоксиклав заради възпаление по предписание на гинеколожката. Неприятно, но няма как. Confused

# 100
  • в града на атомното слънце :)
Говорейки за лекарства, не знам дали има някоя, която пие колкото мен: 3*3 утрогестан, 3*1 нош па, 3*1 папаверин, витамините са ми от 2 хапчета, 2*1 магнезий , 2*1 желязо, фолиева и за капак инжекция фраксипарин  Joy #Cussing out Joy. Не знам да се смея или да плача. Нахвърляла съм ги до бутилката с вода и само им сменям блистерите. Мрън, мрън, мрън Simple Smile

# 101
Здравейте, и аз днес влизам в 14 седмица с термин 14.07  и бхс си го правих през 12 седм.Сега трябва за фм през 20 седм, но не мога да реша къде да отида. Насочила съм се към майчин дом, ако може малко помощ за мнение.

Привет!
за ФМ няколко мои приятелки много ми похвалиха МЦ "Марковс", ето линк: http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

аз мисля там да отида.

и аз ще ходя там,днес звънях 100 пъти докато се свържа с тях,неоткриваеми са по телефоните Simple Smile

baby_moni, в крайна сметка успя ли да се свържеш?
А не е ли рано, аз четох, че около 20-та седмица се ходи, нали така?

свързах се с тях,аз исках чак за края на февруари или началото на март,но във вторник пак ще звъня да ми потвърдят,че доктора все излизал почивки. най-ранния час ми дадоха за 7-8март

# 102
ВАМПИРКА благодаря за калкулатора и аз все не бях наясно в коя седмица съм smile3525
Hug
А аз, честно да си кажа, все забравям Crazy

Ние с бъдещия батко направихме една снежна разходка, снежен човек и няколко спускания с шейната и сега се греем с чайче. Nature Snowman

Бубалече, той си е голям вече, няма лошо да свиква да ти помага, когато не ти е добре.

angel_eyes_90, не се притеснявай толкова, слушай доки, почивай си на топличко и мисли позитивно Hug

# 103
  • морето и сините вълни :)
Говорейки за лекарства, не знам дали има някоя, която пие колкото мен: 3*3 утрогестан, 3*1 нош па, 3*1 папаверин, витамините са ми от 2 хапчета, 2*1 магнезий , 2*1 желязо, фолиева и за капак инжекция фраксипарин  Joy #Cussing out Joy. Не знам да се смея или да плача. Нахвърляла съм ги до бутилката с вода и само им сменям блистерите. Мрън, мрън, мрън Simple Smile
Защо пиеш толкова много хапчета?

# 104
Здравейте, мами!
Записвам се и аз в тази тема, досега само ви чета (още от предната Simple Smile ).
Термина ми е 23ти юли, 13седмици+2дни съм.
На 12ти ходих за ранен скрининг и чакам резултатите др седмица. При мен няма никакво гадене още от ден 1, за няколко седмици почти бях забравила, че съм бременна. Рано е за пола, но вероятността за момиче била голяма Simple Smile
Напоследък имам на моменти леки болки ниско в коремната област и се оказа че плацентата е ниско. Дано се оправи!

За следене на седмиците може да си дръпнете някакво приложение за телефона. Аз ползвам My Pregnancy Today от BabyCenter - показва какво се случва в текущата седмица с бебето - кои органи се развиват в момента с картинки и т.н., има и разни статии с препоръки - мн съм доволна понеже по принцип едва дочаквам от преглед до преглед да видя бебчо отново Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт