Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 643
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, и аз днес влизам в 14 седмица с термин 14.07  и бхс си го правих през 12 седм.Сега трябва за фм през 20 седм, но не мога да реша къде да отида. Насочила съм се към майчин дом, ако може малко помощ за мнение.

Привет!
за ФМ няколко мои приятелки много ми похвалиха МЦ "Марковс", ето линк: http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

аз мисля там да отида.

и аз ще ходя там,днес звънях 100 пъти докато се свържа с тях,неоткриваеми са по телефоните Simple Smile

# 61
  • морето и сините вълни :)
Бърз отчет и тука да дам освен във ФБ групата.Доктора набързичко ме прегледа,мери,шери снима,вади снимки и каза че всичко му е като по учебник чак дразнещо перфектен  Mr. Green
Пол не е гледал че нямаше време понеже влизаше в операция и утре отивам да пускам кръвните изследвания.
На 29-ти съм на преглед пак и ще правим втори скрининг .

# 62
Добро утро, коремчета!

РадаМ, ако искаш при Марков, звънни още днес. Аз преди малко се записах за 24,02 и май хванах последния влак защото след 25-и щял да отсъства. Там естествено има и други лекари, но аз си държах на него, и първият път при него ходих Peace Страхотно отношение, дори ММ остана очарован, което е трудно, аз също трудно се доверявам на лекари.
БХС не съм правила нито преди, нито сега, противник съм. То няма диагностична стойност, резултатите са прогнозни, излишна тревога за едни и фалшиво успокоение за други. Второто ме плаши повече.

# 63
Здравейте, и аз днес влизам в 14 седмица с термин 14.07  и бхс си го правих през 12 седм.Сега трябва за фм през 20 седм, но не мога да реша къде да отида. Насочила съм се към майчин дом, ако може малко помощ за мнение.

Привет!
за ФМ няколко мои приятелки много ми похвалиха МЦ "Марковс", ето линк: http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 45&Itemid=100

аз мисля там да отида.

и аз ще ходя там,днес звънях 100 пъти докато се свържа с тях,неоткриваеми са по телефоните Simple Smile

baby_moni, в крайна сметка успя ли да се свържеш?
А не е ли рано, аз четох, че около 20-та седмица се ходи, нали така?

# 64
  • морето и сините вълни :)
Здравейте bouquet, пуснах сутринта и кръвни  изследвания.Казаха ми че са безплатни поемали се от здравната каса което ме учуди но е добре дошло.
Така че ако има мами от Варна да знаете в Терапията в генетичната лаборатория са безплатни изследванията  Peace

# 65
  • Варна
Здравейте bouquet, пуснах сутринта и кръвни  изследвания.Казаха ми че са безплатни поемали се от здравната каса което ме учуди но е добре дошло.
Така че ако има мами от Варна да знаете в Терапията в генетичната лаборатория са безплатни изследванията  Peace
Хмммм как така?! Да не повярва човек  Rolling Eyes   Аз бях звъняла ноември и ми бяха казали цени. Да не е нещо ново?

# 66
Да, втората ФМ се прави между 18 и 23 седмица.

# 67

А не е ли рано, аз четох, че около 20-та седмица се ходи, нали така?

Точно сега му е времето да се запишеш, за по-популярните имена часовете са заети поне месец напред.

# 68
Здравейте! Нека се присъединя и аз Simple Smile При мен бременността е първа, на 26г от Варна, а терминът ми е на 7 юли.
Днес направих 15 пълни седмици и утре започва 16-тата Simple Smile Минах ранен скрининг и кръвните. В 11 седмица на ехографа лекарят ми направи предположение за момче, а в 13 вече му приличаше на момиче, така че полът засега е мистерия.
Моите първи 3 месеца се отличаваха с тотална липса на апетит - ядях само плодове и зеленчуци в сурово състояние и не можех да погледна нищо друго. През последния месец апетитът ми се завърна, ям си нормално, остана само крайната ми непоносимост към кафе!!!

Бихте ли споделили с какво се мажете против стрии?Simple Smile

# 69
Здравейте,

И аз да се  запиша  в темичката Simple Smile Очаквам моето  слънчице на 05.07.
Първа  бременност ми е и  съм колкото  развълнувана  толкова и  притеснена дали всичко ще бъде наред.

# 70
Здравейте! Нека се присъединя и аз Simple Smile При мен бременността е първа, на 26г от Варна, а терминът ми е на 7 юли.
Днес направих 15 пълни седмици и утре започва 16-тата Simple Smile Минах ранен скрининг и кръвните. В 11 седмица на ехографа лекарят ми направи предположение за момче, а в 13 вече му приличаше на момиче, така че полът засега е мистерия.
Моите първи 3 месеца се отличаваха с тотална липса на апетит - ядях само плодове и зеленчуци в сурово състояние и не можех да погледна нищо друго. През последния месец апетитът ми се завърна, ям си нормално, остана само крайната ми непоносимост към кафе!!!

Бихте ли споделили с какво се мажете против стрии?Simple Smile
Днес си купих масло против стрии на икаров, ползвах го и с първата ми бременност и съм много доволнал

# 71
  • Враца
Добре дошли, малки коремчета. Всичко да е наред до края!   Hug

С предишната бременност нямах нито една стрия на корема, надявам се на същото и сега. Имах само по една две в стран на бедрата (след раждането) от външната страна, както и на гърдите, но те са ми от тийнейдгърските години, когато ми пораснаха гърдите изведнъж. Не съм купувала скъпи и специализирани мазила, защоо според мен ако си предразположен към стрии дори и най-хубавото мазило да си купиш все тая. Въпросът според мен е да държиш кожата хидратирана и овлажнена, за да може по-леко да "отговори" на растящото под нея човече и да се разпъва лесно. Това аз постигах с най-обикновени лосиони за тяло и от 4 месец се мажех всекидневно след душ (само по корема и затова си мисля, че на краката ми е получиха по няколко, защото там не се мажех).  По пршнцип кожата ми не е суха и в обикновени (небременни) условия не ползвам лосион за тяло, или пък много рядко. Та според мен ако ползвате по принцип лосион просто си вземете някакъв по - омазняващ, за по-суха кожа. Wink И все пак всичко си е индивидуално. Simple Smile

# 72
с първата ми бременност получих толкова много стрии че вече няма място за повече  Laughing Пробвах какви ли не мазила и никакъв ефект. Сега си слагам един по-мазен лосион вечер и това е. Преживяла съм ги стиите.

# 73
Аз пък нищо не мажа, а кожата ми е адски суха и яко ме сърби, но все ми е студено и бързам да се напъхам в дрехите и не мога да дочакам като съм се намазала с нещо да попие и все ми лепне после по дрехите. Препоръчайте нещо, което попива много бързо ако знаете Simple Smile

# 74
След леко оправяне от два дни отново съм с адско гадене и повръщане. Вече не знам какво да правя. Притеснява ме факта, че не задържам храна и само слабея, да има налъде аз съм пълничка, но все пак се притеснявам. Опитах всички бабини илаччи, дори да ми баят, пия всичко изписано от док и никакъв ефект. Дайте идеи какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт