ДУБАЙ 11-та тема

• 82 205
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Ей много сте добрички, благодаря на всички за споделеното и разясненията bouquet

# 76
  • София
Аз и семейството ми заминаваме на 04.06 до. 11.06.2016 . Имаме билети, но все още се чудим за хотел и се колебаем между Auris boutique hotel apartments Al barsha и First central hotel apartments

Ние през Септември 2015 бяхме във First Central Hotel Suite (Apartments), хотела е много хубав единствен недостатък е, че нета е платен и е скъп. Локацията е много добра. Те всъщност двата хотела са много близо един до друг. Района е много добре уреден. Аурис е точно до метро станцията. Има доста заведения и супермаркети около двата хотела. В предишната тема съм постнала разказ от нашата почивка, там съм посочила и имената на заведенията около хотела, които бяха хубави и ползвахме безплатен нет. Горещо ги препоръчвам.

# 77
Аз пък гледам за хотел на Марината, ама цените са доста "неприятни"... Mr. Green Защо такава разлика с другите хотели? Някой знае ли сравнително изгоден хотел там или апартамент и от кой сайт мога да видя (стандартните booking, agoda, expedia и други съм ги "прослушала")?

# 78
Аз бях толко развълнувана за предстоящото ни пътуване до Дубаи, а сега съм много притеснена заради празника Рамадан. Четох, че дори и в затвора може да ни вкарат ако ядем или пием Sad някакви съвети?

# 79
Аз бях толко развълнувана за предстоящото ни пътуване до Дубаи, а сега съм много притеснена заради празника Рамадан. Четох, че дори и в затвора може да ни вкарат ако ядем или пием Sad някакви съвети?

Ами да не се яде или пие нещо, дори вода на публични места... в ресторантите обикновено сервират ядене на спуснати завеси... Общо взето е това, ще се оправите.

# 80
Bibon4e,  букнали ли сте си вече всичко, в смисъл може ли да отложите за друго време? Ако ли не, не се притеснявай, навън няма да ядете и да пиете, а ще си купувате неща и в хотела ще ядете... Предполагам не е забранено да се пазарува храна в суперите? А в хотела как е с яденето?

# 81
  • Beyond the Frontiers

Ами да не се яде или пие нещо, дори вода на публични места... в ресторантите обикновено сервират ядене на спуснати завеси... Общо взето е това, ще се оправите.

Това е шега нали? Несериозно е. Дубай е туристическа дестинация.

# 82

Това е шега нали? Несериозно е. Дубай е туристическа дестинация.

По - скоро е неприятно за туристите, отколкото несериозно...Ние сме гости в тяхната държава и , щем не щем, трябва да се съобразяваме с техните обичаи и закони, колкото и различни от нашите да ни се струват...

# 83
Не съм била там по времето на Рамадан, но наистина е по-добре ако можете да отидете по друго време или пък просто ще се съобразявате и готово. Глобата е 1 месец затвор и/или глоба, като всички случаи за които съм чела се разминават с глоба 1000/2000 дирхама на човек. Няма проблем да ядете и пиете на закрито. Супермаркетите и ресторантите на хотелите ще работят.

Аз пък гледам за хотел на Марината, ама цените са доста "неприятни"... Mr. Green Защо такава разлика с другите хотели? Някой знае ли сравнително изгоден хотел там или апартамент и от кой сайт мога да видя (стандартните booking, agoda, expedia и други съм ги "прослушала")?
Е как защо?  Laughing За изгоден хотел препоръчвам http://www.marinaviewhotel.com/. Много е близо до метрото, точно до него има минимаркет 24/7, на 5 минути е от Марина Мол, на 10-15 е от плажа. Апартхотел е, но се чисти всеки ден. Има басейн, фитнес и сауна. С кухненски бокс е, но спокойно можеш да си поръчваш от ресторанта и да ти го носят в стаята.

# 84
  • Стара Загора
Мога да препоръчам с чиста съвест Al barsha hotel apartments. Бяхме там с приятели в двуспален апартамент. Има интернет, много е близо до метростанция Sharaf DG,  за 2-3 мин. си там.  Mall of emirates е на една спирка с метрото  или пеша за около 15- тина минути. Чистят всеки ден и са любезни.  На нас ни излезе по около 950 лв на семейство за 5 нощувки.  Има ресторант в който готвят вкусно,  но за хора със здрави стомаси Laughing/ повечето неща са ужасно люти/, но имат дневна блок маса срещу 29 дирхама на човек. Предлагат се около 5-6 ястия,  супи и салата.

Аз имам въпрос,  на сестра ми й предстои сега пътуване на 31.01,  заедно с приятеля й и 11 годишната му дъщеря. Имат опция за хотел,  но е в Бур Дубай.  Търся някой който да е в по-подходящ район,  но като цена да е около 1000 лв за 5 нощувки. Препоръчайте ми някой в който да могат да се настанят с детето ,  но да не се налага да спят на едно легло,  писах на Ситимакс,  но вече 2-ри ден нямам отговор.Ако някоя от вас има яснота по въпроса, ще се радвам да ми отговорят  че времето много накъся.  И нямат сключен брак. Докато търсех хотели видях,  че доста от тях изискват брачни свидетелства.

# 85
Билетите са купени хотел все още не мислехме да сменим датите,  но мъжът ми няма как да излезе отпуск в края на месец май Simple Smile

# 86
Bibon4e, погледни го от хубавата страна-хотелите са най-евтини през лятото, много туристи не ходят по това време, отделно и заради празника, така че хем ще ви е евтино, хем няма да има много туристи  Party

# 87
  • в града на вечния купон
Bibon4e, погледни го от хубавата страна-хотелите са най-евтини през лятото, много туристи не ходят по това време, отделно и заради празника, така че хем ще ви е евтино, хем няма да има много туристи  Party
кога е този рамадан?

# 88
От залеза на 5-ти юни до 5-ти юли. 1 месец е.

# 89
  • в града на вечния купон
От залеза на 5-ти юни до 5-ти юли. 1 месец е.
отдъхнах си, мерси!

ние сме от 21.05-28.05.

За 7 нощувки каква е най-изгодната цена за двама възрастни и дете на 6 год. за хотел?

Общи условия

Активация на акаунт