Самотна майка

• 36 509
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Като майка на дете, което не е припознато моя съвет е да не се занимаваш с разни там припознавания и глупости. Заради едната издръжка от 80-100лв. ще си навлечеш куп главоболия. А както са ти казали момичетата той ако е наистина сериозен и отговорен и да не е вписан в акта за раждане пак ще помага.

Друго което ме интересува ти имаш ли жилище самостоятелно или с родители живееш. Питам защото сама с бебе и родители е много кофти. От личен опит ти го казвам. И повярвай ми доста е трудно да гледаш дете  сам както финансово, така и физически.

# 46
Като майка на дете, което не е припознато моя съвет е да не се занимаваш с разни там припознавания и глупости. Заради едната издръжка от 80-100лв. ще си навлечеш куп главоболия. А както са ти казали момичетата той ако е наистина сериозен и отговорен и да не е вписан в акта за раждане пак ще помага.

Друго което ме интересува ти имаш ли жилище самостоятелно или с родители живееш. Питам защото сама с бебе и родители е много кофти. От личен опит ти го казвам. И повярвай ми доста е трудно да гледаш дете  сам както финансово, така и физически.
На квартира съм,родителите ми искат да се върна вкъщи...но си мисля,че ще съм още по депресирана с тях....майка ми по-добре да идва да ми помага ..тя много иска..

# 47
  • Бургас
това с припознаването зависи от бащата все пак,  според авторката той смята да го направи, дори и тя да не желае, той може да води дело и да доказва бащинство

# 48
Ако си достатъчно финансово независима, квартирата наистина може би е по-добрият вариант. Ти си познаваш родителите най-добре и можеш да прецениш дали няма в един момент от прекалена загриженост да те натоварват излишно, ако сте в една къща. А майка ти по всяко време ли може да е на разположение? Имат ли възможност с баща ти примерно посред нощ, ако недай Боже се наложи, да реагират-било някое лекарство да се вземе, било до болница да ви закарат? Всичко става и трябва да си подготвена за всякакви ситуации.
Иначе момичетата са ти дали много добри съвети относно припознаването от страна на бащата. Ти си прецени дали романтичното ти желание в момента "детето да има баща" няма да ти навлече куп проблеми в бъдеще. Стискам ти палци първо за една лека и спокойна бременност, после за едно прекрасно здраво бебе. Щом сте живи и здрави и двамата, изход все ще се намери.

# 49
Оставете момичето да реши.
Не е съвсем без значение дали ще плаща или не, издръжка.
Децата се гледат с пари. Peace

Тайна, има начин да си ги търсите, това че не сте, не е общовалидно.
Ако бащата не плаща, има вариант общината да го прави, като после си ги търси от него.

# 50
Ако си достатъчно финансово независима, квартирата наистина може би е по-добрият вариант. Ти си познаваш родителите най-добре и можеш да прецениш дали няма в един момент от прекалена загриженост да те натоварват излишно, ако сте в една къща. А майка ти по всяко време ли може да е на разположение? Имат ли възможност с баща ти примерно посред нощ, ако недай Боже се наложи, да реагират-било някое лекарство да се вземе, било до болница да ви закарат? Всичко става и трябва да си подготвена за всякакви ситуации.
Иначе момичетата са ти дали много добри съвети относно припознаването от страна на бащата. Ти си прецени дали романтичното ти желание в момента "детето да има баща" няма да ти навлече куп проблеми в бъдеще. Стискам ти палци първо за една лека и спокойна бременност, после за едно прекрасно здраво бебе. Щом сте живи и здрави и двамата, изход все ще се намери.
Майка ми има възможност да .....на баща ми не разчитам,прекалено ме натоварва..не го искам край мен ...затова и не искам да се прибирам вкъщи...до болница мога и сама да го закарам имам кола.... Simple Smile

# 51
Майка ми има възможност да .....на баща ми не разчитам,прекалено ме натоварва..не го искам край мен ...затова и не искам да се прибирам вкъщи...до болница мога и сама да го закарам имам кола.... Simple Smile

Щом е така, може би наистина е по-добре квартирата. Особено през първите месеци нямаш никаква нужда от излишно натоварване-нито физическо, нито психическо. Стой си настрани, майка ти ще е на разположение, когато имаш нужда. По въпроса с припознаването не съм твърде наясно и да питам-ако майката по някаква причина не желае бащата да бъде вписан в акта за раждане, има ли право да не го вписва?

# 52
  • Варна
това с припознаването зависи от бащата все пак,  според авторката той смята да го направи, дори и тя да не желае, той може да води дело и да доказва бащинство

Той верно сега така говори ама не се знае до раждането какви акъли ще му дойдат на главата. Ако дотогава улови някое ново гадже може и хич да не му е на сърце да признава деца.

# 53
По въпроса с припознаването не съм твърде наясно и да питам-ако майката по някаква причина не желае бащата да бъде вписан в акта за раждане, има ли право да не го вписва?

Няма право, ако той знае и държи да го припознае.
Дори да не го впише, след дело и доказване на бащинство, пак ще се впише.

# 54
  • постоянно
Успех Билянка,
няма да ти е лесно , но имаш желание и подкрепата на близки - ще се справиш. И детето ти ще расте  в спокойна среда и ще  е обичано .

Късмет и леко раждане  Hug Hug

# 55
Съжалявам мъже,които не си поемат отговорността и са страхливци и по-лошото смешната ни държава ....която и тя не търси отговорност..колко жени имат деца от страхливци...щял да му купува някакви неща..хахах ..това да не е уред на изплащане..грижата и всеотдайността са много по-важни...как са такива недорасляци...какви майки са ги възпитавали..и как се позволява да правиш деца и да си заминаваш..само тук е масово и се допуска БЕЗНАКАЗАНО ! ........

# 56
  • Варна
Малко извън темата е, но ми е драго да видя една майка, която иска детето си и в същото време е достатъчно независима финансово за да може да се справи с отглеждането му. Толкова много има, които стискат зъби и се примиряват с разни кретени, само защото са зависими от тях...

# 57
Съжалявам мъже,които не си поемат отговорността и са страхливци и по-лошото смешната ни държава ....която и тя не търси отговорност..колко жени имат деца от страхливци...щял да му купува някакви неща..хахах ..това да не е уред на изплащане..грижата и всеотдайността са много по-важни...как са такива недорасляци...какви майки са ги възпитавали..и как се позволява да правиш деца и да си заминаваш..само тук е масово и се допуска БЕЗНАКАЗАНО ! ........

Чакай малко!
Ти не го ли опозна? Дете не се прави само от единия, нали?

# 58

Чакай малко!
Ти не го ли опозна? Дете не се прави само от единия, нали?
Не се прави от един,не съжалявам за нищо ,но казах в предните постове,че никога не съм очаквала да се промени толкова след като забременея...ако беше такъв в началото ,отдавна нямаше да съм с него ...5 години изминаха..толкова грешна преценка да имам ........

# 59
Не е само той.
Доста връзки се сриват след забременяване.

Общи условия

Активация на акаунт